Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(nomore @ 2013 11 19, 14:21)
Mano dukra šiandien po mokyklos: "Per pasaulio pažinimą tokias nesąmones šnekėjo, kad norėjosi ausis užsikimšti".
Aš: "O kodėl?"
Dukra:" Sakė, kad angliavandeniai yra pagrindinis energijos šaltinis žmogui"
lotuliukas.gif

4u.gif -> mamai
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 19, 11:59)
Juk skrandis paliks kaip maišas..  lotuliukas.gif

mano toks ir yra turbut doh.gif bet negaliu kitaip....nu buna dienu, pvz siandien -nevalgadienis. Bet iprastai suvalgau daug....as nuo mazens laaabai valgi bigsmile.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 11 19, 11:59)
Ir krūtinė taip nesitraukia, kaip kitais būdais lieknėjant  wub.gif

drinks_cheers.gif as norejau kad vienu dydziu sumazetu, ne velnio schmoll.gif svoris nukrito, o pikseliukai liko biggrin.gif
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 19, 12:53)
  Kažin ir man 15 nutirps  ax.gif  iš dalies norėčiau iš kitos pusės ir neišsivaizduoju ir žinoma netikiu biggrin.gif

nutirps nutirps tongue.gif patikekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 19, 15:00)
drinks_cheers.gif as norejau kad vienu dydziu sumazetu, ne velnio  schmoll.gif svoris nukrito, o pikseliukai liko  biggrin.gif

man atrodo, logiška, krūtinės sandara tik riebalai ir pieno liaukos biggrin.gif o kadangi riebalų gauna, ir laikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 19, 16:14)
man atrodo, logiška,  krūtinės sandara tik riebalai ir pieno liaukos biggrin.gif o kadangi riebalų gauna, ir laikos biggrin.gif

O tai kodėl tada riebaliukai nuo šonų krenta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 19, 15:23)
O tai kodėl tada riebaliukai nuo šonų krenta? biggrin.gif

todėl, kad jiems ten būt nepriklauso biggrin.gif
Atsakyti
O man krutinė pamažėjo...tuoj gal visai nunyks doh.gif Džiaugčiausi, kad bent A dydį turėčiau blush2.gif
Gal dar užaugs riebaliukais pamaitinus smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 19, 14:56)
as nesu pvzdys, bet galiu surasyt:

siandien 2 skystai virti kiausiniai su riekel lasiniu(4 gabaleliai), agurkas

5 lydekos kotletukai su morkom ir gabaleliu sviestu i kiekviena, virti zirneliai+keptas kalafijoras + raugintas agurkas + sultinis

vakare bus tas pats ka ir pietum
vakar:

varske(maziau nei puse pakelio 12%)  +grietine

sultinys+ omletas is 3 kiausiniu + ridikas+agurkas+grietines salotos

vistos slaunele su ridikais ir agurkais+grietine

taša, valgai pieno produktus? nepyk jei maišau, bet ar ne tu aknę turėjai?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 19, 15:39)
taša, valgai pieno produktus? nepyk jei maišau, bet ar ne tu aknę turėjai?

ne, ne as. jo valgau varske ir grietine. dar kartais suri namini varskes... ax.gif

aj dar pamirstu - suciulpiu po pietu ar po vaakrienes po gabaleli kakavos sviesto. kokoso nebevartoju-uzkniso, nebeskanus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 19 lapkričio 2013 - 15:52
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 18, 13:59)

o kodėl ne? as juos kazdien nesuosi...vien mėsa man nelabai

Aš ne kasdien, bet nešuosi į darbą raugintus kopūstus ir man dzin kas ką galvoja smile.gif
Visokie pilvo pūtimo reikalai dingo, kartais lyg būna kažkas panašaus, bet tikrai kvapas jau ne toks biggrin.gif

QUOTE(Gricė @ 2013 11 19, 10:16)
Aš pradėjau įtarti, kad per daug kalorijų suvartoju, nes ryte vis užkabinu kokį šaukštą kokoso aliejaus, tiesiog sučiulpiu, paskui dar prie vakarienės tas pat. Svoris nekrenta  g.gif. Neturiu viršsvorio (ūgis 162, 57 kg), bet labai noriu 3 kg nuridenti nuo savęs, na, tokia siekiamybė pas mane.

Tiesa, miegu tai labai gerai paskutiniu metu. Nežinau, ar čia tik aplinkybių sutapimas, ar paleo nuopelnas?

Man irgi svoris nekrenta, nors galėtų smile.gif Esu auksinio viduriuko atstovė, bet mielai pamesčiau kelis kg, arba bent jau būčiau laiminga, kad jis su paleo nusistovėtų smile.gif Vasarą su protasovu pamečiau 7 kg, keli ataugo, daugiau nebenoriu biggrin.gif
Bandžiau su cronometer skaičiuoti kiek ir ko suvartoju, bet darbo dienom neina nieko pasisverti, o tas primetimas iš akies man rodos viską iškraipo... Visgi įtariu, kad pas mane netinkamas angliu:baltymu:riebalu santykis g.gif

Aš jau kokią savaitę miegu kaip užmušta, tik atsigulu ir staigiai atsijungiu smile.gif jei vyras sugalvoja prie kompo truputuką pakimarint, tai viskas, jau randa mane atsijungusią, nors anksčiau neužmigdavau, kol jis šalia nepriguldavo biggrin.gif

QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 19, 10:57)

Wolauju toliau....bet ziauriai apsirgau koseju iki vemimo ir  mm pirma karta gyvenime savaite anksciau doh.gif

bandziau isvengti vaistu nes visi ant cukraus, bet sia nakti jau emiau bi ka kad tik uzmigciau

nenormalus noras valgyti citrinas atsirado  doh.gif  as visada jas vartodavau organizmo sarminimui ka manote jus apie jas?  g.gif

Gal tas noras ir atsiradęs dėl ligos? g.gif Aš praeitą savaitę buvau apsirgus, kiekvieną dieną gėriau imbiero-citrinos-medaus arbatą ir ne po vieną puodą, jau po pirmos dienos pajutau pagerėjimą smile.gif Aišku tas medaus vartojimas tai su paleo nlb, bet man geriau taip, nei vaistus gerti rolleyes.gif

QUOTE(nomore @ 2013 11 19, 14:21)
Mano dukra šiandien po mokyklos: "Per pasaulio pažinimą tokias nesąmones šnekėjo, kad norėjosi ausis užsikimšti".
Aš: "O kodėl?"
Dukra:" Sakė, kad angliavandeniai yra pagrindinis energijos šaltinis žmogui"
lotuliukas.gif

Kokia fainuolė thumbup.gif Kiek jai metų?

Aš darausi nepakanti, jei kas nors nesąmones apie maistą šneka, tai jau turiu prilaikyt liežuvį, kad ko nepagarbaus neleptelėčiau biggrin.gif kai turiu kantrybės, tai trumpai paaiškinu, kas ne taip, o kai neturiu, tai gryn tyliu, nes jaučiu, kad pokalbis gali išvirsti į sprogimą biggrin.gif

Man antra diena W30, ryškiai ryte nesočiai pavalgiau, vos išlaukiau pietų. kadangi pietūs 12 val buvo, jaučiu ir vakarienės bus sunku sulaukti doh.gif pusryčiams buvo kava su kokosų pienu, 100 g sūdytos lašišos ir garinti brokoliai.
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 11 19, 15:57)

Aš darausi nepakanti, jei kas nors nesąmones apie maistą šneka, tai jau turiu prilaikyt liežuvį, kad ko nepagarbaus neleptelėčiau biggrin.gif kai turiu kantrybės, tai trumpai paaiškinu, kas ne taip, o kai neturiu, tai gryn tyliu, nes jaučiu, kad pokalbis gali išvirsti į sprogimą biggrin.gif

as vat siandien visa maisa senu (galiojimas geras) kruopu atidaviua, visokiu visokiausiu, kuriu buvau uzpirkusi, kai gydytoja liepe maitintis sveikai ir liesai biggrin.gif . o voresta perorientavo i kita puse ir visos kruopos liko stoveti. mama uzsimine, kad iki kaledu nebevalgys duonos ir bulviu, nes jau issipute per daug. aisku tai ir matosi, o i cholesterolio bedos pas ja. esu aiskinus senai kaip ka daryti, bet ji su savo as negaliu be surio fermentinio, as negaliu be keptos duonos, as negaliu be keptu bulviu mano stimula aiskinimo numuse, ir sakiau maitinkites kaip norit. norejau net meniu mazdau sudaryti kaip kiek ko valgyti, bet kur tau, per mazai jai 2-3 kartus valgyti, reik daugiau. nes va, su tokiu maitinimusi as visai perkarau, ko visai as ant saves nejauciu. aisku numetus po 2 is eiles gimdymu +22kg, bet sugryzau iki nestuminio svorio, ir as super jauciuosi. tai vat ir tetis stovi ir sako, o vat ta laida "kviesk daktara", ten sake reikai po nedaug ir daznai valgyti, kad skrandzio neapkrautu doh.gif as jam savo del kasos ir insulino, o pas mus yra su kasa bedos, yra sirges pankretitu stipriu, ligoninej gulejo, o jis savo, bet taip sake daktaras doh.gif as tada jam sakiau, vat ir sulauksi diabeto. o jis bet tai ko gydytojai taip kalba. ir jis dar- nu bet kaip lasiniai be duonos. ir koks agurkas prie lasiniu, isprotejom mes zodziu.....nors mes pas juos kai atvaziuojam valgom pagal save, ir lasinius tik su svogunais ir pomidorais, be duonos, ir buvo balandeliai - tai tik su grietine, be bulviu.....stebejosi jis, nu bet nesuvokia kad rezultatai tyrimuose tai gereja....zodziu, siandien susinervinau ir atidaviau visa maisa "gerio", nes ruosesi i parduotuve vaziuoti apsipirkti dietinio maisto. tai ir sau gero padariau, spintele istustejo, ir jiems gera padariau, pinigu sutaupiau doh.gif ir dar visa maximos maisa bulvyciu issiveze, didelio gerio doh.gif zodziu.....suerzino, issiliejau....nebeaiskinsiu jiems, nes kol grabas siknon nesirems, nesupras....o bijau kad tai nebutu per greitai....
Atsakyti
Gal apmėtysit pomidorais, bet nebūkit tokios kategoriškos, kad negalima to ar ano. Dar neaišku, nuo ko numirsim, ar nuo bulvių, ar nuo mėsos pertekliaus wink.gif Juk ir paleo visai nauja kryptis, dar neturim 10mečius trukusių išvadų, kaip paleo gydo žmones. Visur yra ribos ir nepamirškit, kad kiekvienas organizmas savaip reaguoja į kiekvieną produktą.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 19, 17:21)
Gal apmėtysit pomidorais, bet nebūkit tokios kategoriškos, kad negalima to ar ano. Dar neaišku, nuo ko numirsim, ar nuo bulvių, ar nuo mėsos pertekliaus wink.gif Juk ir paleo visai nauja kryptis, dar neturim 10mečius trukusių išvadų, kaip paleo gydo žmones. Visur yra ribos ir nepamirškit, kad kiekvienas organizmas savaip reaguoja į kiekvieną produktą.

kaip mane tas "neturim ilgalaikių tyrimų" argumentas užkniso... nes pirma pažiūrėkit, ar tikrai neturim, ar tikrai nėra, ar pusę 20 amžiaus tik nebuvo tokia mityba taikoma gydymui, ar tikrai nėra stebėjimo tyrimų ir studijų. Nebūkit papūgos, kurios nusigauna vieną frazę ir kartoja.
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2013 11 19, 17:10)
nebeaiskinsiu jiems, nes kol grabas siknon nesirems, nesupras....o bijau kad tai nebutu per greitai....

Suprantu tave, žinok smile.gif nes juk žmonės mato, kad tai, ką jie dabar daro, nepadeda, o tai juos turėtų skatinti ieškoti išeičių. Bet va... mano tėvai tą patį sako: bet gi gydytojai liepia dažnai valgyti ir po nedaug... tai mama ir valgo 6 kartus per dieną. Ai, tiesa, kai pasakiau, kad gyvuliniai riebalai nėra blogai, tai tą išgirdo, tik antros dalies, kad duonos ir bulvės nelabai geri, tai negirdėjo. Užtai buvau apkaltinta, kad mama svorio priaugau. Neva čia mano kaltė, nes leidau jai riebalus valgyti biggrin.gif Ale va kad duonos sakiau neberyt, tai praklausė.
Atsakyti