QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 18, 13:59)
o kodėl ne? as juos kazdien nesuosi...vien mėsa man nelabai
Aš ne kasdien, bet nešuosi į darbą raugintus kopūstus ir man dzin kas ką galvoja
Visokie pilvo pūtimo reikalai dingo, kartais lyg būna kažkas panašaus,
bet tikrai kvapas jau ne toks
QUOTE(Gricė @ 2013 11 19, 10:16)
Aš pradėjau įtarti, kad per daug kalorijų suvartoju, nes ryte vis užkabinu kokį šaukštą kokoso aliejaus, tiesiog sučiulpiu, paskui dar prie vakarienės tas pat. Svoris nekrenta
. Neturiu viršsvorio
(ūgis 162, 57 kg), bet labai noriu 3 kg nuridenti nuo savęs, na, tokia siekiamybė pas mane.
Tiesa, miegu tai labai gerai paskutiniu metu. Nežinau, ar čia tik aplinkybių sutapimas, ar paleo nuopelnas?
Man irgi svoris nekrenta, nors galėtų
Esu auksinio viduriuko atstovė, bet mielai pamesčiau kelis kg, arba bent jau būčiau laiminga, kad jis su paleo nusistovėtų
Vasarą su protasovu pamečiau 7 kg, keli ataugo, daugiau nebenoriu
Bandžiau su cronometer skaičiuoti kiek ir ko suvartoju, bet darbo dienom neina nieko pasisverti, o tas primetimas iš akies man rodos viską iškraipo... Visgi įtariu, kad pas mane netinkamas angliu:baltymu:riebalu santykis
Aš jau kokią savaitę miegu kaip užmušta, tik atsigulu ir staigiai atsijungiu
jei vyras sugalvoja prie kompo truputuką pakimarint, tai viskas, jau randa mane atsijungusią, nors anksčiau neužmigdavau, kol jis šalia nepriguldavo
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 19, 10:57)
Wolauju toliau....bet ziauriai apsirgau koseju iki vemimo ir mm pirma karta gyvenime savaite anksciau
bandziau isvengti vaistu nes visi ant cukraus, bet sia nakti jau emiau bi ka kad tik uzmigciau
nenormalus noras valgyti citrinas atsirado
as visada jas vartodavau organizmo sarminimui ka manote jus apie jas?
Gal tas noras ir atsiradęs dėl ligos?
Aš praeitą savaitę buvau apsirgus, kiekvieną dieną gėriau imbiero-citrinos-medaus arbatą ir ne po vieną puodą, jau po pirmos dienos pajutau pagerėjimą
Aišku tas medaus vartojimas tai su paleo nlb, bet man geriau taip, nei vaistus gerti
QUOTE(nomore @ 2013 11 19, 14:21)
Mano dukra šiandien po mokyklos: "Per pasaulio pažinimą tokias nesąmones šnekėjo, kad norėjosi ausis užsikimšti".
Aš: "O kodėl?"
Dukra:" Sakė, kad angliavandeniai yra pagrindinis energijos šaltinis žmogui"
Kokia fainuolė
Kiek jai metų?
Aš darausi nepakanti, jei kas nors nesąmones apie maistą šneka, tai jau turiu prilaikyt liežuvį, kad ko nepagarbaus neleptelėčiau
kai turiu kantrybės, tai trumpai paaiškinu, kas ne taip, o kai neturiu, tai gryn tyliu, nes jaučiu, kad pokalbis gali išvirsti į sprogimą
Man antra diena W30, ryškiai ryte nesočiai pavalgiau, vos išlaukiau pietų. kadangi pietūs 12 val buvo, jaučiu ir vakarienės bus sunku sulaukti
pusryčiams buvo kava su kokosų pienu, 100 g sūdytos lašišos ir garinti brokoliai.