QUOTE(nefifi @ 2013 11 19, 11:08)
Aš turiu tokį prašymą - ar galėtumėt man parašyt savo bent poros dienų valgiaraštį
Nes, nu gal čia visos nesuvartojat reikiamo kcal kiekio, dėl to tas svoris krenta
vakar:
1. 6 putpelių kiaušiniai
2. ~100 g virto jaučio liežuvio, šaukštas žirnelių, 2 šaukštai grietinės;
3. netikras zuikis ~150 g, konservuotos daržovės (cukinija, paprika, morka, svogūnai, aliejus, actas cukrus
); puodas kavos su pienu; naminis šokoladukas (kokosų aliejus, medus, kakava)
cronometras rodo apie 1400 kcal
šiandien:
1. grūdėta varškė su grietinėle (gatava iš krautuvės) ~200 g.
2. ~100 g virto jaučio liežuvio, šaukštas žirnelių, 2 šaukštai grietinės;
3. bus troškinys: brokolis, kalafijoras, cukinija, širdies faršas, morkos, česnakas, kokosų aliejus, grietinė - nežinau kiek - gal normalus toks dubuo sriubinis gan pilnas, trubūt prisikąsiu raugintais agurkais arba kopūstais, kava su pienu, šokoladuko turbūt nebeliks.
aš iš tų, kurioms "kaip iki mėnulio", tai ir mano meniu neidealus
svorio man mest nereikia (KMI pasvyruoja tarp 21,5 ir 22,0), ligų lyg neturiu.
Bet tai norėtųsi, kad ir toliau taip liktų
pastebėjimas mano toks: po "atsipalaidavimo savaitgalių pas tėvus" gauti papildomi porą kg paskutiniu metu labai jau sunkiai pasimesdavo - turėjau save papildomai riboti praktiškai iki sekančio vizito
(anksčiau be problemų per savaitę atsistatydavo). Dabar, kai orientuojuosi paleo kryptimi, per porą dienų vėl be problemų atsistatau.
dar pasidariau visokius analizus - viskas pas men tvarkoj, išskyrus cholesterolį - bendras 5,5 (norma 5,2). Tai žiūrėsiu, kaip dabar su juo bus