Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Gricė @ 2013 11 19, 09:16)
Aš pradėjau įtarti, kad per daug kalorijų suvartoju, nes ryte vis užkabinu kokį šaukštą kokoso aliejaus, tiesiog sučiulpiu, paskui dar prie vakarienės tas pat.

Tai nesunku paskaičiuot kcal ir matysit, kas su kuo ir iš ko tas kcal gaunat wink.gif

O dėl miego - taip, be galo kietai miegu ir sunkiai keliuos, bet aš ir anksčiau labai miegu nesiskųsdavau smile.gif
Atsakyti
Aš tai tundra visiška, nesu steiko valgius blush2.gif Bet labai noriu biggrin.gif
Atsakyti
as ir sunkiai keliuos, bet viska suverciu pilnatim/audrm/blyksem ir pan
Atsakyti
Ačiū, Elata. Man prie vaisių dar bėda tokia, kad išrašytas viatminas D gerti, bet jo tabletės su aspartamu. Na, bet gal jis ne tiek veikia kiek vaisių persivalgymas. g.gif

Nomore, aš irgi steiko neragavus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 19, 10:49)
Nomore, aš irgi steiko neragavus!  smile.gif

O, tai man nors ne taip gėda vienai bus būt nevalgius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 23:25)
o per w30 pesto nevalgot? smile.gif

Naminį darau, su kietu sūriu, o per w30, pieno produktams ni ni smile.gif

QUOTE(Elata @ 2013 11 19, 09:19)

Vakar pasidariau kokoso sviesto širdučių, tai šiandien kolegoms gerai suėjo smile.gif

Receptą bigsmile.gif

QUOTE(Gricė @ 2013 11 19, 10:24)
Kas čia per patiekalas? Tik pakepti svieste ir valgyti? Jei pasta - tai sublenderiuoti?

Kaip Elata ir sakė, makaronus dariau, tik ne tarkavau, o su plačiu daržovių skutekliu plonoms, ilgom juostom susidrožiau 4u.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 11 19, 10:27)
Tik pradzioje pamenu labai sapnuodavau visokias katastrofas 

Mno pirmas dvi savaitės didžiausi košmarau būdavo, kad tortų ir bulkų priėsdavau, kažkaip netyčia, lyg pamiršdavau, lyg kas privesdavo laugh.gif

QUOTE(Elata @ 2013 11 19, 10:29)
pasta tai makaronai. Na, cukinijas šiaudeliais sutarkuoji/supjaustai ir pakepi svieste su prieskoniais.

drinks_cheers.gif

QUOTE(nomore @ 2013 11 19, 11:55)
O, tai man nors ne taip gėda vienai bus būt nevalgius  lotuliukas.gif

Mes jau tryse friends.gif
Atsakyti
Aš turiu tokį prašymą - ar galėtumėt man parašyt savo bent poros dienų valgiaraštį g.gif Nes, nu gal čia visos nesuvartojat reikiamo kcal kiekio, dėl to tas svoris krenta g.gif
Atsakyti
Aš irgi, taigi mes jau trys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 19, 12:08)
Aš turiu tokį prašymą - ar galėtumėt man parašyt  savo bent poros dienų valgiaraštį  g.gif  Nes, nu gal čia visos nesuvartojat reikiamo kcal kiekio, dėl to tas svoris krenta g.gif

Pas mane ckal apie 1800- 2000 išeina kažkur.

Ryte: 1.- 4 kiaušiniai, šoninės (per sprindį) pakepti gabaliukai, daržovės- pomidoras, paprika, ar ridikas.
2.- Pilna keptuvė daržovių svieste pakeptų (kalafijorai, svogūnai, kopūstas, morka), užpilta 3 kiaušinių plakiniu.
Ir desertui 30 gr. kokoso aliejaus.

Antras valgis-1panašiai visom dienom- 200-250 gr mėsos/faršo (keptos, troškintos, virtos) ir kalnas daržovių, su alyv aliejum.
Avokadas desertui.

Svoris krenta pasiutusiai greit. Bet, manau, pirmus du kg galim skysčiam nurašyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 19 lapkričio 2013 - 11:24
QUOTE(nefifi @ 2013 11 19, 12:08)
Aš turiu tokį prašymą - ar galėtumėt man parašyt  savo bent poros dienų valgiaraštį  g.gif  Nes, nu gal čia visos nesuvartojat reikiamo kcal kiekio, dėl to tas svoris krenta g.gif

Aš galiu parašyt kelių dienų kalorijas - 1860, 1900, 2200, 1650
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 19, 11:22)

Ryte: 1.- 4 kiaušiniai, šoninės (per sprindį) pakepti  gabaliukai, daržovės- pomidoras, paprika, ar ridikas.
2.- Pilna keptuvė daržovių svieste pakeptų (kalafijorai, svogūnai, kopūstas, morka), užpilta 3 kiaušinių plakiniu.

Antras valgis-1panašiai visom dienom- 200-250 gr mėsos/faršo (keptos, troškintos, virtos) ir kalnas daržovių, su alyv aliejum.
Avokadas desertui.

Svoris krenta pasiutusiai greit. Bet, manau, pirmus du kg galim skysčiam nurašyt  g.gif

bigsmile.gif KAip Jums tiek telpa? Aš turbūt trečdalį tesuvalgau ir tai jau daug man lotuliukas.gif BEt man ir gaunasi mažai kcal. 1000-1300. Jaučiu, kad per mažai. Užtat galvoju vaisių pradėt valgyt po truputį.
Na o dabar, kai kažkokios skrandžio bėdos, tai visai turbūt max 800 kcal tesuvartoju blink.gif Jau baisu darosi unsure.gif

Niekaip nesuprantu iš kur toks skrandžio ir žarnyno jautrumas paliko. Seniau viską iš eilės valgiau ir jokių didelių bėdų nebuvo. O dabar, po 3 sav. paleo, neduok D nuklysiu į šoną suvalgydama bulvę ar išgerdama taurę šampano. Viduriavimas, pilvo pūtimas neišpasakytas, žvėriški skranžio skausmas. Ryt sakiau reikės eiti pas gyd. tikrintis, gal koks skrandžio uždegimas g.gif Nes jau nebejuokinga...
Bet keisčiausia, kad visus negerumus angliukai nuima. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 19 lapkričio 2013 - 11:43
QUOTE(nomore @ 2013 11 19, 09:38)

Aš gi juokavau  biggrin.gif 

supratau biggrin.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 11 19, 11:22)

Ryte: 1.- 4 kiaušiniai, šoninės (per sprindį) pakepti  gabaliukai, daržovės- pomidoras, paprika, ar ridikas.

Avokadas desertui.

Svoris krenta pasiutusiai greit. Bet, manau, pirmus du kg galim skysčiam nurašyt  g.gif

mano panasus meniu drinks_cheers.gif as tai daug suvalgau blush2.gif kaloriju neskaiciuoju.
Atsakyti