Labas, kai mes su nidulia prisijungėm tiek naujokių nebuvo, o dabar koks antplūdis
visai smagu, tik skaityti nespėju
Labas rytas
O tikrai galėtumėm kada ateityje daryti meetus Arba bent jau vilnietės pradžiai
Aš tai nenustoju maišyt maisto produktų Vakar kepiausi krevetes, užkandau su troškinta cukinija pagardinta sviestu. Maža buvo, dasikepiau moliūgo ant kiaulienos taukų..dar maža buvo Užvalgiau džiovintų pomidorų nemažai su keistu aliejum Dar sūrio pagriebiau ir galų dasimušiau pasidariusi kakavos su pienu ir kokosų aliejum. Ai, dar gera sauja moliūgų sėklų buvo Ot tai valgau..Gaunasi koks 45min vakarienei. O atsikeliu ryte alkana
O tikrai galėtumėm kada ateityje daryti meetus Arba bent jau vilnietės pradžiai
Aš tai nenustoju maišyt maisto produktų Vakar kepiausi krevetes, užkandau su troškinta cukinija pagardinta sviestu. Maža buvo, dasikepiau moliūgo ant kiaulienos taukų..dar maža buvo Užvalgiau džiovintų pomidorų nemažai su keistu aliejum Dar sūrio pagriebiau ir galų dasimušiau pasidariusi kakavos su pienu ir kokosų aliejum. Ai, dar gera sauja moliūgų sėklų buvo Ot tai valgau..Gaunasi koks 45min vakarienei. O atsikeliu ryte alkana
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 20:03)
Nusipirkau ghi sviesto ir kokosų aliejaus mažą bonkutę. Aliejus tai toks beskonis, kaip kokį vazeliną jaučiaus laižydama O va sviestą kažkaip blogai atidariau ir pyliau į keptuvę - matyt per daug pripyliau, gavos tikrai kokie 5 šaukštai tai išsikepiau 2 suplaktus kiaušus su pora mėsos gabaliukų. Bloga man dabar, skonis buvo geras, bet toks riebalas ir taip viskas stovi, kad baisu. Man atrodo, būtų geriau man riebal kiekį kompesuot didesniu maisto kiekiu. nieko nebus kitaip...
as pastebejau kad ghee riekia det kur kas maziau kai kepi(lyginant su anksciau naudotais aliejais ar paprastu sviestu)
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 14, 09:34)
Labas rytas
O tikrai galėtumėm kada ateityje daryti meetus Arba bent jau vilnietės pradžiai
Aš tai nenustoju maišyt maisto produktų Vakar kepiausi krevetes, užkandau su troškinta cukinija pagardinta sviestu. Maža buvo, dasikepiau moliūgo ant kiaulienos taukų..dar maža buvo Užvalgiau džiovintų pomidorų nemažai su keistu aliejum Dar sūrio pagriebiau ir galų dasimušiau pasidariusi kakavos su pienu ir kokosų aliejum. Ai, dar gera sauja moliūgų sėklų buvo Ot tai valgau..Gaunasi koks 45min vakarienei. O atsikeliu ryte alkana
O tikrai galėtumėm kada ateityje daryti meetus Arba bent jau vilnietės pradžiai
Aš tai nenustoju maišyt maisto produktų Vakar kepiausi krevetes, užkandau su troškinta cukinija pagardinta sviestu. Maža buvo, dasikepiau moliūgo ant kiaulienos taukų..dar maža buvo Užvalgiau džiovintų pomidorų nemažai su keistu aliejum Dar sūrio pagriebiau ir galų dasimušiau pasidariusi kakavos su pienu ir kokosų aliejum. Ai, dar gera sauja moliūgų sėklų buvo Ot tai valgau..Gaunasi koks 45min vakarienei. O atsikeliu ryte alkana
jo, toks valgymas manau pats blogiausias..
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 11 13, 22:00)
Oi, nesakyk Mn avokadui mirtinai gaila 2,99 (beje, Maximoj akcija, po 1,49 prisipirkau ), bet va šokoladui, ar saldžiam miltiniui anksčiau negailėdavau ni pro kur
o uz 5lt nenori?
as nebeperku tu zaliu, nes keliauja i siuksliadeze tiesiai.arba brangus ir skanus arba nieko
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 13, 17:54)
Reaguojat kaip barometrai.
tas tiesa ir 100 % O dar kur mėnulio fazės
Vakar pasidariau vištienos rūkytos, kas nuo pietų liko salotų su žaliu žiediniu kopūstu, paprika, raudonu cibuliuku ir majonezo padažu (Nes nei Elatos majonezas nesigavo ) - super. Riebu buvo, bet su skrandžiu nesusipykau, vadinas per pietus vis tik kavinės salotos kaltos buvo. Ir jokių užkandžių daugiau - tas yra didžiausias mano laimėjimas kol kas.
QUOTE(san @ 2013 11 14, 09:02)
o kodėl ta riebalinė kava nepriskiriama prie valgymo?
priskiriama, juk kokosu aliejus jau maistas, nesvarbu kokiu pavydalu ji suvalgysi
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 22:11)
maximoj dabar po 1,99 žali tokie. Bet aš anksčiau jų nevalgydavau, šiandien nusipirkau - nu kartus bjaurybė, ar jie visi tokie?
taip.
man tik rudi skanus
Papildyta:
QUOTE(<tundra> @ 2013 11 14, 00:07)
Sveikos . Neseniai tik suzinojau apie Paleo mityba ir po truputi pradedu maitintis jos principais. Ne svorio metimu tikslu, o daugiau susitvarkyt sveikatos reikalus, trukdancius komfortiskam gyvenimui, kur pagrindine beda turbut - nusilpes imunitetas. Perskaiciau apzvelgdama nemazai ir SM temu ir Jusu idetu nuorodu, bendra vaizda turiu, ir net kas yra whole30 supratau , tik dar visiskai nesiaiskinau tikslius leistinus neleistinus produktus vartot jo metu.
Labai idomu stebet/jaust savo organizma, kai is raciono isemiau miltus, cukru, kruopas, duonos ir pieno produktus. Nieko baisaus neivyko, butent, kad nieko. Net nejauciu poreikio/potraukio saldumynams. Labai keista jaust kitoki alki skrandyje, nera toko "grauzimo", o tiesiog jauties alkana, bet lengviau kentet. Aisku, vis dar stebina, kai pusryciams valgau riebiai ir daug , kas man budavo nepriimtina visiskai, bet dabar del to nepatiriu jokio nepatogumo. Ir kava be pieno skanu, nepatiko ji su kokoso pienu. Koki kokoso piena ir is kur imt? Dar klausimas, kai kartais norisi/aplinkybes suveda vartot alkoholio, kuris blogiausias variantas, kuris dar toleruotinas derinant prie sios mitybos? Kiek pati supratau, alus - blogis, sausas vynas ne taip blogai, o shampanas? Kalbu apie tikra shampana, naturalu ir nesaldinta , likeris tai jau cia reik manyt cukraus bomba?
Zalia mesa tapo lyg dar skanesne, nes jautienos "tartaras" ir anksciau man buvo didziausias delikatesas . Idomu is patirties tu, kurios jau ilga laika laikotes Paleo rezimo, kokie didziausi nuklydimai be didesniu nusiskundimu, t.y. ar po menesio-poros jei vel prie kavutes sausainiuka, saldainiuka po viena suvalgyciau, duonos pusriekele, issiilgtos grikiu koses pusryciams, varsketuku...-organizmas labai supyktu, svoris shokteltu i virsu?Papildyta:
Avokadai skanu . Juos perkant, butinai reik spaudyt, nyksciu, turi lengvai isispaust, suprasit iskart kad viduj bus minkstas, sauksteliu isgramdomas. Aisku, ir isorine isvaizda turi atrodyt apetitiskai .
Labai idomu stebet/jaust savo organizma, kai is raciono isemiau miltus, cukru, kruopas, duonos ir pieno produktus. Nieko baisaus neivyko, butent, kad nieko. Net nejauciu poreikio/potraukio saldumynams. Labai keista jaust kitoki alki skrandyje, nera toko "grauzimo", o tiesiog jauties alkana, bet lengviau kentet. Aisku, vis dar stebina, kai pusryciams valgau riebiai ir daug , kas man budavo nepriimtina visiskai, bet dabar del to nepatiriu jokio nepatogumo. Ir kava be pieno skanu, nepatiko ji su kokoso pienu. Koki kokoso piena ir is kur imt? Dar klausimas, kai kartais norisi/aplinkybes suveda vartot alkoholio, kuris blogiausias variantas, kuris dar toleruotinas derinant prie sios mitybos? Kiek pati supratau, alus - blogis, sausas vynas ne taip blogai, o shampanas? Kalbu apie tikra shampana, naturalu ir nesaldinta , likeris tai jau cia reik manyt cukraus bomba?
Zalia mesa tapo lyg dar skanesne, nes jautienos "tartaras" ir anksciau man buvo didziausias delikatesas . Idomu is patirties tu, kurios jau ilga laika laikotes Paleo rezimo, kokie didziausi nuklydimai be didesniu nusiskundimu, t.y. ar po menesio-poros jei vel prie kavutes sausainiuka, saldainiuka po viena suvalgyciau, duonos pusriekele, issiilgtos grikiu koses pusryciams, varsketuku...-organizmas labai supyktu, svoris shokteltu i virsu?Papildyta:
Avokadai skanu . Juos perkant, butinai reik spaudyt, nyksciu, turi lengvai isispaust, suprasit iskart kad viduj bus minkstas, sauksteliu isgramdomas. Aisku, ir isorine isvaizda turi atrodyt apetitiskai .
piena geriau darytis patiems.
visas alkoholis blogis, leidziamas sausas raudonas vynas per vestuves
jei galvoji apie tai kad uz menesio ar dveju galesi suvalgyt sausainiu-geriau net nepradek Paleo. grisi prie starto, viskas is pradziu.o uzvalgius neleistinu produktu ypac po tiek daug laiko(ir negaila gi isvalyt organizmo?) pasekmes ivairiausios - vemimas, viduriamivmas, skausmais skrandyje, man pasireiske atsinaujinusiu refliukso priepuoliu..
O aš vakar dariau majonezą pagal kažkieno receptą, kur ieina 0,5 šaukštelio druskos... Na, tai ir gavosi viena druska...
O juo užpiltos salotos pastoveję šaldytuve per naktį, šiandien atrodo, kaip sustingęs riebalas Gal reiks pasišildyti pietums
Ar naudotini kokoso miltai per W30?
Noriu kokių cukinijos blynelių, bet reikia poros šaukštų miltų, kad suliptų
O juo užpiltos salotos pastoveję šaldytuve per naktį, šiandien atrodo, kaip sustingęs riebalas Gal reiks pasišildyti pietums
Ar naudotini kokoso miltai per W30?
Noriu kokių cukinijos blynelių, bet reikia poros šaukštų miltų, kad suliptų
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 14, 08:16)
aš po pusantro mėnesio visiško grūdinių atsisakymo suvalgiau juodos duonos didelę riekę su sviestu. Na, galvojau, dabar tai bus... O reakcijos nesulaukiau jokios. Visiškai nieko, nei vidurių pūtimo, nei rūgščių kilimo, nei viduriavimo.
nuo namines duonos ir man nieko nebuvo
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2013 11 14, 08:35)
Labas rytas,
iki šiol skrandis nedraugauja su manim po mano riebiosios vakarienės, raugėju kaip išprotėjus Viskas atrodo stovi.
Beje, ne visai į temą, bet kodėl aš negaliu gerti pieno (jokio), bet galiu valgyt praktiškai visus be išimties jo produktus - varškę, jogurtą, kefyrą ir pan? Čia ko netoleruoja - laktozės konkrečiai?
iki šiol skrandis nedraugauja su manim po mano riebiosios vakarienės, raugėju kaip išprotėjus Viskas atrodo stovi.
Beje, ne visai į temą, bet kodėl aš negaliu gerti pieno (jokio), bet galiu valgyt praktiškai visus be išimties jo produktus - varškę, jogurtą, kefyrą ir pan? Čia ko netoleruoja - laktozės konkrečiai?
man panasiai. as is pieno galiu valgyt tik grietine, varske ir tam tikra suri.
laba diena
kelis pavyzdinius meniu radau tai buvo kokoso blyneliai W30 programoje,aš susilaikysiu tą menesiuka
QUOTE(norala @ 2013 11 14, 09:58)
Ar naudotini kokoso miltai per W30?
Noriu kokių cukinijos blynelių, bet reikia poros šaukštų miltų, kad suliptų
Noriu kokių cukinijos blynelių, bet reikia poros šaukštų miltų, kad suliptų
kelis pavyzdinius meniu radau tai buvo kokoso blyneliai W30 programoje,aš susilaikysiu tą menesiuka
QUOTE(norala @ 2013 11 14, 10:58)
Ar naudotini kokoso miltai per W30?
Noriu kokių cukinijos blynelių, bet reikia poros šaukštų miltų, kad suliptų
Noriu kokių cukinijos blynelių, bet reikia poros šaukštų miltų, kad suliptų
kaip tvirtinimo medžiaga naudotini. Kaip priemonė kepti pyragams - ne.
QUOTE(san @ 2013 11 14, 08:02)
o kodėl ta riebalinė kava nepriskiriama prie valgymo?
todel, kad riebalai teoriskai neturetu suzadinti insulino issiskyrimo - organizmas po nakties riebalu deginimo rezime ir taip islieka, kol paduodi angliu. pratiskai tai taip, kalorija yra kalorija bet kuo maziau dienos lieka prisiest, tai maziau prisiedi.
kaip yra is tikruju reiktu pamatuoti, kiekvienam juk individualu. karta ieskojau tokos info, radau viena, matavo cukraus kieki kraujyje diabetikam skirtais matuokliais (nesu tikra ar tai jie matuoja, niekad nesu susidurus), na vienzo, sulakus bulletproof praktiskai niekas nepasikeite.
QUOTE(taša @ 2013 11 14, 11:00)
nuo namines duonos ir man nieko nebuvo
duona buvo ajerų juoda ir Maximos...
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 14, 09:16)
nu nežinau, aš nereaguoju į jokius vėjus ir audras...
aš po pusantro mėnesio visiško grūdinių atsisakymo suvalgiau juodos duonos didelę riekę su sviestu. Na, galvojau, dabar tai bus... O reakcijos nesulaukiau jokios. Visiškai nieko, nei vidurių pūtimo, nei rūgščių kilimo, nei viduriavimo.
aš po pusantro mėnesio visiško grūdinių atsisakymo suvalgiau juodos duonos didelę riekę su sviestu. Na, galvojau, dabar tai bus... O reakcijos nesulaukiau jokios. Visiškai nieko, nei vidurių pūtimo, nei rūgščių kilimo, nei viduriavimo.
Daugmaž sveikas žmogus nereaguoja į tokius dalykus, barometrais yra žmonės su dideliais nukrypimais medžiagų apykaitoje.
Dėl duonos- tikriausiai neturi problemų su glitimu, todėl kartais gali mėgautis namine, raugu raugta duona. Bet tai jau ne paleo produktas
Pirktinė, su termofilinėmis mielėmis-netinkama. Jų sporos atlaiko kepimo karštį ir patenka į žarnyną, kur šilta ir drėgna. Rezultatai būna tikrai ne iš karto.