Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 23:20)
Čia to tinklinio "Fortas"? Nes man ten irgi visai patinka smile.gif

Kur salia Mindaugo Maximos. Jaukus toks ir virtuve gera.

QUOTE(Šelma @ 2013 11 18, 23:20)
hihihi.gif
:

Niekur nerandu raugintų kopūstų be cukraus ir lengvo alyvuogių aliejaus majonezui mad.gif

Uzsirauk kibirioka, gi paprasta:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 18, 23:11)

Matai, neaisku ar butent man galima sultini. Kol nepasidariau metabolizmo tyrimo, nezinia ar man jis bus vaistas, ar nuodas, va kame reikalas.
Gal voresta pakomentuos placiau mano atveji?

kadangi man neaišku kas ten ant to tavo skalpo, nežinau ką ir sakyti. Jei, sakykim, žvynelinė, autoimuninė liga, tada sultinys kaip ir priklauso. Iš kitos pusės, kai šitoks svorio kritimas, vyrauja katabolizmas, kurį nori stabdyti - irgi sultinys tinka. Tau nuodu nebegali būti. Netinka su aiškiu viršsvoriu moteraitėms.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 18, 23:35)
Kur salia Mindaugo Maximos. Jaukus toks ir virtuve gera.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 22:27)

FYI, rozmarinas irgi yra prieskoninė žolelė.

su antibakteriniu poveikiu, kaip ir salieras.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 18, 23:46)
kadangi man neaišku kas ten ant to tavo skalpo, nežinau ką ir sakyti. Jei, sakykim, žvynelinė, autoimuninė liga, tada sultinys kaip ir priklauso. Iš kitos pusės, kai šitoks svorio kritimas, vyrauja katabolizmas,  kurį  nori stabdyti - irgi sultinys tinka. Tau nuodu nebegali būti.  Netinka  su aiškiu viršsvoriu moteraitėms.

reiskia galiu virtis sultinius is kaulu, kremzliu, sanariu, sausgysliu, taip? Kad I drebucius sustengtu. O kokiu budu jis stabdo svorio kritima?
Su skalpu tai mistika. Pora dienu bina visai super, po to gali uzeiti draskiadienis. Aisku viena, manau, kad sveikstu, nes anksciau nebivo nei vienos dienos be niezulio priepuoliu ir begalinio draskymosi. Kip mania, voresta, sveikstu as?
Voresta, o kaip man atstatyti balansa? Is suminetu katabolinio disbalanso simptomu, man tinka galvos skausmas ryte ir zemas spaudimas, bet jis mas pane visa gyvenima kiek pazemintas, 110/70. Viduriavimu near, kiti simptomai irgi netinka.
Kaip organizmas atsistato balansą?
Aštria virusinių ligų eiga.
Nenori astraus virusinio susirgimo, ku daryc?smile.gif
QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 23:49)

4u.gif Eisim kada?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 18 lapkričio 2013 - 23:13
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 18, 23:59)
4u.gif Eisim kada?smile.gif

žalio steiko? būtinai! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 19, 00:10)
žalio steiko? būtinai!  cool.gif

aha:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 18, 23:59)
reiskia galiu virtis sultinius is kaulu, kremzliu, sanariu, sausgysliu, taip? Kad I drebucius sustengtu. O kokiu budu jis stabdo svorio kritima?
sultinys yra labai stiprus anabolikas, todėl tinka katabolikams svorio kritimui stabdyti. Jei nori- bandyk.
Kaip organizmas atsistato balansą?
Aštria virusinių ligų eiga.
Nenori astraus virusinio susirgimo, ku daryc?smile.gif

taigi minėjai, kad anksčiau visokios ligos-peršalimai ir kt kibte kibo- taip tavo organizmas mėgino pats atstatinėti pusiausvyrą- dabar, kai tai darai teisinga mityba, tai retėja (minėjai ne kartą), o kai pusiausvyra atsistatys- išvis liausis.
Atsakyti
Tikiuosi, kad liausis, bet kaip pasiekti ta aukso viduriuka?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien nusipirkau šaldytos skumbrės su kaulais, uodega ir galva-kepsiu orkaitėj savaitgalį-prisiminsiu kaip Kroatijoj laiveliu plaukiodami rijom pačiam laive pietums šviežiai keptą, o po to stuburus su uodegom ir galvom kirams mėtydavom wub.gif

>>>Vis nepadėkoju, KATINONE, labai ačiū už putpelių kiaušinius, pasidariau pagal jūsų receptuką-fantastika-majonezas per tris sekundes thumbup.gif O gardus.... wub.gif

Kol kas valgosi jau ne trys, o du sotūs kartai dienoje-apie 12val. ir apie 19val., manau duodu pakankamai laiko organizmo fermentams daryt savo darbą smile.gif

QUOTE(<tundra> @ 2013 11 17, 21:04)
Perku toki, apie 22 Lt uz 0,5 kg
user posted image

QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 17, 21:12)
Mūsų pardėj "Broniaus krautuvėlė" šitas indelis už 15 lt Bet dingo kažkur visi. smile.gif

Maksimoj nusipirkau už 14,99lt./0,5kg

QUOTE(varnikė @ 2013 11 17, 21:59)
notworthy.gif ačiū Hippie už upėtakius, apturėjau karališka vakarienę.  biggrin.gif

Į sveikatą thumbup.gif , vėl kada susikooperuosim wink.gif Kaip gaminot? Aš išprašiau SB, kad filė išpjaustytų, tai dalį užsūdžiau su kalendra ir be cukraus, dalį paprieskoninau, ryt kepsiu, o dalį visgi užšaldėm smile.gif

QUOTE(Gricė @ 2013 11 18, 09:05)
Kokius desertus sau leidžiate?

Man geriausias desertas kava su kokoso sviestu cool.gif Bet va, trečiadienį jau bus 30d., tai gal pabandysiu ir kokių pieno produktų įtraukt, kokias datules su rikota ar pan. išsidirbinėjimą smile.gif

QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 18, 09:51)
Hippie, aš būčiau dėkinga už receptuką  4u.gif  Prisipažinsiu, niekad nesu "čielos" žuvies kepusi, bet dabar pareidama vis šnairuoju į upėtakius - norisi.

Nee, mes čia tik kartu pirkom eko upėtakius (ne raudoni kaip maksimkėj smile.gif). O žuvį paprastai-arba į orkaitę išmarinavus citrinų sultyse, petražolėse, druskoj ir pipiruose, dar kalendros grūdelių pritraiškau arba į foliją ir į orkaitę su daržovėmis, kas nori-su grietinėle. Krapų nepamiršt, sviestuko.

QUOTE(<tundra> @ 2013 11 18, 13:34)
Brut - šampanui, Dry - vynui

Mano mėgstamiausi, labai apsidžiaugiau, kad tarp visų negalima šitie-mažiausia blogybė smile.gif

QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 21:10)
Saliero šaknis maistui auginama ir plačiai naudojama nuo 17 amžiaus, tad nereikia remtis lietuviškais delfiais ir klaidinti merginų, kad tai prieskonis.

Daug ir aš apie saliero gėrį prisiskaičiau, man skanu. Gumbai labiau.

QUOTE(Šelma @ 2013 11 18, 22:20)
Niekur nerandu raugintų kopūstų be cukraus ir lengvo alyvuogių aliejaus majonezui

Raukis pati-sušiačkavojai, druskytės ir patraiškai su kočėlu, po dienos vėl patraiškai. po to vėl-mamytė daro be cukraus-dieviški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 19 lapkričio 2013 - 01:34
QUOTE(Hippie @ 2013 11 19, 02:22)
Maksimoj nusipirkau už 14,99lt./0,5kg

Aš irgi šiandien Maximoj jį pakilojau, apžiūrėjau... nu pigus, reiktų pirkti, bet dar pusė litro stovi namie biggrin.gif
Daug ir aš apie saliero gėrį prisiskaičiau, man skanu. Gumbai labiau.

Man kotai tai iš viso nepatinka. Na, nebent kokiose salotose, jei labai smulkiai supjaustau, bet šiaip tai neee. O va gumbai labai gerai viskam smile.gif
Raukis pati-sušiačkavojai, druskytės ir patraiškai su kočėlu, po dienos vėl patraiškai. po to vėl-mamytė daro be cukraus-dieviški.

thumbup.gif tikrai taip! Jie gal kiek ilgiau užtruks kol surūgs, bet ir be cukraus labai gerai pavyksta.
Papildyta:
Ei, adminė mums vėl nuredagavo paleo forumo nuorodą pirmoj žinutėj. Hrr...
Vakar pasidariau kokoso sviesto širdučių, tai šiandien kolegoms gerai suėjo smile.gif
Atsakyti
>>>Vis nepadėkoju, KATINONE, labai ačiū už putpelių kiaušinius, pasidariau pagal jūsų receptuką-fantastika-majonezas per tris sekundes thumbup.gif O gardus.... wub.gif

thumbup.gif I sveikata smile.gif
Atsakyti