QUOTE(Nidulia @ 2013 11 18, 21:50)
o farsa ant kokoso aliejaus ar ant ghi? vandens reikia? Viska aklinai uzdengti dangciu? Durni klausimai, bet noriu ryt sita patiekala pasigaminti:)
Del mesos zalumo, tai jau nebekyla bedu. Vakar kraujinga jautienos steika raitojau, net ausys linko. Vyras reke, kad nevalgys nedakepusios mesos, bet puto net pasikriuksedamas
Neispasakytai minksta ir sultingamesa
Kaip voresta sako - zvereju.
aš ant kokoso pakepu
ne, tai aš ir sakau, kad jei tau žaliau patinka, tai tu gali ir pirmą kopūstus pakepti ir mėsytę sumesti. Aš tai atvirkščiai darau, nes man patinka apskrudęs faršas (nors jei steiką, tai tik pusžalį, niam niam), o tada įdedu ghi ir suberiu kopūstą, morkytes ar dar kažką ir apkepu. Kartais uždengiu, bet jei labai skubu, tai nieko nedengiu, tiesiog pakepu, kol suminkštėja, pridedu juodųjų pipirų ir valgau