Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2013 11 18, 21:36)
mano manymu tai tas pats smile.gif

tai jei pučia pilvą, tai reiškia, kad dujos išsiskiria. Jei bezdat, tai jos ir nesikaupia.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 18, 20:36)
mano manymu tai tas pats smile.gif

na, anksčiau kaip nėščia vaikščiodavau su išpūstu pilvu visą dieną, o dabar jei užeina valandai kokiai, paskui praeina. Nemanau, kad tai kažkas tragiško ir iškart reikia nurašyti kaip "netoleruojama organizmo". Jei tai nesukelia diskomforto, viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 18, 21:36)
salieras yra stiprus prieskonis, jis netinka vartoti kaip pagrindinis maistas.

saliero sėklos yra prieskonis, saliero šaknis yra maistui naudojama daržovė.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 20:40)
tai jei pučia pilvą, tai reiškia, kad dujos išsiskiria. Jei bezdat, tai jos ir nesikaupia.

jei keletas bekvapių šnipių išeina, gal viskas ok? biggrin.gif nes nuo ko man būna tikrai blogai, tai nuo dž. slyvų, va ten jau žiaurus ne tik pūtimas, bet ir raižymas, neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 21:35)

Pirma faršą, prieskonius, o tada kopūstėlius smile.gif tik aš dar pakepinusi faršą ghi įdedu daugiau, nes kopūstai su ghi pasaka kaip skanu wub.gif
Ai, bet man patinka labiau apkepęs jautienos daršas, nes pusžalis man per kietas ir tąsosi kažkaip. Jei tau žalesnė patinka, tai gali kartu sumesti, nes kopūstų tikrai nereikia ilgai kepti.

o farsa ant kokoso aliejaus ar ant ghi? vandens reikia? Viska aklinai uzdengti dangciu? Durni klausimai, bet noriu ryt sita patiekala pasigaminti:)
Del mesos zalumo, tai jau nebekyla bedu. Vakar kraujinga jautienos steika raitojau, net ausys linko. Vyras reke, kad nevalgys nedakepusios mesos, bet puto net pasikriuksedamas smile.gif Neispasakytai minksta ir sultingamesa wub.gif Kaip voresta sako - zvereju.
Atsakyti
Nidulia net balsu suzviegiau, taip vaizdziai aprasei apie vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 18, 21:50)
o farsa ant kokoso aliejaus ar ant ghi? vandens reikia? Viska aklinai uzdengti dangciu? Durni klausimai, bet noriu ryt sita patiekala pasigaminti:)
Del mesos zalumo, tai jau nebekyla bedu. Vakar kraujinga  jautienos steika raitojau, net ausys linko. Vyras reke, kad nevalgys nedakepusios mesos, bet puto net pasikriuksedamas smile.gif Neispasakytai minksta ir sultingamesa  wub.gif  Kaip voresta sako - zvereju.

aš ant kokoso pakepu smile.gif ne, tai aš ir sakau, kad jei tau žaliau patinka, tai tu gali ir pirmą kopūstus pakepti ir mėsytę sumesti. Aš tai atvirkščiai darau, nes man patinka apskrudęs faršas (nors jei steiką, tai tik pusžalį, niam niam), o tada įdedu ghi ir suberiu kopūstą, morkytes ar dar kažką ir apkepu. Kartais uždengiu, bet jei labai skubu, tai nieko nedengiu, tiesiog pakepu, kol suminkštėja, pridedu juodųjų pipirų ir valgau smile.gif
Atsakyti
Nidulia, tavo pasiekimai per 2 mėn stulbinantys. Aš dar noriu pabandyt sesę įkalbėt pradėt paleo, bet kolkas sunkiai sekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 21:42)
, saliero šaknis yra maistui naudojama daržovė.

su saiku vartojama prieskoninė daržovė
Lapai ir šakniavaisiai, kadangi turi eterinio aliejaus, vartojami kaip prieskonis kulinarijoje, jis suteikia maistui malonų aromatą ir jį šiek tiek vitaminizuoja.

Atsakyti
As vakar tokia puszale kiaule putau pakepta ant ghee, su sparaginem pupelem rolleyes.gif

Syryt kava viriausi, tai italas lapnojo sausainius su sultimis, atkiso bachurelis pakeli noredamas pavaisinti tai net atsokau, bet labai greit susipratau nusisypsoti ir padekoti. Susinepatoginau net biggrin.gif doh.gif
Siandien man kazkoks nevalgiadienis, tai ir nesimarmalinau nieko, nenoriu reiskiasi nereikia.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 18, 21:58)
su saiku vartojama prieskoninė daržovė

na, pirmiausia tai čia jūsų interpretacija, nes niekur nerašoma, jog tai tik prieskonis, tačiau kadangi turi aromatą, gali būti naudojamas ir kaip prieskonis, nes suteikia skonį. Tačiau tai nereiškia, jog saliero šaknis yra tik prieskonis.
Saliero šaknis maistui auginama ir plačiai naudojama nuo 17 amžiaus, tad nereikia remtis lietuviškais delfiais ir klaidinti merginų, kad tai prieskonis.
Atsakyti
Lumi, IS atsitraukė?
Atsakyti