QUOTE(nomore @ 2013 11 18, 10:01)
Nidulia, per daug jau krenta?
Reikia, kad jau sustotu krites, nes issitraukti mylimi grazieji kostiumelii - per dideli. Pasipuosti, reiskias, vakar uzsimaniau.......Nu dabar uzreksiu, kaip ir visos moterys...NETURIU KA RENGTIS
QUOTE(Gricė @ 2013 11 18, 10:05)
Tikiuosi, kad išauš ir man diena, kai galėsiu užduoti tokį klausimą?
Zinoma, kad isaus. Tik as ne del svorio cia papuoliau, del sveikateles. Visai nesupykai, kai 4 kg nukrito, bet, kad tuo neapsiribojo kritimas:)
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 18, 10:10)
Ale kokios visos
Kiek, kiek, kaulai tik liko
Ne, kad pasakytu, kaip cia sustoti su tuo kritimu, tai tik lkausti pirmos
10kg. gal 11kg nuo rugsejo 1 d. Dabar 58 kg, ugis - 170cm. Jau tikrai man gana, nes babcem netinka tokiom kudom buti:)
Man kazkoks durnas juokas sueme, kai pagalvojau, kaip kankinasi zvaigzdes su visokiomis dietomis, kaip meta svorius moterys ivairiausiais budais, kaip kankinasi, badauja, klizmuojasi pas visokias sarlatanes, kokias nesamones su savimi daro, kad tik kelis kilus numesti, o tai yra iki tokio laipsnio paprasta,
kaip tris pirstus apsysioti Kai jau nemazai turi antsvorio, tai gal ne taip greitai viskas vyksta, bet jei reikia iki 10 kg numesti, tai paprasciau paprasto. Du menesiai labia greitai pralekia ir tu 10 kg kaip nebuta, be jokiu kanciu ir badavimu. Tiksliai, genealumas - paprastume.
Sestadieni jokiu audru ar saules blyksciu nebuvo?? Nes vel as kaip baromertas - ugnimi spjaudziausi
Arba cia taip PMS+pilnatis apsiresike, nes tokio pms, kaip anksciau, su ilgais pasiruosimais, su pilvo ir dubens skausmais pries savaite, jau nebera. Pora dienu krutys jautresnes buvo ir sestadieni ugnimi spjaudziausi o vakar susirgau. Labai nuliudau, kol nepaziurejau I menulio kalendoriu, nes kazkaip uzfiksavau, kad pilnatis bus 21 d.. Ogi vakar pilnatis, reiskia ciklas kol kas laikosi idealiai - jau trecias sirgimas per ta pacia menulio faze, tik pirmi kartai buvo per trecia pilnaties diena, o dabar - per pirma. Bet vistiek sulaukiau savo menulio
QUOTE(Faustinata @ 2013 11 18, 11:47)
Nidulia, mane ilgai kamavo liežuvio jautrumas ir pastovios baltos apnašos, o padėjo granato vaisius
Visą laiką maniau, kad jo negaliu valgyti, kad padidėjęs rūgšingumas, kai šeimos. gyd. vis ragino gert omeprozolį
Nežinau ar ilgai, bet labai padeda viškinimui,
Kad pas mane labai gerai vyksta virskinimas ir salinimas, jokiu pilvo putimu, raizymu ir t.t.
QUOTE(limma @ 2013 11 18, 15:40)
sveikos
sedziu siandien namie su riebaluota galva pagal Nidules recepta
ziuresim, ar plaukai isvis nenukris, nes vis bijojau akd nenudegintu saknu ir nelikciau plika.
Niu nuo ko gali saknys nudegti? Juk ne peroksidu pasitrynei jas ir ne sieros rugstimi. Nuo kada cia saknys nudega nuo aliejinio masazo?
Viskas bus gerai
Mergai, kaip jus ten gaminates farsa su kopustais? Niekaip nesuprantu, ka pirma deti ant keptuves? Ant kokoso pakepate ar tiesiai ant vandenuko?
Vienas spuogiukas islindo, ale nurasau ji ne varskei o menesinems.