Sveikos, sveriu beveik 100kg, ar tinka sis budas mesti svori? Ko tureciau atsisakyti/vengti sioje mityboje, kad svoris kristu, nes gi ne visos del kilogramu laikotes, tai ka man reikia daryti kitaip?
sveikos
sedziu siandien namie su riebaluota galva pagal Nidules recepta ziuresim, ar plaukai isvis nenukris, nes vis bijojau akd nenudegintu saknu ir nelikciau plika. bet vyra sake, jei nupliksiu, jsi irgi nusiskus plikai i kompanija bet as to nenoriu.
na gal ir bus drasiau, bet tai turi laiko praeiti nemazai kad kazkas kazkur judetu...dabar vel eis darytis tyrimus, ziuresim kas kaip...
i alaus tema - as irgi megau, bet kai dabar tik atsigeriu, iskart einu i tulika su viduriais susuktais, ir kazkoks apsunkimas lieka organizme, nebesinori, nes isties reakcija nemaloni
sedziu siandien namie su riebaluota galva pagal Nidules recepta ziuresim, ar plaukai isvis nenukris, nes vis bijojau akd nenudegintu saknu ir nelikciau plika. bet vyra sake, jei nupliksiu, jsi irgi nusiskus plikai i kompanija bet as to nenoriu.
QUOTE(nomore @ 2013 11 18, 10:50)
Va, praėjo jau nemažai laiko, ir pradeda matytis cholesterolininkų teigiami pokyčiai - limmos vyras, Faustinata. Dabar jau gal naujesniems šitą bėdą turintiems bus drąsiau
na gal ir bus drasiau, bet tai turi laiko praeiti nemazai kad kazkas kazkur judetu...dabar vel eis darytis tyrimus, ziuresim kas kaip...
i alaus tema - as irgi megau, bet kai dabar tik atsigeriu, iskart einu i tulika su viduriais susuktais, ir kazkoks apsunkimas lieka organizme, nebesinori, nes isties reakcija nemaloni
QUOTE(limma @ 2013 11 18, 14:40)
bet tai turi laiko praeiti nemazai kad kazkas kazkur judetu...
Turint omeny, kiek laiko mes su savo organizmais prisidirbinėjom, tai koks nors pusmečio ar net metų ar dviejų laikotarpis, po kurio situacija gerėja, yra tooooks mizeris
Aš šiandien susimąsčiau, kad pamiršau, ką reiškia kojų skausmas ir sunkumas kojose Neįsivaizduoju, kada tai dingo, ir išvis kaip taip nutiko, bet taip gera ant dūšios paliko Venos mano, tikiuosi, BUVO prastos.
QUOTE(nomore @ 2013 11 18, 15:53)
Aš šiandien susimąsčiau, kad pamiršau, ką reiškia kojų skausmas ir sunkumas kojose Neįsivaizduoju, kada tai dingo, ir išvis kaip taip nutiko, bet taip gera ant dūšios paliko Venos mano, tikiuosi, BUVO prastos.
o man kas diena- tai naujiena. snd isitikinau kad ir kalfijoru negaliu valgyt- riaugeju
ismeciau bilenkokius kopustus is savo racijono. liko tik rauginti. ziuresim kaip bus
siandien netradiciniai pusryciai, ir pietus kol kas.
po vakaro nenorejau valgyt. negaminau. i darba pasiemiau grietiens su varske.apie 9 pusryciai. apie 13 omletas su salotom.
vakare bus vista
ismeciau bilenkokius kopustus is savo racijono. liko tik rauginti. ziuresim kaip bus
siandien netradiciniai pusryciai, ir pietus kol kas.
po vakaro nenorejau valgyt. negaminau. i darba pasiemiau grietiens su varske.apie 9 pusryciai. apie 13 omletas su salotom.
vakare bus vista
QUOTE(taša @ 2013 11 18, 16:40)
o man kas diena- tai naujiena. snd isitikinau kad ir kalfijoru negaliu valgyt- riaugeju
O tu nenori apie FODMAPs pasiskaitinėti? Žiediniai kopūstai turi polyols (poliolių), t. y. angliavandenių, kuriuos žarnyno bakterijos gali fermentuoti ir dėl to susidaro dujos, gali skaudėti pilvą (ypač tiems, pas kuriuos žarnyno bakterijų, nebūtinai vien candida, perteklius). FODMAPs sąrašas.
Sveikos
Paleo atradau prieš gerą mėnesį, trys savaitės kaip valdau šitą mitybą ir mėgaujuosi Šiandien pradėjau W30 ir pajutau norą prisiduoti, o tai vis kabėdavau tyliai temos apačioj Gal sakau nenorėsiu išklyst iš kelio
Ką pastebėjau, kad suintensyvėjo spuogai spuogeliai, bet guodžiuosi, kad organizmas valosi ir tai netruks amžinai
Paleo atradau prieš gerą mėnesį, trys savaitės kaip valdau šitą mitybą ir mėgaujuosi Šiandien pradėjau W30 ir pajutau norą prisiduoti, o tai vis kabėdavau tyliai temos apačioj Gal sakau nenorėsiu išklyst iš kelio
Ką pastebėjau, kad suintensyvėjo spuogai spuogeliai, bet guodžiuosi, kad organizmas valosi ir tai netruks amžinai
QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 16:09)
O tu nenori apie FODMAPs pasiskaitinėti? Žiediniai kopūstai turi polyols (poliolių), t. y. angliavandenių, kuriuos žarnyno bakterijos gali fermentuoti ir dėl to susidaro dujos, gali skaudėti pilvą (ypač tiems, pas kuriuos žarnyno bakterijų, nebūtinai vien candida, perteklius). FODMAPs sąrašas.
nuostabu. juos turi ir avokado
is tiesu as jau nieko nebenoriu skaityti. man liudna darosi, kaip sako mama - ratas vis siaureja ir siaureja......
is darzoviu visai mazai turiu ka valgyt.
bet aciu uz nuoroda
QUOTE(nomore @ 2013 11 18, 14:53)
Turint omeny, kiek laiko mes su savo organizmais prisidirbinėjom, tai koks nors pusmečio ar net metų ar dviejų laikotarpis, po kurio situacija gerėja, yra tooooks mizeris
tai vat vat...ilga laika tersem, o poto norim greitu rezultatu
kaip dziugu del tavo kojyciu
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 18, 17:01)
ale cia 1 kg kaina eina sau...arba nesupratau koks kiekis uz ta kaina
QUOTE(<tundra> @ 2013 11 18, 14:34)
jokių pusiau saldžių neturėtų būti. Cukrus visuose pusiau saldžiuose, pusiau sausuose vynuose, šampanuose. Brut - šampanui, Dry - vynui, kitaip kartu geriam ir žmonių skoniui pataikaujant pridėtus cukrus .
Ačiū, aš tai puikiai žinau. Bet net ir brut ir sausas yra netinkami gėrimai paleo. Kaip ir sultys. Bet kokį alkoholį leidžiu sau itin retai (net keista kaip retai kai anksčiau su MB bent tris puslitrius vyno per savaitę suvartodavom), ir leidžiu tik tada kai būna diena "man viskas dzin".
QUOTE(Elata @ 2013 11 18, 17:09)
Įdomu. Man nuo žiedinio kopūsto žiauriai pūtimas buvo. Nuo paprastų nei nuo šv., nei nuo raug. nieko tokio nejutau.
QUOTE(taša @ 2013 11 18, 18:39)
nuostabu. juos turi ir avokado
is tiesu as jau nieko nebenoriu skaityti. man liudna darosi, kaip sako mama - ratas vis siaureja ir siaureja......
bet aciu uz nuoroda
bet aciu uz nuoroda
Nu čia dabar, kas čia per tokios pesimistinės gaidelės. Nepasiduok, taša! Jei kažkoks vienas ar keli maisto produktai tau netinka, o tu to nežinodama jį valgysi, tai ir jausies negerai. Užtat reikia rasti, kas čia neduoda ramybės ir kažką su tuo daryti. Atsižvelgiant į FODMAPs galima susitvarkyti, ypač jei SIBO yra (plonosios žarnos bakterijų perteklius). Juk niekas nesako, kad visą gyvenimą negalėsi tų produktų valgyti, tačiau bent jau pastebėk savijautą, kai juos valgai ir kaip jautiesi, kai nevalgai. Bill iš Primal Palate rašė apie tai, kad nors ir buvo paleo, bet iki galo nesijautė gerai, tada pradėjo žiūrėti FODMAPs ir susitvarkė viskas. (Visai neseniai buvo įrašas, bet dabar neberandu, tik tą senesnį).