QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 18, 11:44)
Man iš gaiviųjų gėrimų kuriuos mėgstu beliko tik baltas vynas ir pusiau saldus šampanas.
jokių pusiau saldžių neturėtų būti. Cukrus visuose pusiau saldžiuose, pusiau sausuose vynuose, šampanuose. Brut - šampanui, Dry - vynui, kitaip kartu geriam ir žmonių skoniui pataikaujant pridėtus cukrus
.
QUOTE(Gricė @ 2013 11 18, 12:54)
Laikausi paleo jau 5-a diena: be cukraus ir miltinių gaminių, be pieno produktų ir be vaisių. Pastebėjau, kad užvalgius riebiai (pvz., sūdytų lašinių) atsiranda tarsi deginimas burnoje... Kažkas panašaus, kaip kad rūgštys sukyla. Ar man čia kokia reakcija vyksta organizme, ar vis tik reikėtų kokį agurką ar pomidorą prie lašinių suvalgyti? Bet kad parduotuviniai, ko gero, vienos trąšos
. Raugintų kopūstų pietums į darbą nesinori neštis
O man tai po lašinių - lūpų perštėjimas, bet manau, kad čia nuo sūrumo, nevalgydavau tiek sūdytų lašinių, gal kažkiek ir "troškumas" burnoj, tad stengiuosi nemažai gert arbatų, vandens man mažokai išeina.. Beje, žolelių arbatėlės turbūt visos tinka - rasakilos, šeivamedžio, mėtų ir t.t.?
Dar - kaip paprastai ir skaniai žuvį gaminat? Užveskit ant kelio su idėjom, pvz. starkio?