Oi, atsiprašau. Ne Dzùkų g., o Panevėžio. Ten anksčiau buvo Dzùkų valgykla.
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 16, 10:45)
ne, visiskai nedingo, bet ju uzimamas plotas sumazejo
QUOTE(katinone @ 2013 11 16, 17:25)
Saunuole
QUOTE(Laisvė @ 2013 11 16, 23:22)
Supratau Ir man pavyktų tik iš dalies.
Pavyks, su laiku visi namie valgysit ta pati:)
Mergai, o ka daryti, kad nebekristu daugiau svoris?
Nidulia, per daug jau krenta?
Verdu širdelę valgymui ir žiopsau to bernelio, kur bandė nenumesti svorio su beveik 4000 kalorijų LCHF video. Visai nieko tokie, tiesa, dar tik tris dienas peržiūrėjau. Po to reikės pažiūrėti jo eksperimentą, kur valgė daug carbsų ir mažai riebalų.
Ativas, ačiū už psl apie ketozę Patiko man rašymo stilius tos Noros, reikės mažu knygą žvejoti. Tiek daug info, tiek mažai laiko Bet man tai toks kaifas skaityti/žiūrėti/aiškintis tuos visus mitybinius veikalus. Kažkoks įgimtas medicininis smalsumas, ir man labai patinka holistinis požiūris šitos mitybos, kai supratimas apie visą bendrą organizmo veikimą pateikiamas, o ne apie atskiras dalis.
Verdu širdelę valgymui ir žiopsau to bernelio, kur bandė nenumesti svorio su beveik 4000 kalorijų LCHF video. Visai nieko tokie, tiesa, dar tik tris dienas peržiūrėjau. Po to reikės pažiūrėti jo eksperimentą, kur valgė daug carbsų ir mažai riebalų.
Ativas, ačiū už psl apie ketozę Patiko man rašymo stilius tos Noros, reikės mažu knygą žvejoti. Tiek daug info, tiek mažai laiko Bet man tai toks kaifas skaityti/žiūrėti/aiškintis tuos visus mitybinius veikalus. Kažkoks įgimtas medicininis smalsumas, ir man labai patinka holistinis požiūris šitos mitybos, kai supratimas apie visą bendrą organizmo veikimą pateikiamas, o ne apie atskiras dalis.
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 18, 01:25)
Tikiuosi, kad išauš ir man diena, kai galėsiu užduoti tokį klausimą?
Kol kas po savaitgalio tai jaučiuosi apsunkusi kažkokia. Na, vakar daug valgiau, bet nieko neleistino. Kad žinotumėt, kaip noriu datulių, obuolių ir varškės sūrio Bet kolkas laikausi. Kokius desertus sau leidžiate?
Ačiū, merginos, kad atsakot į mane dominančius klausimus
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 18, 01:25)
ne, visiskai nedingo, bet ju uzimamas plotas sumazejo
Saunuole
Saunuole
kiek numetei?
QUOTE(Gricė @ 2013 11 18, 09:05)
Kokius desertus sau leidžiate?
Jei jų labai noriu - tai tada jokių, nenoriu to desertų drakošos žadinti Tiesa, kartais - labai juodo šokolado gabaliuką. O šiaip, desertas - cikorija su kokosų aliejum
QUOTE(Gricė @ 2013 11 18, 09:05)
Kokius desertus sau leidžiate?
Jei vaisių ir kavos puodelio su saldikliu nelaikyti desertu, tai sau neleidžiu nieko. Nematau reikalo užsimasint save mažu kąsneliu, po kurio tik susierzinsiu ir norėsiu daugiau.
Bet mano miegas tai... galėtų kas su plaktuku per galvą daužyt, vargiai pabusčiau Bet,aišku, ir keliuos be galo sunkiai, nors anose temose skaičiau, kad mažiau miega ir jaučias žvaliai. Ir pilnaties veikiami sapnai sapneliai....
QUOTE(<tundra> @ 2013 11 17, 22:04)
Yra tokio Akropolio Maximoj
15lt
Sveikos merginos po savaitgalio Aš gerą žinią irgi turiu, užlipau ant svarstyklių ir... - 3 Kg per pusantros savaitės Kad ir nesiekiau to, bet vis viena smagu.
Na o aš vakar buvau ir ką - visai nebaisu, atsilaikiau be problemų Net nuo alaus, kurį nesvietiškai mėgstu.
nea, maniškė 16-iolikinė, niekaip nesupranta kaip taip valgyt galima.
Na aš ir pastebėjimų turiu šituo klausimu: turėtų kaip ir prasidėt po kelių dienų, bet jokių simptomų, ankščiau po ovuliacijos būdavo jau stiprus krūtinės skausmas, pilnumas, o dabar nieko. Man net keista Įdomu, kaip bus.
Hippie, aš būčiau dėkinga už receptuką Prisipažinsiu, niekad nesu "čielos" žuvies kepusi, bet dabar pareidama vis šnairuoju į upėtakius - norisi.
QUOTE(taša @ 2013 11 14, 19:08)
manes laukia isbandymas - nuo rytojaus 3 dienos baliu.... aisku galiu neit. bet bus issukis - nic nieko nevalgysiu ten.
Na o aš vakar buvau ir ką - visai nebaisu, atsilaikiau be problemų Net nuo alaus, kurį nesvietiškai mėgstu.
QUOTE(Laisvė @ 2013 11 16, 23:56)
Ar Jūsų vaikai/paaugliai taip pat maitinasi?
nea, maniškė 16-iolikinė, niekaip nesupranta kaip taip valgyt galima.
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 17, 14:32)
Jau savaitę vėluoja mėnesinės..bet ir ovuliacijos nepastebėjau Galvojau su pilnatim ateis, bet nieko..
Pamenu skaičiau kažkam irgi mmm vėlavo.. Ar susitvarkė visoms?
Pamenu skaičiau kažkam irgi mmm vėlavo.. Ar susitvarkė visoms?
Na aš ir pastebėjimų turiu šituo klausimu: turėtų kaip ir prasidėt po kelių dienų, bet jokių simptomų, ankščiau po ovuliacijos būdavo jau stiprus krūtinės skausmas, pilnumas, o dabar nieko. Man net keista Įdomu, kaip bus.
QUOTE(varnikė @ 2013 11 17, 23:59)
ačiū Hippie už upėtakius, apturėjau karališka vakarienę.
Hippie, aš būčiau dėkinga už receptuką Prisipažinsiu, niekad nesu "čielos" žuvies kepusi, bet dabar pareidama vis šnairuoju į upėtakius - norisi.
Labas
Ar gali organizmo valymasis pasireikšti per skrandžio skausmus, pykinimą ir viduriavimą (tuštinimąsis 1 kartą paroje ir viduriuojant)? Neapsikentus skrandžio skausmo ir pykinimo, išgeriu 2 tabletes angliukų ir iškart nuima visus negerumus. Tai jei angliukai nuima, tai kas čia daros su manim? NENs jie juk sutraukia toksinus ir kitus negerumus. Taigi jei padeda, logiška, kad yra organizme ką sutraukt ir pašalint.
Granatų žievės neturiu. O kažin netinka šviežia užlikyta, ne džiovinta, ne tokios neturiu. Geriausia, ką galiu dabar, tai nusipirkti granatą ir nusilupti tą žievę.
Ar gali organizmo valymasis pasireikšti per skrandžio skausmus, pykinimą ir viduriavimą (tuštinimąsis 1 kartą paroje ir viduriuojant)? Neapsikentus skrandžio skausmo ir pykinimo, išgeriu 2 tabletes angliukų ir iškart nuima visus negerumus. Tai jei angliukai nuima, tai kas čia daros su manim? NENs jie juk sutraukia toksinus ir kitus negerumus. Taigi jei padeda, logiška, kad yra organizme ką sutraukt ir pašalint.
Granatų žievės neturiu. O kažin netinka šviežia užlikyta, ne džiovinta, ne tokios neturiu. Geriausia, ką galiu dabar, tai nusipirkti granatą ir nusilupti tą žievę.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 18, 09:56)
Ar gali organizmo valymasis pasireikšti per skrandžio skausmus, pykinimą ir viduriavimą
Aš veikiau įtarčiau kokio nors produkto netoleravimą
O granatų žievę, berods, Wallis šviežią plikė, kai neturėjo džiovintos.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 18, 10:56)
Labas
taip, tinka ir nedžiovinta žievelė. Tačiau prisidžiovinus turėti naudinga, nes ne visad tie granatai mums pasiekiami, kai reikia.
organizmo valymaisis tikrai nevyksta tokiu keliu.
Tik žiūrėk, laikykis instrukcijos.