Lydyto sviesto ghee tik sveikuoseproduktuose būna?
Maximoje (xx) nemačiau, nors kažkodėl atrodo, kad esu anksčiau mačiusi. Bet tada dar paleo nesidomėjau
QUOTE(nefifi @ 2013 11 17, 18:39)
Pradėjo skilinėt lūpų kampučiai, bet ar vit. trūksta ar su ananasu būsiu prisidirbus.
Aš bėdą versčiau ananasui - man nuo jo visada lūpų kampučiai būna tragiški, ypač kai ne gabalėlį imu, o nuo atpjautos riekelės kandu. Visada skaudžiai įtrūksta...
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2013 11 17, 18:56)
Aš jau daug metų (nuo tada, kai natūraliu maistu pradėjau domėtis) jį pati darau: iš pradžių turguje pirkdavau naminį, bet kai suprastėjo kokybė, perku sviestą parduotuvėje. Ir dabar "plepa" puodas ant ugnies
Mūsuose dar nesu mačiusi Maximoje (pas mumi tik vieno x parduotuvė).
QUOTE(Gricė @ 2013 11 17, 19:56)
Maximoje (xx) nemačiau, nors kažkodėl atrodo, kad esu anksčiau mačiusi. Bet tada dar paleo nesidomėjau
Mačiau ir sveikuoseproduktuose ir RIMI. Bet lydykitės pati, nieko ten sunkaus tikrai nėra.
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 17, 17:55)
sveika, matau kad kabi šioj temoj senai. Kaip tau sekasi? Ar RA apsiramino?
neaisku su tuo RA.. Jokie tyrimai nerodo.. O kitos problemos susitvarke, kai nustojau vartoti piena ir drudinius
QUOTE(Laisvė @ 2013 11 17, 19:01)
Aš bėdą versčiau ananasui - man nuo jo visada lūpų kampučiai būna tragiški, ypač kai ne gabalėlį imu, o nuo atpjautos riekelės kandu. Visada skaudžiai įtrūksta...
je je, taip ir dariau, tai dabar kokosų aliejum tepu
o su wc, deja, šiandien taip ir nesusitariau. Vandens vis pamirštu gert. Aš esu nuomonės (ką patvirtino ir KMA, jei ja tikėt), kad organizme per daug vandens, nors jo mažai vartoju. Turbūt užsikaupę... Kaip kitiems riebalus kaupia, man, matyt vandenį. Prieisiu prie priminimų telefone "išgerti"...
Grice, ghee yra internete- sveikiproduktai.lt, gringrin.lt, ekopirk.lt
Skaitinėjuos senas paleo temas, tai užsikvatojau pamačius Egliukasz kadaise įkeltą jos B "gamintą" vakarienę- Macaroni&Cheese pakelį
Beje, koks skonis kavos su kokosų aliejum? Kokia čia kava turi būti-tirpi/netirpi? Nes vistiek, jaučiu, riebalų nesuvartoju tiek, kiek reikia. Kažkaip nepavyksta, nes gryno riebalo visgi nepraryju (lašiniai yra į tai įeina), tai tik maiste bandau didint, bet vistiek sunkiai
QUOTE(Laisvė @ 2013 11 17, 20:04)
Aš jau daug metų (nuo tada, kai natūraliu maistu pradėjau domėtis) jį pati darau: iš pradžių turguje pirkdavau naminį, bet kai suprastėjo kokybė, perku sviestą parduotuvėje. Ir dabar "plepa" puodas ant ugnies
Mūsuose dar nesu mačiusi Maximoje (pas mumi tik vieno x parduotuvė).
Yra Maximose, ir tikro Ghee ( dar pigiau, nei sveikuose produktuose ) ir kitokio lenkiško lydyto sviesto
pasidariau kepeneliu pasteto,-labai skanu
QUOTE(nefifi @ 2013 11 17, 18:39)
Pradėjo skilinėt lūpų kampučiai, bet ar vit. trūksta ar su ananasu būsiu prisidirbus.
Is ananaso reikia ispjaut visa ta sherdi-kietaja vidurine dali pries valgant, butent nuo jos ir skilineja lupu kampuciai
QUOTE(Gricė @ 2013 11 17, 18:56)
Perku toki, apie 22 Lt uz 0,5 kg
QUOTE(nefifi @ 2013 11 17, 19:08)
Beje, koks skonis kavos su kokosų aliejum? Kokia čia kava turi būti-tirpi/netirpi? Nes vistiek, jaučiu, riebalų nesuvartoju tiek, kiek reikia. Kažkaip nepavyksta, nes gryno riebalo visgi nepraryju (lašiniai yra į tai įeina), tai tik maiste bandau didint, bet vistiek sunkiai
Su kokosu grietinele man patiko kava, puta padarius .
QUOTE(<tundra> @ 2013 11 17, 22:04)
Perku toki, apie 22 Lt uz 0,5 kg
Mūsų pardėj "Broniaus krautuvėlė" šitas indelis už 15 lt Bet dingo kažkur visi.
Kur ta "Broniaus krautuvėlė" yra, kokiam mieste? Praleidau Pur-pur, jei esi minėjus kur gyveni
ačiū Hippie už upėtakius, apturėjau karališka vakarienę.
Aš Vilniuje. O parduotuvė Dzùkų g. Bet sakau, dingęs tas sviestas jau. Bet gal kitose, kurios su Aibe dirba bùtų. Tarp kitko, pas juos ir mėsa nebloga.
Ir mūsų kaime Aibė yra Lėksiu ryt tikrint