Sveikos merginos
Jau savaitę vėluoja mėnesinės..bet ir ovuliacijos nepastebėjau Galvojau su pilnatim ateis, bet nieko..
Pamenu skaičiau kažkam irgi mmm vėlavo.. Ar susitvarkė visoms?
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 17, 13:32)
Sveikos merginos
Jau savaitę vėluoja mėnesinės..bet ir ovuliacijos nepastebėjau Galvojau su pilnatim ateis, bet nieko..
man pradėjus maitintis pagal paleo, pirmos mėnesinės vėlavo apie 1 savaitę. Vėliau ciklas pasidarė toks pat, kaip prieš paleo.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 17, 11:25)
man ir, po tiek laiko be pyrago jis buvo labai skanus. ir man vieno gabalo neuzteko. sedejau ir kapojau savo torta
Papildyta:
o man matyt mmm turi ateit, nes labai jau skauda papulius..
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 11 17, 12:14)
Mane irgi tas liūdina Auginu 3 iš Ten- nuostabūs vaikai, taip norėtųsi, kad kuo daugiau priglautų būtų
Tikriausiai Aš ir pikta kažkokia pastarosiom dienom
Pastarasias dienas esu kažkokia silpna, visai be jėgų, net darbus sunkiai nusidirbu (jis pas mane fizinis, tai vos ne dvigubai ilgiau dusinuosi, kol padarau ) Bandysiu kolorijas pasiskaičiuoti, ieškausi lietuviškos svetainės su ckal, gal per mažai man čia išeina Nors valgau daug, sočiai, riebalo negailiu
Tikriausiai Aš ir pikta kažkokia pastarosiom dienom
Pastarasias dienas esu kažkokia silpna, visai be jėgų, net darbus sunkiai nusidirbu (jis pas mane fizinis, tai vos ne dvigubai ilgiau dusinuosi, kol padarau ) Bandysiu kolorijas pasiskaičiuoti, ieškausi lietuviškos svetainės su ckal, gal per mažai man čia išeina Nors valgau daug, sočiai, riebalo negailiu
man buvo toks laikotarpis- kai biski nuklydus buvau..
bet vakar atbuvau iki pirmos baliuj, ir dar test galeciau
Sveikos,
del vaisingumo siuo metu tiksliu saltiniu nenurodysiu, bet:
a) kad pastotum organizmui labai sveikas lengvas kuno riebumas (prisiminkit, kaip atrodo afrikietiskos grazuoles);
kad sperma butu labai vaisinga- subrendusi, vertetu susilaikyti nuo sekso 2-3 paras;
c) del nevaisingumo didejimo kaltas maistas ir chamija jame.. Nurodykit 3 maisto produktus is parduotuves, kuriuose nera E.. Arba prausikliai, kremai, sampunai ir pan..
d) valgykite smulkia zuvi - jis greitai auga, neprikaupia sunkiuju metalu, valgykite upiu zuvi - ji svari..
del vaisingumo siuo metu tiksliu saltiniu nenurodysiu, bet:
a) kad pastotum organizmui labai sveikas lengvas kuno riebumas (prisiminkit, kaip atrodo afrikietiskos grazuoles);
kad sperma butu labai vaisinga- subrendusi, vertetu susilaikyti nuo sekso 2-3 paras;
c) del nevaisingumo didejimo kaltas maistas ir chamija jame.. Nurodykit 3 maisto produktus is parduotuves, kuriuose nera E.. Arba prausikliai, kremai, sampunai ir pan..
d) valgykite smulkia zuvi - jis greitai auga, neprikaupia sunkiuju metalu, valgykite upiu zuvi - ji svari..
QUOTE(taša @ 2013 11 17, 13:53)
ir man vieno gabalo neuzteko. sedejau ir kapojau savo torta
Kalėdoms jį kepsiu
Tai, kad aš teisingai viską darau, režimas, maistas gerulis (tik vakar kiek pagriešijau, bet ir tai, kai pagalvoji- nieko neleistino ir neleidau, tik, kad vienas maistas po kito labai greit buvo ir kokoso riešuto gal nereikėjo imt) Gal su ciklu susiję, mmm sulaukiau, tai dieną prieš ir pora dienų po jų daužta kažkokia- nors net pms nebuvo (visada prieš jas siuntu ir valgau belenkiek )
Bet užtai šiandien kokia diena Jaučiu ta saulytė pro langą spyginanti padeda, o gal kavos puodelis ryte (po 17 dienų pirmą kart gėriau)- sprogstu, nuo energijos- virtuvėj generalkę pasidariau, kambarius pralėkiau- namai blizga, šypsena nuo ausies iki ausies
Besikuopdama radau anyžiaus spintelėje- man skanu jį arbaton įsimest- galima? Ir kedro riešutų pokutis pasislėpęs buvo- kaip jie? Teigiami?
QUOTE(Šelma @ 2013 11 17, 15:45)
Besikuopdama radau anyžiaus spintelėje- man skanu jį arbaton įsimest- galima? Ir kedro riešutų pokutis pasislėpęs buvo- kaip jie? Teigiami?
Galima ir galima smagi, graži dienelė
Vakare gersiu anyžių arbatą
O man "pachmelas" angliavandeniu Pradejo matyt brudai valytis, nes ir prakaituoju kaip kiaule ir y tulika begioju taip daznai.. skysciai lauk tik eina, pilvas dumba
QUOTE(Šelma @ 2013 11 17, 15:45)
Ir kedro riešutų pokutis pasislėpęs buvo- kaip jie? Teigiami?
nuo kurių metų jie ten gulėjo? atplėšus pauostyk, ar nesijaučia apkartusio aliejaus kvapo.
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 17, 16:32)
nuo kurių metų jie ten gulėjo? atplėšus pauostyk, ar nesijaučia apkartusio aliejaus kvapo.
Vasaros gale pirkau- dariausi pesto padažą. O kadangi akcija buvo, tai prigriebiau daugiau Dabar va pagalvojau, pasidaryčiau Pesto po W30, ale su kuo man jį valgyt tada Ant pomidorų tept
QUOTE(Šelma @ 2013 11 17, 16:36)
Vasaros gale pirkau- dariausi pesto padažą. O kadangi akcija buvo, tai prigriebiau daugiau Dabar va pagalvojau, pasidaryčiau Pesto po W30, ale su kuo man jį valgyt tada Ant pomidorų tept
Pasidaryk pasta is cukiniju - skustuka naudojant supjaustyt juostelem, kelias minutes aliejuj ar svieste pakept ir vuolia
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 17, 16:50)
Pasidaryk pasta is cukiniju - skustuka naudojant supjaustyt juostelem, kelias minutes aliejuj ar svieste pakept ir vuolia
Oooooo... ačiū