Startuoju
QUOTE(jautiena @ 2013 11 16, 21:25)
o taip, kaip gi kitaip? siandien perskaiciau vietiniam laikrasti, kad siulo (ir gero isiulys) kiekvienam pilieciui virs 50metu automatiskai prirasyti statin'us mazinancius vaistus (mazinancius cholesteroli). kazkam byres MILIJONAI! sorry, milijardai, ne mln. kaip jums afera stambiu mastu.
QUOTE(Laisvė @ 2013 11 16, 21:56)
Ar Jūsų vaikai/paaugliai taip pat maitinasi?
mano vaikas laikosi.
QUOTE(nefifi @ 2013 11 17, 00:47)
Klaipėdoj mes.
Prisiminiau vieną porą, kuri irgi Klp gydėsi, ir irgi buvo paaiškinta, kad vyro rezultatai nelabai Lumi, tu mums čia dabar įtarimų prinešei Beje, gydymas jiems rezultatų nedavė, bet kai baigėsi pinigai, pastojo natūraliai.
Labas rytas
http://www.lrytas.lt...
Cia viena istorija irgi, pasiskaitymui, kaip buna
Baisu kaip sakant kokiais laikais gyvenam ir kas darosi Tuoj gal dar prades nebesakyt per echoskopa apie vaisiu apsigimimus, juk invalidai irgi biznis
Mano seses ginekologe jai liepe aborta darytis, atseit daug streso turejai, nieko cia nebus gero is to tavo vaiko, o pagimde sveika grazia mergyte, kuriai tuoj bus metukai Drauge mano apaugus cistoms, greit operuos, ims lauk turbut ne tik abi kiausides bet ir visa gimda, tai irgi stengias pastot, kisa tuos pinigus, taip gaila darosi ziuret, abiem tik 26 metai Toks kartais sudinas tas gyvenimas, bet kas belieka - tik tiketi, kad viskas bus gerai, viskas pasiekiama ir labai labai noreti, nepasiduoti
As kavinuosi, pietums atsinesiau lasiniu su agurku Vakarienei kazkas is mesos su darzoviu bus Vakar po darbo uzsukau pas drauge, o ji picas kepe Tai atskirai sau y skarda pasipjausciau daug pomidoru, mocarelos, sonines ir alyvuogiu ir palikau orkaitej, kol suris issilyde. Labai skanu buvo, kiausiniu nebereikejo
tasa, kaip tavo pyragas?
Ka kitos siandien gaminsit?
http://www.lrytas.lt...
Cia viena istorija irgi, pasiskaitymui, kaip buna
Baisu kaip sakant kokiais laikais gyvenam ir kas darosi Tuoj gal dar prades nebesakyt per echoskopa apie vaisiu apsigimimus, juk invalidai irgi biznis
Mano seses ginekologe jai liepe aborta darytis, atseit daug streso turejai, nieko cia nebus gero is to tavo vaiko, o pagimde sveika grazia mergyte, kuriai tuoj bus metukai Drauge mano apaugus cistoms, greit operuos, ims lauk turbut ne tik abi kiausides bet ir visa gimda, tai irgi stengias pastot, kisa tuos pinigus, taip gaila darosi ziuret, abiem tik 26 metai Toks kartais sudinas tas gyvenimas, bet kas belieka - tik tiketi, kad viskas bus gerai, viskas pasiekiama ir labai labai noreti, nepasiduoti
As kavinuosi, pietums atsinesiau lasiniu su agurku Vakarienei kazkas is mesos su darzoviu bus Vakar po darbo uzsukau pas drauge, o ji picas kepe Tai atskirai sau y skarda pasipjausciau daug pomidoru, mocarelos, sonines ir alyvuogiu ir palikau orkaitej, kol suris issilyde. Labai skanu buvo, kiausiniu nebereikejo
tasa, kaip tavo pyragas?
Kaip paleo mityba gali padėti būsimoms ?
Yra gera knyga, kurios bent paskutinį skyrių rekomenduočiau perskaityti.
Kaip cholesteroliu gausus maistas įtakoja būsimų vaikų sveikatą.
Yra gera knyga, kurios bent paskutinį skyrių rekomenduočiau perskaityti.
Kaip cholesteroliu gausus maistas įtakoja būsimų vaikų sveikatą.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 17, 10:16)
Didesnė tendencija yra gąsdinti neįgalumu, negu siekti ''gauti'' kuo daugiau tokių žmonių. Nes klinikoms labiau apsimoka daryti greitus gyvybės nutraukimus - paprastos operacijos yra kompensuojamos lengviau nei sudėtingos ( be to VK įvairiais pavadinimais pagražintos gyvybės nutraukimo operacijos kainuoja net apie 400 lt. !!!) Ir "abortų draudimo" kova iš tiesų vyksta ne dėl "moters teisės rinktis", o būtent dėl laisvos galimybės atlikinėti abortus. O straipsnis, sakyčiau labai keistokas - pirma skundžiasi, kad daug iššvaisto pinigų nepavykusiam apvaisinimui, paskui pyksta ant Valstybės kad to nekompensuoja, o ant KB, kad žmogaus gyvybę vertina nuo pat užsimezgimo momento. Sorry, už offtopicus, bet čia mano tema kuria ilgą laiką domiuosi. Negaliu tylėti.
O mane tai labiau piktina požiūris - imti vaiką įsivaikinti iš bėdos, kad savų nesulauki. Kaip kokį kačiuką ar šuniuką įsigyti. Kai tik pastoja - įsivaikinimas kaip ir atkrenta jau. Čia dar vieną LT bėda demonstruojama - apie našlaičius prisimenam tik nevaisingumo nelaimės ištikti, o kai turim savo šeimas, nėra intereso priglaust svetimą vaiką. Labai labai mažai šeimų, kurios ryžtasi ir turėdami savus, auginti svetimus.
Vaikas nėra priemonė patenkinti savo tam tikrus lūkesčius, ką suplanavau savo svajonėse
Ir jei jau ta tema ir taip gavosi offtopic, tai baigsiu iki galo - man galimybė sulaukti vaiko, tai sielos ir kūno funkcija kartu - jei abu pakankamai švarūs ir nėra ryškių fizinių kliūčių pastojimui, moteris turėtų pastot Nebent gamta žino už ją geriau - gamtos atranka vis gi genetiškai valdo.
O šiaip pasnikaut, pagyvent sveikai tvarkingai, susilaikyt kuriam laikui nuo lytinio akto - kokiai pusei metų ir tiems žmonėms, kurių tik funkcijos lėtai veikia - turėtų padėt
Artimoje aplinkoje turiu tokius 2 atvejus - prieš tai vaistai, medikai, procedūros, po kelių metų tokių pastangų atėjo sąmoningumas, kad gal ne priežastis tik fiziologijoje. Vienos šeimos vyras stačiatikis ir taip labai tvarkingai pasnikaudavo dukart į metus, prie to prisijungė ir jo žmona ( mano pažįstama), išvažiavo į Rusijos vienuolyną, pailsėjo pora savaičių, galvas susistatė į vietas, pakeitė prioritetus gyvenime ir ką - sėkmingai pastojo prieš kelis metus. Dabar planuoja antrą
O kita šeima jau panašiai pasielgus, jau 2 turi
Esmė, kad suvokė, kam tas vaikas jiems reikalingas - ne tam, kad visos šeimos vaikus augina, ne visuomenės kažkokia primesta norma, ne mergaitės nuo mažų metų mokinimas, kad būti mama jos gyvenimo tikslas.
žodžiu - ilga, skausminga tema ir labai offtopic Paleo temai
Bet į Paleo temą būtų - abiejų tėvų kūnai turėtų būti švarūs vaiko pradėjimui ir sveikai maitintis turėtų abu asmenys
Vaikas nėra priemonė patenkinti savo tam tikrus lūkesčius, ką suplanavau savo svajonėse
Ir jei jau ta tema ir taip gavosi offtopic, tai baigsiu iki galo - man galimybė sulaukti vaiko, tai sielos ir kūno funkcija kartu - jei abu pakankamai švarūs ir nėra ryškių fizinių kliūčių pastojimui, moteris turėtų pastot Nebent gamta žino už ją geriau - gamtos atranka vis gi genetiškai valdo.
O šiaip pasnikaut, pagyvent sveikai tvarkingai, susilaikyt kuriam laikui nuo lytinio akto - kokiai pusei metų ir tiems žmonėms, kurių tik funkcijos lėtai veikia - turėtų padėt
Artimoje aplinkoje turiu tokius 2 atvejus - prieš tai vaistai, medikai, procedūros, po kelių metų tokių pastangų atėjo sąmoningumas, kad gal ne priežastis tik fiziologijoje. Vienos šeimos vyras stačiatikis ir taip labai tvarkingai pasnikaudavo dukart į metus, prie to prisijungė ir jo žmona ( mano pažįstama), išvažiavo į Rusijos vienuolyną, pailsėjo pora savaičių, galvas susistatė į vietas, pakeitė prioritetus gyvenime ir ką - sėkmingai pastojo prieš kelis metus. Dabar planuoja antrą
O kita šeima jau panašiai pasielgus, jau 2 turi
Esmė, kad suvokė, kam tas vaikas jiems reikalingas - ne tam, kad visos šeimos vaikus augina, ne visuomenės kažkokia primesta norma, ne mergaitės nuo mažų metų mokinimas, kad būti mama jos gyvenimo tikslas.
žodžiu - ilga, skausminga tema ir labai offtopic Paleo temai
Bet į Paleo temą būtų - abiejų tėvų kūnai turėtų būti švarūs vaiko pradėjimui ir sveikai maitintis turėtų abu asmenys
QUOTE(Šelma @ 2013 11 16, 23:59)
Šiandien jaučiuosi nusidėjus, sesės mano Kaip nieko baisaus nepadariau, bet taisykles pažeidžiau.
Sveikos,
man šiandien tas pat: neišlaikiau po pūsryčių praėjus 2 val. ir prikapojau sūdytų lašinukų su raugintais kopūstais. Tada dar avokadą sukirtau ir ...nurimau pagaliau. Nes po pūsryčių (kavos ir 2 virtų kiaušinių) negalėjau niekuo užsiimti - tik apie maistą galvojau Spėlioju, kas čia su manimi vyko: gal kad neįprastai ilgai miegojau (kėliausi 9 val., kai visada keliuosi 5.30), o gal prasidėjusi pilnatis duoda apie save žinoti? Mano apetitas pakyla per pilnatį, bent jau per pirmas dienas. Esu tą pastebėjusi.
Ir WC reikalai pastrigo Ir viskas per vieną pusdienį
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 17, 10:16)
Jau verdu kiaulienos karką pietums. Apvirsiu, paskui apkepsiu orkaitėje. Bus su raugintais kopūstais valgoma. Niekaip neatsivalgau raugintų kopūstų
QUOTE(ativas @ 2013 11 17, 02:30)
vyresnelei iskart ant veido rezultatas: spuogai
o mazikei, vel mmm skausmai.
nu jos nepradejo cukraus ar bulku be saiko ryt. stengiasi kiek imanoma geresni maista mokykloj rinktis. pagrindinis valgymas visgi namie.
be to as joms vaisiu neribojau nei vasara, nei dabar.
o mazikei, vel mmm skausmai.
nu jos nepradejo cukraus ar bulku be saiko ryt. stengiasi kiek imanoma geresni maista mokykloj rinktis. pagrindinis valgymas visgi namie.
be to as joms vaisiu neribojau nei vasara, nei dabar.
o kaip su kruopom? valgo?
skrandzio problemu nebuvo?
QUOTE(Vailet2 @ 2013 11 17, 10:47)
pratęsiu: ir kuo toliau laikyti nuo savęs tokius žaisliukus
nes tyrimai šioje srityje dar tik pradedami. Todėl tikrai dažnai padeda išvažiavimas į necivilizuotą vietą .
Einu vakarykštės medžioklės laimikį doroti- kibiras šernienos ir bebras.
Pusryčiam: šerno kepenys su cibuliais. MB per daug pasitaisė, teko padėt suvalgyt, nors aš nelinkusi tiek anksti valgyt.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 17, 09:16)
skanus! tik gal kiek perkepiau - recepte pas vora parasyta valanda, bet su mano orkaite matyt ir 40 min uztetku. bet kadangi tai buvo pirmas mano aplamai keptas pyragas , tai.. nesakysiu kiek suvalgiau.. kiti isgirde kad naminis irgi ragavo, bet turbut ne visiem patiko, nes priprato prie skaniu parduuotuviniu
tik galetu but maziau saldus del manes
tai va, antra baliu diena isgyvena - stalas luzo nuo teisingo maisto - ir skaniausios kulseles namines, ir graikiskos salotos. daugiau i nieko neziurejau. net nenorejau.
beliko siandien priimt svecius ir viskas
pusryciams bus kiausiniai su kumpiu.
o sveciams lasisos salotos su brinza(vienintele nuo kurio man nebuna blogo), alyvuoges pateiksiu, keksiukus is bananu iskepsiu.
nu ir dar sis tas sveciams neteisingo
o vakare kepsiu vista su garstyciom
QUOTE(Vailet2 @ 2013 11 17, 10:47)
Vailet2, bučkis tau, pasirašau po kiekvienu žodžiu.
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 17, 11:49)
pratęsiu: ir kuo toliau laikyti nuo savęs tokius žaisliukus
Dažnai pasiklausiau Danieliaus Serapino paskaitų. Tai tikrai net baisu darosi kiek įvairios net ir neigiamų minčių sukeliamos bangos įtakoja mūsų DNR (pasirodo ji irgi kinta, nepriklausomai nuo to ką sako seno raugo daktariukės).
Šiandien valgiau - du gabalus lašišos keptus orkaitėje ir porą raugintų agurkų. Ir kava iš ryto buvo. Net su peinu. Ta proga, kad jau vakar nusidėjau whole30 programai su vynu ir sūriu, šiandien situaciją nutariau dar pabloginti. Ir ką, rezultate - vėl tvarkingai niežtinčiais spuogais išberta sėdimoji.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 11 17, 11:52)
bet turbut ne visiem patiko, nes priprato prie skaniu parduuotuviniu
Parduotuvėje tokių skanių tikrai nebūna. Ir valgė ne po daug nes jis sotus yra
Ar laikantis whole30 galima gerti kavą be cukraus ir pieno/grietinėlės?