QUOTE(cushy @ 2013 11 16, 06:49)
Apžiūrėjau vakar Mandarino Rimi tuos avokadus, tai toookie mažiukai pasirodė ir nepirkau.
Hippie, apie kokius pigius avokadus kalba eina? Tinklelyje? Kitose maxėse irgi turbūt yra, dabar tie žali kainuoja 1,49.
Hippie, apie kokius pigius avokadus kalba eina? Tinklelyje? Kitose maxėse irgi turbūt yra, dabar tie žali kainuoja 1,49.
Ir aš šiandien į RIMI užsukau, bet jau mažumas ten jų už tuos 8lt., kieti Bet...nusipirkau , nusipirksiu Maximinių už 13lt. ir palygindiu kaip ten kas.
Taip, rauplėtom, tamsiom odelėm.
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 16, 09:32)
neturi reikšmės, pasirinksi norimą rūgštumą pati. Įprastai- vakare užplikydavau, suvyniodavau antklodėn ir dar pagalve užklodavau, ryte į saldžią košę įmaišydavau raugą (kuo ilgiau laikysi, tuo daugiau cukraus suvalgys mielės, tuo rūgštesnę duoną gausi) apie piet jau košė lipa, burbuliuoja, malonus rūgštelėjęs kvapas ir skonis, tada dedama druska, kmynai ir likę miltai , suminkoma galutinė tešla ir vėl leidžiama rūgti, pakilti.
Pagal pakilimą (priklauso nuo aplinkos temperatūros) sprendžiu kada kept. Tai vakare jau turėdavom šviežią duoną.
Pagal laiką- negaliu tiksliai pasakyti- nes raugas kitoks, temperatūra kitokia.
Pažaisi ir suprasi.
Pagal pakilimą (priklauso nuo aplinkos temperatūros) sprendžiu kada kept. Tai vakare jau turėdavom šviežią duoną.
Pagal laiką- negaliu tiksliai pasakyti- nes raugas kitoks, temperatūra kitokia.
Pažaisi ir suprasi.
Ačiū, bandysiu. As neplikydama sumaisydavau puse miltu su raugu ir vandeniu ir po 12val sudedavau kas likdavo, dar 4-5val kildindavau ir kepdavau valanda
QUOTE(nefifi @ 2013 11 16, 18:42)
O kad paleo man/mums padės tuo klausimų, nesitikiu visiškai. Paleo man labiau eksperimentas, bendras organizmas išbandymas
Jei jau eksperimentuojat, tai tikėjimas (ne religija) ir tikėjimasis-labai svarbu
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 16, 19:35)
atlekdavo i labe ir isakmiu tonu rezdavo, kad vyro rezultatus rasyk i blogesne puse ir pacientui nieko nekomentuoji, o siunti tiesiai pas gydytoja. Nors budavo akivaizdu, kad sansu pora tikrai turi. Nekalbu apie tuos atvejus, kur ti,rai reikia pagalbos. Bet sioj srity sukasi zveriski pinigai