Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Dariausi nepersaunamos pabudus 12val ir patraukem i Vilniuč tai valgymas vienintelis gavosi 17val cool.gif Bet niekoč vač ramuč tik mineralinio su burbuliukais susiurbiauč nes kazko maistas nelabai judejo...

QUOTE(cushy @ 2013 11 16, 06:49)
Apžiūrėjau vakar Mandarino Rimi tuos avokadus, tai toookie mažiukai pasirodė ir nepirkau.

Hippie, apie kokius pigius avokadus kalba eina? Tinklelyje?  Kitose maxėse irgi turbūt yra, dabar tie žali kainuoja 1,49.

Ir aš šiandien į RIMI užsukau, bet jau mažumas ten jų už tuos 8lt., kieti ohmy.gif Bet...nusipirkau doh.gif , nusipirksiu Maximinių už 13lt. ir palygindiu kaip ten kas.

Taip, rauplėtom, tamsiom odelėm.

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 16, 09:32)
neturi reikšmės, pasirinksi norimą rūgštumą pati. Įprastai- vakare užplikydavau, suvyniodavau antklodėn ir dar pagalve užklodavau, ryte į saldžią košę įmaišydavau raugą (kuo ilgiau laikysi, tuo daugiau cukraus suvalgys mielės, tuo rūgštesnę duoną gausi) apie piet jau košė lipa, burbuliuoja, malonus rūgštelėjęs kvapas ir skonis,  tada dedama druska, kmynai ir likę miltai , suminkoma galutinė tešla ir vėl leidžiama rūgti, pakilti.
Pagal pakilimą (priklauso nuo aplinkos temperatūros) sprendžiu kada kept. Tai vakare jau turėdavom šviežią duoną.
Pagal laiką- negaliu tiksliai pasakyti- nes raugas kitoks, temperatūra kitokia.
Pažaisi ir suprasi.

Ačiū, bandysiu. As neplikydama sumaisydavau puse miltu su raugu ir vandeniu ir po 12val sudedavau kas likdavo, dar 4-5val kildindavau ir kepdavau valanda

QUOTE(nefifi @ 2013 11 16, 18:42)
O kad paleo man/mums padės tuo klausimų, nesitikiu visiškai. Paleo man labiau eksperimentas, bendras organizmas išbandymas

Jei jau eksperimentuojat, tai tikėjimas (ne religija) ir tikėjimasis-labai svarbu wink.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 16, 19:35)
atlekdavo i labe ir isakmiu tonu rezdavo, kad vyro rezultatus rasyk i blogesne puse ir pacientui nieko nekomentuoji, o siunti tiesiai pas gydytoja. Nors budavo akivaizdu, kad sansu pora tikrai turi. Nekalbu apie tuos atvejus, kur ti,rai reikia pagalbos. Bet sioj srity sukasi zveriski pinigai

blink.gif

Atsakyti
Ar Jūsų vaikai/paaugliai taip pat maitinasi?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 16, 22:02)
Dar ne tiek maciau, buna baisiau, bet viesai nekalbesiu, dar pasodins  doh.gif  lotuliukas.gif

Bet jaučiu tai ne juokais rimtai įvyktų. Bet būtų labai įdomu sužinoti kaip iš tiesų ten viskas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 11 16, 15:56)

vasara dukros paaugles maitinosi 90% paleo. dabar su mokykliniu maistu liko gal 50%

Papildyta:
egliukasz ner uz ka. man ja irgi kazkas is senbuviu uzrode vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 16 lapkričio 2013 - 22:14
QUOTE(ativas @ 2013 11 16, 22:13)
vasara dukros paaugles maitinosi 90% paleo. dabar su mokykliniu maistu liko gal 50%

Supratau mirksiukas.gif Ir man pavyktų tik iš dalies.
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 11 16, 23:13)
egliukasz ner uz ka. man ja irgi kazkas is senbuviu uzrode vasara.

Sedindriuke ją irgi turi. Gavo dovanų (spėkit nuo ko biggrin.gif)
Atsakyti
Pur pur, nebent prie kavos biggrin.gif o dabar viskas, tyliu. schmoll.gif
Bet kaip namu pasiilgau ir vyro. Blin, namus kas nakti sapnuoju...ir vyra blush2.gif lotuliukas.gif
Salta cia, eina peklon, radiatoriu maciau tik virtuvej, kaip jie cia ziema gyvena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 11 16, 22:56)

Mano tik pietūs teisingus valgo, ryte sumuštiniai, tada mokykloj belenko, na vakarienei jei salotos su mėsa, tai vis vien duonos riekiasi. Kadangi mokykloj vis viena teisingo maisto negauna, tai labai ir nekariauju, kalbu apie sveiką mitybą ir tiek smile.gif

Šiandien jaučiuosi nusidėjus, sesės mano doh.gif biggrin.gif Kaip nieko baisaus nepadariau, bet taisykles pažeidžiau. Ryte gerai viskas, apie 12 val kiaušinienė ir šparaginių pupelių kalnas. O 18 valandą pasikepiau mėsytės truputi (galiukas šaldytuve tebuvo), kopūstų, morkų pasitroškinau. Pavalgiua lyg ir sočiai, bet visą valandą po to kankinausi, kad vis negana, diskomfortas skrandyje (ar gali būti dėl pomidorų pastos? Parduotuvinė, bet ten tik trinti pomidorai, be jokių priedų- vandeniu kiek praskiedžiau ir su troškiniu valgiau) Ėjau ėjau ratais, kol po pusantros valandos lašinių atsipjoviau, pomidorą prie jų, avokadą desertui ir dar kokoso riešuto užgraužiau.... Kaip ir užkandžiavimas gavosi, arba labai greita vakarienė po pietų ax.gif Ir tik po to nurimau visiškai. Tiesa, nuotaika prasta, gal tiesiog organizmas ieškojo malonumo maiste g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 16, 23:40)
Pur pur, nebent prie kavos  biggrin.gif  o dabar viskas, tyliu.  schmoll.gif
Bet kaip namu pasiilgau ir vyro. Blin, namus kas nakti sapnuoju...ir vyra  blush2.gif  lotuliukas.gif
Salta cia, eina peklon, radiatoriu maciau tik virtuvej, kaip jie cia ziema gyvena  doh.gif
Tai žinoma!
Atsimenu kai pirmą kartą, kol kad ir paskutinį, buvau išvykus toli nuo vyro ir namų. Supratau tafa kad net nuostabiausi dalykai visiškai praranda vertę jei juos atrandi viena. O jaunystėje galvojau kad esu vienišė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 16, 18:58)
Nefifi, jei ne paslaptis, pas ka lankotes?  4u.gif

pas Sąlygienę Klaipėdoj mes. Ir vyro rezultatai prasti, ir su manim nelabai kas aišku, bet po to, ką parašei dėl melo ir aferų laboratorijose, tai esu apšalus blink.gif Kad pinigus darosi, skiria vaistų, procedūrų - viena, bet kad meluot klientui....
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 16, 20:26)
Yra tokia sunkiai kelią besisikinanti NAPROTECHNOLOGIJA.

mielai prasinaprotechnologinčiausi, jei tik būtų galimybė biggrin.gif

Na, gerai, grįžkim prie paleo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 11 16, 22:13)

ir kaip ju savijauta vel grizus prie tokio maisto? ty ar nebuvo cia visu minimu viduriavimu, vemimu ir pan?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 16, 19:55)
ir kaip ju savijauta vel grizus prie tokio maisto? ty ar nebuvo cia visu minimu viduriavimu, vemimu ir pan?

vyresnelei iskart ant veido rezultatas: spuogai
o mazikei, vel mmm skausmai.

nu jos nepradejo cukraus ar bulku be saiko ryt. stengiasi kiek imanoma geresni maista mokykloj rinktis. pagrindinis valgymas visgi namie.
be to as joms vaisiu neribojau nei vasara, nei dabar.
Atsakyti