Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 15:32)
Tiesa, dezikai pas mane naturaliu naturaliausi, jokios xemijos ir jokiu aliuminio drusku, ale vistiek galejo suregauoti.

O kas sakė, kad natūralios medžiagos negali alergizuoti? Trap alergenų ir dirgiklių pirmauja būtent natūralios medžiagos. Ir eko kosmetiikoj, kaip taisyklė, gausu būna tų erzinančių medžiagų. Dažnai parabenai ne tokie baisūs, kaip natūralistų išmislai.

QUOTE(taša @ 2013 11 13, 16:21)
prisiminiau ka sapnavau! kad jus visos pas mane susirinkot! kazkas panasaus kai p koks realybes sou, kur uzdaro ir gyvenkit sau smile.gif nepamenu kas buvo, bet labai gerai pamenu kaip katuks apmyzo visu iki vieno batus.... doh.gif  biggrin.gif
ir dar pamenu pagalvojau-och kaip gerai, gal pagaliau man kas nors pagamins pietus! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 13, 18:00)
Iš daržovių 4u.gif Aš 2 metus visiškai nevalgiau jokių pieno produktų. Su kalciu viskas tvarkoj mirksiukas.gif

Man irgi PMS biggrin.gif Kovoju su savimi. Viena pusė sako velniop viską, suvalgyk gi tą jogurtą su šokolado gabaliukais, o kita pusė rėkia neeee, paskaityk sudėti. Paskaitau, padedu. Už kelių min. vėl mintys į galvą lenda o kokio velnio kankintis turiu lotuliukas.gif Va taip visą vakarą kovoju doh.gif  biggrin.gif

O ką namie išvis toks daiktas veikia? rolleyes.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 13, 18:02)
Oi as vakar siautejau darbe ir namuose blush2.gif  :

Masinis pmsas biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau ghi sviesto ir kokosų aliejaus mažą bonkutę. Aliejus tai toks beskonis, kaip kokį vazeliną jaučiaus laižydama biggrin.gif O va sviestą kažkaip blogai atidariau ir pyliau į keptuvę - matyt per daug pripyliau, gavos tikrai kokie 5 šaukštai blink.gif tai išsikepiau 2 suplaktus kiaušus su pora mėsos gabaliukų. Bloga man dabar, skonis buvo geras, bet toks riebalas ir taip viskas stovi, kad baisu. Man atrodo, būtų geriau man riebal kiekį kompesuot didesniu maisto kiekiu. nieko nebus kitaip...
Atsakyti
Sveikos, registras 4u.gif
Atsakyti
Nefifi, Dviem suplaktiem kiaušiniams visškai pilnai užtenka šaukšto riebalų. Jei dar ir daržovės šalia, tai ir sotumo jausmas bus ir šleikštumo nebus. Tu neįsivaizduok, kad čia tik riebalais mintam. Eina daug daržovių ir mėsa.
Aš visai nekepu ant riebalų, jei tai ne spirgai. O baigiant troškintis daržovėms, užlieju kiaušinius ant jų, ir viską dangčiu uždengus išjungiu kaitinimą. Jie taip ir iškepa(kartais nespėjus ištraukti ir perkepa) ir tik tada, jau lėkštėje dedu šaukštą aliejaus. smile.gif
Pridėta: o kaip tas ghe skystoje formoje pasidarė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 13 lapkričio 2013 - 20:16
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 13, 20:16)
Pridėta: o kaip tas ghe skystoje formoje pasidarė?

na, atidariau ir jis visiškai skystas, pirkau sveikuos produktuos g.gif šaldytuve laikysiu. joo, prisidirbau su tuo sviestu doh.gif
Atsakyti
Nebūtina šaldytuve laikyti. Bet man jis kambario temperatūroje niekada nebūna toks, kad bėgtų kaip aliejus. Jis vis tiek kristalizuotas kažkiek.
Atsakyti
Kalbant apie ghee:-) , tai tas skarbonkese virsuj skystas nusistovi, o cia vokieciuose nusipirkau stiklaini tai tirstas kaip medus (tas ku nesviezias buna, o jau kietokas) ir kvepia labai skaniai. Toki ir pati issilydau, niam niam. Gyvenimas grazesnis tapo, kai galiu riebaliuko i lekste isikrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 13, 15:57)

mhm, man ir pradziai buvo gaila 25 lt ant kakvsviescio, kuris dingo per....savaite

Oi, nesakyk doh.gif Mn avokadui mirtinai gaila 2,99 (beje, Maximoj akcija, po 1,49 prisipirkau thumbup.gif ), bet va šokoladui, ar saldžiam miltiniui anksčiau negailėdavau ni pro kur doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 13, 21:53)
Nebūtina šaldytuve laikyti. Bet man jis kambario temperatūroje niekada nebūna toks, kad bėgtų kaip aliejus. Jis vis tiek kristalizuotas kažkiek.

Mano pačios darytas per pusę, pusę stiklainiuko, kaip aliejus, kita tirštas riebalas, gerai čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 13, 23:00)
Oi, nesakyk  doh.gif  Mn avokadui mirtinai gaila 2,99 (beje, Maximoj akcija, po 1,49 prisipirkau  thumbup.gif  ), bet va šokoladui, ar saldžiam miltiniui anksčiau negailėdavau ni pro kur  doh.gif  biggrin.gif

Nu bet rimtai, juk kai pagalvoji, tai kokiai bulkai 2,99 Lt sumokėti negaila būdavo, o va avokadui ir man tiek gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 13, 22:07)
Nu bet rimtai, juk kai pagalvoji, tai kokiai bulkai 2,99 Lt sumokėti negaila būdavo, o va avokadui ir man tiek gaila biggrin.gif

maximoj dabar po 1,99 žali tokie. Bet aš anksčiau jų nevalgydavau, šiandien nusipirkau - nu kartus bjaurybė, ar jie visi tokie?
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 13, 19:18)
O kas sakė, kad natūralios medžiagos negali alergizuoti? Trap alergenų ir dirgiklių pirmauja būtent natūralios medžiagos. Ir eko kosmetiikoj, kaip taisyklė, gausu būna tų erzinančių medžiagų. Dažnai parabenai ne tokie baisūs, kaip natūralistų išmislai.
thumbup.gif  lotuliukas.gif

O ką namie išvis toks daiktas veikia?  rolleyes.gif
Masinis pmsas biggrin.gif

Cia vyro doh.gif jis kreivai ziuri i mano mityba ir toliau sekmingai salgumynu pilni namai. Negano to, va dabar sako prisizaidei su savo dietom, nes mat begalo skauda skrandį. Ot, vietoj to, kad paguostų, tai dar burba.

Per pietus nuo tų bulvių ( ir kokio velnio aš jų valgiau) paliko blogai. Vakare jau atsigavus buvau. 17 val. Normaliai pavalgiau. Ir va prieš valandą tooooks skrandžio skausmas užėjo, baisu. Ir trečią vakarą link nakties viduriuoju. Dabar jau lyg rimsta skrandis. Bet Nesuprantu...atsisakai zmogus saldumynu, bulkuciu del sveikatos, o organizmas mat streiką skelbia. O gal aš kokį virusą pagavau g.gif
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 22:11)
maximoj dabar po 1,99 žali tokie. Bet aš anksčiau jų nevalgydavau, šiandien nusipirkau - nu kartus bjaurybė, ar jie visi tokie?

Neprinokęs, nevalgykite tokio. Padėkit ant palangės, prinoks per pora dienų.turi būti pominkštis, o jūs turbūt kietą valgėte.
Man vienas jis neskanus, bet į salotas puikiai tinka.
Atsakyti
O man avokadams gaila. Niekada nežinai kas slypi po ta žalia ar juoda jo skūra. Tik vieną kartą teko normalų gauti. Ir tas saldus buvo. Geriau tiesiog lašiakas. Labiau nuspėjamas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 13 lapkričio 2013 - 23:44