QUOTE(Nidulia @ 2013 11 13, 15:32)
Tiesa, dezikai pas mane naturaliu naturaliausi, jokios xemijos ir jokiu aliuminio drusku, ale vistiek galejo suregauoti.
O kas sakė, kad natūralios medžiagos negali alergizuoti? Trap alergenų ir dirgiklių pirmauja būtent natūralios medžiagos. Ir eko kosmetiikoj, kaip taisyklė, gausu būna tų erzinančių medžiagų. Dažnai parabenai ne tokie baisūs, kaip natūralistų išmislai.
QUOTE(taša @ 2013 11 13, 16:21)
prisiminiau ka sapnavau! kad jus visos pas mane susirinkot! kazkas panasaus kai p koks realybes sou, kur uzdaro ir gyvenkit sau nepamenu kas buvo, bet labai gerai pamenu kaip katuks apmyzo visu iki vieno batus....
ir dar pamenu pagalvojau-och kaip gerai, gal pagaliau man kas nors pagamins pietus!
ir dar pamenu pagalvojau-och kaip gerai, gal pagaliau man kas nors pagamins pietus!
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 13, 18:00)
Iš daržovių Aš 2 metus visiškai nevalgiau jokių pieno produktų. Su kalciu viskas tvarkoj
Man irgi PMS Kovoju su savimi. Viena pusė sako velniop viską, suvalgyk gi tą jogurtą su šokolado gabaliukais, o kita pusė rėkia neeee, paskaityk sudėti. Paskaitau, padedu. Už kelių min. vėl mintys į galvą lenda o kokio velnio kankintis turiu Va taip visą vakarą kovoju
Man irgi PMS Kovoju su savimi. Viena pusė sako velniop viską, suvalgyk gi tą jogurtą su šokolado gabaliukais, o kita pusė rėkia neeee, paskaityk sudėti. Paskaitau, padedu. Už kelių min. vėl mintys į galvą lenda o kokio velnio kankintis turiu Va taip visą vakarą kovoju
O ką namie išvis toks daiktas veikia?
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 13, 18:02)
Oi as vakar siautejau darbe ir namuose :
Masinis pmsas