Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Elata @ 2013 11 15, 19:29)

"voresta", manau smile.gif O dėl kitų neaišku. Nes turi būti laaabai daug riebalų ir minimaliai baltymų ir angliavandenių, kad ta ketozė būtų (nes tiek baltymai, tiek angliavandeniai skatina insuliną... net patys ketonai kažkiek lemia insulino išsiskyrimą).

šiuo metu tikriausiai dar ne, nes skanusis pastarnokas, kuris labai gerai užderėjo, neleidžia. lotuliukas.gif pas jį vienas trūkumas- daug anglių.
Manau, žiemą tikrai būsiu. Nes vieno valgymo metu niekaip nesuvalgau daugiau nei 20-30 gr angliavandenių. O žiemą dažniausiai man pakanka vieno valgymo. Juk nepersidirbu.
Gal papuls į rankas tos ketonų juostelės, pasidomėsiu.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 15, 20:02)
šiuo metu tikriausiai dar  ne, nes skanusis pastarnokas, kuris labai gerai užderėjo, neleidžia. lotuliukas.gif pas jį vienas trūkumas- daug anglių.

O aš šiandien nuėjau į RIMI pasižiūrėti tų avokadų rinkinuko ir prie to paties pamačiau pastarnokų. O tada žiūriu šalia dar baltieji ridikai guli. T. y. žiūriu į du labai panašius pailgus balkšvus daiktus ir neturiu supratimo, kur kuris biggrin.gif tai likau nenusipirkusi biggrin.gif Dabar pagooglinau ir ryt gal dar reiks nueiti biggrin.gif
Atsakyti
O kodel jūs nedarot kavos per tokį kavinuką? Visiškai kitokia kavos kokybė ir po to jokių problemų ją sublenderint su sviestu. Buvo skanu šįryt wub.gif.
user posted image
QUOTE(Elata @ 2013 11 15, 19:08)
O aš šiandien nuėjau į RIMI pasižiūrėti tų avokadų rinkinuko ir prie to paties pamačiau pastarnokų. O tada žiūriu šalia dar baltieji ridikai guli. T. y. žiūriu į du labai panašius pailgus balkšvus daiktus ir neturiu supratimo, kur kuris biggrin.gif tai likau nenusipirkusi biggrin.gif Dabar pagooglinau ir ryt gal dar reiks nueiti biggrin.gif

Užtat šiandien turguj prasiėjau ir pirštu rodant atsiklausdama pastarnokų nusipirkau smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <tundra>: 15 lapkričio 2013 - 19:14
QUOTE(nomore @ 2013 11 15, 19:22)
Įdomu pasidarė, kiek iš mūsų čia sėdi ketozėj  Ir ar jaučiasi koks skirtumas ketozės - neketozės.

Vienas iš požymių- negeras kvapas iš burnos, ar ne? Kas dar (be kasdien vis kabiau ryškėjančių šonkaulių? ) biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 11 15, 17:30)
as tai sedziu dabar bananozej, nes suvartojau keleta bananiuku (bet dar ruosiuos sivakar duot garo) smile.gif man ta ketoze tei nezinau. Nei as 100 kg sveriu, nei mirstu (tfu tfu tfu) nuo ligos kokios nors. o dauguma cia kaip matau maiso paleo su tuo, nes dreba obuoli pamaciusios smile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif as morkozej sedziu, surijus 4 tarkuotas morkas lotuliukas.gif ir tiesa, paleo nera low carb.
Atsakyti
"bananozė" lotuliukas.gif

QUOTE(nomore @ 2013 11 15, 20:52)
Aš tokią geriu, su plaukiojančiu kokoso riebalu biggrin.gif

Aš irgi tokią geriu, man skanu smile.gif Reiks kada suplakt pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2013 11 15, 20:13)
Užtat šiandien turguj prasiėjau ir pirštu rodant atsiklausdama pastarnokų nusipirkau smile.gif.

aš tai bandau apsimesti, kad žinau, nes gėda prisipažinti, jog nemoku atskirti biggrin.gif panašiai kaip užsieny, kai reikia ką nors nusipirkti, prieinu, pasisveikinu, pasakau - viskas ok, apsimetu, kad vietinė. O tada sulaukiu klausimo ir suvokiu, kad neturiu žalio supratimo, manęs klausė ar aš turiu smulkių, o gal ar noriu parduoti savo organus biggrin.gif o tada reikia prašyti pakartoti angliškai biggrin.gif
Atsakyti
kokios pastarnokų kainos ir dydžiai. Pas mane daug kilograminių, pasitaiko ir 1,5 kg. lotuliukas.gif Kitais metais reiks paleo bendruomenei pamėgint užauginti.
Atsakyti
Jūs man su ta neperšaunama kava pabaikit vieną kart mad.gif Taip savim didžiuojuosi, kad nuo pirmos Paleo dienos mečiau kavą gerti, o jos gundo, vilioja.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 15, 20:03)
Jūs man su ta neperšaunama kava pabaikit vieną kart mad.gif Taip savim didžiuojuosi, kad nuo pirmos Paleo dienos mečiau kavą gerti, o jos gundo, vilioja....  doh.gif  biggrin.gif

Aš geriu neperšaunamą cikoriją biggrin.gif Kavos jau kelis metus negeriu.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 15, 16:20)

Ir suvalgot viena visa sita porcija? 4u.gif Man cia mistika, kokia as nevalgi palyginus su kitom g.gif ale bulku tai dar ne tiek anksciau man sulysdavo biggrin.gif  biggrin.gif

Aišku viena biggrin.gif Man pradžioj buvo sunku patikėti, kad galiu tiek maisto sutalpinti per kartą. Kai anksčiau suvalgius sriubą jau antro nebenorėdavau, valgydavau po valandėlės. Kai žinau, kad jokių "po valandėlės" negali būti, tai ir valgau.

Šiandien ryškiai viršijau ir dienos kalorijas ir riebalus..Gavosi 2220 kalorijų, 184g. riebalu, baltymų 84, anglių 67 blush2.gif blush2.gif Bet čia todėl, kad kepiausi šamą vakarienei ir šalia du svogūnus, kuriems iškepti du šaukštus kiaulienos taukų sunaudojau..sugeria viską tie svogūnai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 11 15, 21:13)
Aš geriu neperšaunamą cikoriją  biggrin.gif  Kavos jau kelis metus negeriu.

Aš kakavą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 15, 20:01)
kokios pastarnokų kainos ir dydžiai. Pas mane daug kilograminių, pasitaiko ir 1,5 kg. lotuliukas.gif Kitais metais reiks paleo bendruomenei pamėgint užauginti.

Jei tik neklystu, nes daug daržovių pirkausi, po 7 Lt uz 1 kg prašė už pastarnokus g.gif.
P.S. lydau kiaulienos taukus, bandau prisimint kaip tai atrodydavo vaikystej kai močiutė lydydavo blush2.gif, bus spirgų bigsmile.gif.
Atsakyti