QUOTE(cushy @ 2013 11 15, 13:30)
Aš jau po nerealių pietų
Myliu šią mitybą, nes valgydama jaučiu tikrą malonumą
Va va, aš irgi vis valgau ir kaifuoju
Ir kaip ir sako smegenai, kad nu kaip čia taip - valgai, kaip sveikiau, o dar ir skanu
QUOTE(Sistina @ 2013 11 15, 13:45)
Sistina, man anksčiau skaudėdavo po šonkaulio lanku, galvojau, kad tikrai tulžy akmenų prisirinkau, bet per echo pasirodė, kad jaučiu kepenis, kurios suriebėjusios nuo standartinės "sveikos" mitybos. Paleo panaikino visiškai tą jausmą, dabar nebent kokį degėsį netyčia pabandau paragaut
Taip kad kaži, ar kepenys jums čia. Veikiau tikrai bandykit vandeniu intoksikaciją šalinti. O kokių šiaip bėdų su kepenim turit, kad sakot, kad ne stiprioji pusė? Tiesa, kepenys gana apkraunamos, jei joms tenka apdoroti didesnius fruktozės kiekius. Bet jei su candida kovojat, tai tikriausiai nevalgot kol kas vaisių.
QUOTE(Elata @ 2013 11 15, 14:01)
tai man šitos viršelis per margas
irgi taip pagalvojau, kad viršelis negražus
QUOTE(pumpica @ 2013 11 15, 14:17)
pati geriausia kava
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 15, 14:29)
[url=http://www.amazon.com/gp/product/1936608758/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=balabite04-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=1936608758]
Šitą galima parsisiųsti iš Rutracker.org
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 15, 15:20)
kokia as nevalgi palyginus su kitom
Agam, aš pastebėjau, kad tu palyginus labai nevalgi
Nefifi, kiek medicinos ensiklopedijų turite namie?
Netikiu, kad normalioj enciklopedijoj nebūtų ketozės paminėjimo. Ne tokiam kontekste, kaip mes čia šnekam gal. Čia nekalbant apie tokius daiktus kaip "medicina visiems" ir "jūsų anmų gydytojas" ir panašius leidinius, išdidžiai pasivadinusius enciklopedijomis.
O kad internete nėra lietuvių kalba, tai ot koks rodiklis
Tada pasulyje labai daug nepatikimų žinių
Nelietuvių kalba galima rasti begalę informacijos, su nuorodomis į mokslinius straipsnius.