Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(pumpica @ 2013 11 15, 12:23)
o kaip su viduriais reikalai? man taip buvo Dukano dietos pradzioje, kai uzkietejo viduriai  doh.gif atsirado apnasos ant liezuvio....skaiciau kad toksinais nuodijamas organizmas...susitvarkius viduriams, dingo.

sakyciau, kad viskas normaliai su viduriais, kiekviena ryta smile.gif dazniausiai, tik gal galetu buti 'daugiau' bigsmile.gif
Atsakyti
darau siandien eksperimenta: ryte tik atsikelus uzsidejau sirdies ritmo matuokli - stebiu kiek kcal sudeginsiu per diena. jau 4val su juo vaikstau - rodo 700kcal - aktyvumas: kiurksojimas prie kompo ir namu ruosa. prie kompo sedint sirdies ritmas 80-85dpm.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 15, 15:17)
pati geriausia kava  mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 15, 14:43)
darau siandien eksperimenta: ryte tik atsikelus uzsidejau sirdies ritmo matuokli - stebiu kiek kcal sudeginsiu per diena. jau 4val su juo vaikstau - rodo 700kcal - aktyvumas: kiurksojimas prie kompo ir namu ruosa. prie kompo sedint sirdies ritmas 80-85dpm.

Nieko nuostabaus. Todėl ir teigiama, kad minimalus suvartojamų kcal kiekis per dieną - 1200kcal (čia nieko neveikiant, o tu dar ir namų ruoša užsiimi, kuri padegina šiek tiek daugiau. Žmogus miegodamas per 8 val. "sudegina" 600 kcal.

Bandysiu prisiverst gert daugiau vandens. Čia mano yda nuo mažų dienų, nebuvau įpratinta ir vaikystėj, nes ir šeimoj negerdavo kažkaip. O dabar 2 stiklinės jau pasiekimas.
Atsakyti
Nidulia
ar toks kakavos sviestas vartotinas? is isvaizdos bent jau nepanasus i ta kuri man buvai davus.. g.gif raso nuolaida, noriu susigundyt

http://naturela.lt/n...akavos-sviestas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 15 lapkričio 2013 - 15:09
QUOTE(taša @ 2013 11 15, 15:08)

kad čia nė žodžio apie vartojimą maiste g.gif

ne visi dieną mato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 15 lapkričio 2013 - 15:14
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 15, 13:27)
Kiek vandens geri? džiūvančios lūpos - dehidratacijos požymis.

o gal nuo oro kambary?
man darbe laba dziuna, o jei kur prie zmoniu- PC kokiam tai net ir niezti baisia, nzn ar nuo kondicionieiru ar ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 15, 15:01)

Bet tai blin, jie ten 7-15 metu staza jau turi g.gif Tas ir uzkliuna kazkaip g.gif Man tai interviu jo patiko, protingai pasneka vyras, ziuresim, kaip knyga smile.gif Atsirado poreikis daugiau paskaityt nei vien tik ISWF smile.gif Isvis ydomu pasidare, kaip greit gali ylyst y ketoze, jei tik riebalus ir vandeny vartoji, turiu ketonu juosteliu, kiba paeksperimentuot lotuliukas.gif Voresta minejo, kad tik su vandeniu per 3 dienas smile.gif Reikia vel cronometer naudot. Nes kazkaip visgi suvokiu, kad mano baltymu nemazai susidaro palyginus su riebalais g.gif Vis neatrandu savojo proporciju recepto g.gif Plius jis teigia, kad grass-fed mesa yra zymiai liesesne, todel suvalgoma daugiau baltymu nei riebalu ir butina sekti sias proporcijas smile.gif

Cia kurios angliskai skaito, gal susidomes:

http://www.dietdoctor.com/lchf

MB visada geria kava su tirsciaisi, tai labai greit po to y wc lekia lotuliukas.gif Neduokdie, kazkas jau ten sedi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 15, 15:21)

Ir suvalgot viena visa sita porcija? 4u.gif Man cia mistika, kokia as nevalgi palyginus su kitom g.gif ale bulku tai dar ne tiek anksciau man sulysdavo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 15, 15:20)

Ir suvalgot viena visa sita porcija? 4u.gif Man cia mistika, kokia as nevalgi palyginus su kitom g.gif ale bulku tai dar ne tiek anksciau man sulysdavo biggrin.gif  biggrin.gif

ne man klausimas, bet as tiek pat ir daugiau suvalgau zaprasta irnesakyk.gif mano pietus buna dideli....nelabai man tas patinka g.gif
Atsakyti
Ar galite papasakoti kas yra ketozė- netas tik apie karvių ketozę pasakoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 15, 16:20)
Bet tai blin, jie ten 7-15 metu staza jau turi g.gif Tas ir uzkliuna kazkaip g.gif Man tai interviu jo patiko, protingai pasneka vyras, ziuresim, kaip knyga smile.gif Atsirado poreikis daugiau paskaityt nei vien tik ISWF smile.gif Isvis ydomu pasidare, kaip greit gali ylyst y ketoze, jei tik riebalus ir vandeny vartoji, turiu ketonu juosteliu, kiba paeksperimentuot lotuliukas.gif Voresta minejo, kad tik su vandeniu per 3 dienas smile.gif Reikia vel cronometer naudot. Nes kazkaip visgi suvokiu, kad mano baltymu nemazai susidaro palyginus su riebalais g.gif Vis neatrandu savojo proporciju recepto g.gif Plius jis teigia, kad grass-fed mesa yra zymiai liesesne, todel suvalgoma daugiau baltymu nei riebalu ir butina sekti sias proporcijas smile.gif

jo, tikiu, kad žolė tų gyvuliukų taip nunustorina. O aš labai įtariai į ketozes ir LC žiūriu. Na, aišku, praėjau tą etapą su Atkinso dieta prieš 8 metus, kuomet gyvenimo ir mirties klausimas buvo kur gauti juostelių biggrin.gif bet sakau, dabar skaitau PHD ir ten rašo, jog visiškas angliavandenių minimumas ląsteles tik dar labiau insulin resistant padarys, o po to bet koks suvalgytas angliavandenis ant klubų nusės (ir ten baisiai protingai paaiškinta, kodėl biggrin.gif man kažkaip neužsilaiko ta mokslinė info galvoje), tai net nežinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 15, 16:08)
Nidulia
ar toks kakavos sviestas vartotinas? is isvaizdos bent jau nepanasus i ta kuri man buvai davus.. g.gif  raso nuolaida, noriu susigundyt

http://naturela.lt/n...akavos-sviestas

50 gr- 8 lt, 300gr bus 48lt

imk šitą http://www_rawinn_lt...s-sviestas-300g
300gr -35 lt, be jokių akcijų. Tai tas pat produktas.
Atsakyti