Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(san @ 2013 11 15, 13:22)
aš "estetė" šitoj vietoj ax.gif Jei norima publikuoti kažkur šitą tekstą, tada siūlyčiau blenderį vadinti plaktuvu; vietoj "2 1/2" rašyti "2,5";"ghi" keisti bent jau "ghi sviestu"; "kavą latte" į "latte kavą"; suvienodinti veiksmažodžius, nes vienur yra bendratis, o kitur liepiamoji nuosaka.
Ir man būtų neaišku, kas yra "du su puse su kaupu" g.gif kaip ant pusės uždėti kaupą?

Kodėl 2 1/2 nevartotinas? Paprastosios trumpmenos taip pat vartotinos kaip ir dešimtainės. "Latte" parašymas priekyje ar gale žodžio "kava" irgi nepadaro kalbos lietuviškai, nes tokia kava vadinama balinta kava arba kava su pienu. Ghi sviestas taip pat nėra lietuviškas pavadinimas, nes lietuviškai toks sviestas vadinamas lydytu sviestu arba valytu sviestu. Kam reikia kabinėtis, jei rezultatas toks pat.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 15, 12:19)

Knyga yra si:

http://www.amazon.co...0...=UTF8&psc=1

Cia susidomejau situo kanalu:

http://www.youtube.c...eenfeldt/videos

Cia daugiau ir kalba apie high fat, low carb - nu bet kodel jie beveik visi taip baisiai atrodo po ilgu metu tokios mitybos lotuliukas.gif Veidai kazkokie baisiai susene, ta moteris pati stora, nors ketozej sedi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 11 15, 14:30)

Gal kuri bandėt salierą trint su saldžia bulve? Nesąmonė nesigautų kažin?

nebandžiau, bet abu valgomi, tai manau, kad ir galutinis rezultatas valgomas būtų biggrin.gif laukiam atsiliepimų!
Atsakyti
taip ,Sistina, jei dar ir candidą marini badu- tai intoksikacija jai gaištant, kartu geriant mažai vandens, ir dar organizmą dehidratuojant kavos pagalba, yra pilnai įmanoma. Pagailėk savo kepenų, neversk jos dar ir kavos degėsius filtruoti.
Gelbėkis paprastu, ne mineralizuotu vandeniu ir aprašyk pojūčius.
Tikiuosi, pagelbėjau. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 15 lapkričio 2013 - 14:00
QUOTE(cushy @ 2013 11 15, 14:30)
Eglikasz, džiugu, kad nereikėjo pjaut  4u.gif
Gal kuri bandėt salierą trint su saldžia bulve? Nesąmonė nesigautų kažin?

Aciu 4u.gif As bandziau su moliugu - labai skanu buvo wub.gif Artimoj ateity bandysiu su buroku, nes saldziu bulviu nelabai megstu, bet manau turetu skanu but, ypac dar krapu ydejus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 15, 14:55)
Knyga yra si:

Aš pastaruoju metu visas knygas vertinu pagal viršelį doh.gif jei viršelis patiko - perku arba įsirašau biggrin.gif tai man šitos viršelis per margas biggrin.gif
Bet šiaip įdomu, matau, kad ir Atkinso mityba įvertinta ir Jimmy Moore straipsniukas įdėtas čia (kuris irgi pagal LCHF dietą maitinasi, numetė svorio, parašė knygą, kviečiamas į visokias konferencijas, bet vis dar storas yra biggrin.gif kaip ir Stacy iš Paleo Parents. Čia žinai, nereiškia, kad jie nesveiki, tiesiog pakeliui į tą lieknumą ar mažesnį svorį)
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 11 15, 12:08)
  isvis, uzplikyta kava ir palikta su drumzlem tai toookia slyksti, kaip galima ja gert.

pati geriausia kava mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 15, 11:57)
taip ,Sistina, jei dar ir candidą marini badu- tai intoksikacija jai gaištant, kartu geriant mažai vandens, ir dar organizmą dehidratuojant kavos pagalba, yra pilnai įmanoma. Pagailėk savo kepenų, neversk jos dar ir kavos degėsius filtruoti.
Gelbėkis paprastu, ne mineralizuotu vandeniu ir aprašyk pojūčius.
Tikiuosi, pagelbėjau. biggrin.gif  mirksiukas.gif

aciu, bandysiu :)Nors kavos tik viena puodeli ryte geriu smile.gif bet reikes pasekti save kas cia vyksta. nes jeigu kepenis blogai turetu pykinti, bet dabar viskas ok smile.gif jauciuosi puikiai, tiksliau nepamenu kada taip gerai buvo iskaitant miega smile.gif
Atsakyti
Pietavau - 200g. kopūsto, keletą šakelių brokolio, kalafioro, kiaulienos maltos 250g., plius riebios grietinės 50g. Labai paprasta, nelabai išvaizdu - bet taip skanu ax.gif Pilna didžiulė keptuvė gavosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2013 11 15, 14:17)
aciu, bandysiu :)Nors kavos tik viena puodeli ryte geriu smile.gif bet reikes pasekti save kas cia vyksta. nes jeigu kepenis blogai turetu pykinti, bet dabar viskas ok smile.gif jauciuosi  puikiai, tiksliau nepamenu kada taip gerai  buvo  iskaitant  miega smile.gif

o kaip su viduriais reikalai? man taip buvo Dukano dietos pradzioje, kai uzkietejo viduriai doh.gif atsirado apnasos ant liezuvio....skaiciau kad toksinais nuodijamas organizmas...susitvarkius viduriams, dingo.
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 15, 14:21)
Pietavau - 200g. kopūsto, keletą šakelių brokolio, kalafioro, kiaulienos maltos 250g., plius riebios grietinės 50g. Labai paprasta, nelabai išvaizdu - bet taip skanu  ax.gif Pilna didžiulė keptuvė gavosi

cia mano einamiausias mylimiausias pietu maistas jau nuo paleo pradzios thumbup.gif tik as grietines nededu, sviesto ant galo isimetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 15, 15:58)
As bandziau su moliugu - labai skanu buvo wub.gif Artimoj ateity bandysiu su buroku, nes saldziu bulviu nelabai megstu, bet manau turetu skanu but, ypac dar krapu ydejus cool.gif

o kur gaunas saldžių bulvių? Pas mus yra viečikė kur jos auga, tik aš nežinau kada jas kasti, dabar ar pavasarį, ar pagal poreikį tiesiog smile.gif

QUOTE(Elata @ 2013 11 15, 16:01)
Aš pastaruoju metu visas knygas vertinu pagal viršelį  doh.gif jei viršelis patiko - perku arba įsirašau biggrin.gif tai man šitos viršelis per margas biggrin.gif

O kaip ši? Mane kažko patraukė. Kažin verta turėti?
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 15, 15:29)
o kur gaunas saldžių bulvių? Pas mus yra viečikė kur jos auga, tik aš nežinau kada jas kasti, dabar ar pavasarį, ar pagal poreikį tiesiog smile.gif
O kaip ši? Mane kažko patraukė. Kažin verta turėti?

Practical Paleo gera tuo, kad ir paaiškina, kas ir kaip veikia organizmą, ir turi receptų krūvas, ir planus/valgiaraščius pagal atskiras problemas (na, kaip svoris ar autoimuninės ligos). Nors man ISWF labiau patiko, bet ir šita nebloga smile.gif
Atsakyti