QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 15, 12:14)
Vakar is neturejimo ka veikt per plansete video kaip tik ziurejau apie ta Loni Jane, tai baisu
Graziai mergina atrodo tikrai, na bet juk tu vaika nesioji, atsakinga uz jo gyvybe
Tikrai baisu..Bet aisku zaliavalgiai nesveikai palaiko, bet ka tiketis, kai jos dziaugias, kad menesines dingo - atseit kunas issivale
As viena knyga prigirbiau apie High Fat, Low Carb, nes susidomejau interviu ziuredama per youtube. Mokslu daktaras/tokios mitybos tyrinetojas valgo 60-75% kaloriju is riebalu, 15% max is proteinu ir siek tiek uogu ar darzoviu
nabagiukė tu
aš tikiuosi, kad praeis tie skausmai.
na, žaliavalgiai irgi prieštaringai vertina. Sakau, yra protingų, kurie sako, kad jos dieta nenormali, net žaliavalgiaujant, o yra rėkiančių, kad ji tik nuo to sveikesnė. Oh, well.
Knyga ne Perfect Health Diet vadinasi?
(nors gal ir ne. Nes Perfect Health Diet ten irgi mokslų daktaras su žmona parašęs, jei ten kažkokie biologijos tyrinėtojai ar pan. ir siūlo ne daugiau 15 proc. baltymų, tačiau angliavandenių siūlo nemažinti iki minimumo, nes tada rezistencija insulinui tik susidaro, kai organizmas negauna angliavandenių)
Papildyta:
Klausykit, kaip čia yra: Ekopirk pardavinėja Cecil aliejų, kuris sertifikuotas Nyderlanduose, o Beta per Ekopirk siūlo aliejų, kurį patys lietuviai importuoja iš Šri Lankos, be jokių sertifikatų? Man Cecil patiko ir tiko. O tas su geltona etikete kažkoks ne toks - mama nusipirko išoriniam naudojimui, tai aš prieš tai dar ištestavau jį