Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(darijusha @ 2013 11 15, 08:45)
hormonai  blush2.gif noris. vaisiu viena kita suvalgau po pagrindinio valgymo.

šventa taisyklė - jei valgai vaisius - valgyk arba valandą prieš pagr. valgymą, arba kokias 2 val. po. Ir čia jau ne paleo taisyklė, o visur tą rašo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 15, 08:48)
šventa taisyklė -  jei valgai vaisius - valgyk arba valandą prieš pagr. valgymą, arba kokias 2 val. po. Ir čia jau ne paleo taisyklė, o visur tą rašo wink.gif

tai bus atskiras valgymas tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 14, 21:16)

na zinok man tie ju straipsniai.... wacko.gif jei kas nors isverstu i zmoniu kalba biggrin.gif o siaip...kokia kita iseitis, jei negerti kalcio? jeigu jis zemas ir negerti kalcio? juk plika tuoj liksiu.
QUOTE(Hippie @ 2013 11 15, 00:08)
Aš perku pakuotę už 13lt., ten juo kokie 6, tamsia odele ruplėta, visad geri ir skanūs.

kur cia tokiu pakuociu yra? g.gif

QUOTE(ativas @ 2013 11 15, 00:40)
oi nesakyk, keturios kokiu 5 metru lentynos nukrautos low-fat ar fat-free jogurtais. o to pilno pieno vos keli indeliai....
tas pats su grietine, pienu.
krautuvej, kuri arciausiai, isvis ner whole milk jogurto.  gun_bandana.gif
as jo nevalgau, bet dukroms kartais perku. dariau namini, ale neitiko. beje pienas cia nei rugstantis, nei gyztantis, ir varske is jo karti.
zodziu, kosmaras.

bet JAV pardese uztai darzoviu koks pasirinkimas.... svieziu juros gerybiu....drauge neseniai buvo, tai kai ji man parode prifotkinus maisto pardes lentynas, man iskrito zandikaulis doh.gif

Labas rytas, na ka rytas prasidejo su nepersaunama thumbup.gif uzskaitau bigsmile.gif BET -kadangi as geriu stipria kava (3 sauksteliai kupini blush2.gif ) tai to riebalo nelabai ir jaucias -dejau sauksta geroka paprasto sviesto. Tai toks skonis lyg butu stipri kava su vos vos slakeliu pieno. biggrin.gif Plius neturejau kaip nukost, tai pyliau tiesiog nusistovejusia, bet vistiek ten tu drumzliu daug pribego smile.gif Ir dar -as geriu kava tik uzplikyta, t.y. -verdancia beveik. Tai kai ji susiblenderiuoja, tai man jau gerokai pravesta, reikia vel kaitint is naujo g.gif tokie ispudziai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 15 lapkričio 2013 - 08:58
QUOTE(darijusha @ 2013 11 15, 09:45)
Ignoruojat ane, kad kepeneliu recepto prasau beee.gif tiktu ir pasteto  tongue.gif
nu ieskosiu kitaip kaip nors. priimu, kaip signala organizmo, nes dar noras ju pasigaminti nepraejo  biggrin.gif

Kad pilnas internetas ir paštetų ir kepenėlių receptų smile.gif Aš prisiskaitau, bet vistiek darau iš akies viską.
Kepenėlės tai dažniausiai darau - pekepu, patroškinu morkų, svogūnų, tada sumetu kepenėles, kad trumpam pasitroškintų ir užpilu grietinėle - kaip skanu wub.gif Dabar žinau kodėl anksčiau nemėgau kepenėlių - jos buvo perkeptos, sausos, sprangios doh.gif Trmpai gaminant visai kas kita.

Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 15, 08:57)
Kepenėlės tai dažniausiai darau - pekepu, patroškinu morkų, svogūnų, tada sumetu kepenėles, kad trumpam pasitroškintų ir užpilu grietinėle - kaip skanu  wub.gif Dabar žinau kodėl anksčiau nemėgau kepenėlių - jos buvo perkeptos, sausos, sprangios  doh.gif Trmpai gaminant visai kas kita.

nemirkot g.gif

drinks_cheers.gif ir as is akies dazniausiai. man pats principas idomus kaip darot..
as be pieno produktu kol kas gyvenu thumbup.gif dar biski pagyvensiu, tai bandysiu panasiai tik be grietineles gamint aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 11 15, 09:45)
kg krenta  bigsmile.gif  po nedaug bet jau pries nestuminis minusiukas, kad ir nedidelis  thumbup.gif  o valgau tikrai nemazai. saldainiu, sureliu ir sokolado namie yra, bet jo nelieciu. vietoj pietu kelis kartus (cia per kelias savaites) dariausi alia karsta sokolada is saukstelio kokoso aliejaus, kakavos ir medaus saukstelio.  nu cia vis hormonai  blush2.gif noris. vaisiu viena kita suvalgau po pagrindinio valgymo.
atsirado spuogas skausmingas, bet geriu hormonus  doh.gif  taip reikia. tikiuos, kai susitvarkysiu iki normalumo,tai dar ir sitos bedos isnyks  unsure.gif
tiesa, dar vezima stengiuos pastumdyti greitesniu zingsniu, tai po kelis km nuzingsniuojam.

kokius hormonus geriate? kt? ar konkrečius?
Atsakyti
Jei be grietinėlės, tai man skanu patroškinti su morkom, svogūnais ir kons.pomidorais - tik reik žiūrėti, kad be cukraus jie būtų.
O paštetas, tai ką - pavirtos ar apkeptos kepenėlės, koks nors mėsos riebesnės gabalas, ar lašinių arba dar kas nors - skrandukus merginos naudoja. Galima kepinto svogūno, virtos morkos dar, viską sublenderiuot, ir viskas. Kas valgo sviestą - užlydyti ant viršaus, kad nedžiūtų.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 15, 09:56)
Labas rytas, na ka rytas prasidejo su nepersaunama  thumbup.gif uzskaitau bigsmile.gif BET -kadangi as geriu stipria kava (3 sauksteliai kupini blush2.gif ) tai to riebalo nelabai ir jaucias -dejau sauksta geroka paprasto sviesto. Tai toks skonis lyg butu stipri kava su vos vos slakeliu pieno. biggrin.gif Plius neturejau kaip nukost, tai pyliau tiesiog nusistovejusia, bet vistiek ten tu drumzliu daug pribego smile.gif Ir dar -as geriu kava tik uzplikyta, t.y. -verdancia beveik. Tai kai ji susiblenderiuoja, tai man jau gerokai pravesta, reikia vel kaitint is naujo g.gif tokie ispudziai  biggrin.gif

Aš irgi šiandien pabandžiau kavytę... Tikejausi, kad reiks begti į tualetą biggrin.gif Bet visai nieko, tik , manau, per mažai riebalo įdejau...
Rytoj bandysim daugiau... Dėjau nepilną šaukštą kokoso aliejaus smile.gif
Tas buvo prieš dvi valandas, tai jau pradedu noreti valgyt ...
Kitas dalykas, reikia man vaistu sišgerti per pusryčius, o čia kaip ir nera valgio, tai gal skrandžiui nelabai gerai vaistai be maisto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 15 lapkričio 2013 - 09:33
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 15, 09:07)
kokius hormonus geriate? kt? ar konkrečius?

dufastona. o ka g.gif

QUOTE(nomore @ 2013 11 15, 09:09)
Jei be grietinėlės, tai man skanu patroškinti su morkom, svogūnais ir kons.pomidorais - tik reik žiūrėti, kad be cukraus jie būtų.
O paštetas, tai ką - pavirtos ar apkeptos kepenėlės, koks nors mėsos riebesnės gabalas, ar lašinių arba dar kas nors - skrandukus merginos naudoja. Galima kepinto svogūno, virtos morkos dar, viską sublenderiuot, ir viskas. Kas valgo sviestą - užlydyti ant viršaus, kad nedžiūtų.

aciuks.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 11 15, 10:03)
nemirkot  g.gif

drinks_cheers.gif ir as is akies dazniausiai. man pats principas idomus kaip darot..
as be pieno produktu kol kas gyvenu  thumbup.gif dar biski pagyvensiu, tai bandysiu panasiai tik be grietineles gamint aciuks.gif

Paskutinį kartą nemirkiau, tik nuploviau. Jei be pieniškų, tai tada skanu su kepintais svogunais. Aš šoninę kai pasikepu, visada šalia dar keptų svogūnų darausi wub.gif

Aš šiandien jungiausi prie kavytės su kokosu gėrimo. Tik pas mane buvo neplakta, nes darbe. Bet skanu 4u.gif Dar avokadą prinokusį suvalgiau, saldus koks wub.gif

Kaži kaip ten taša laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 11 15, 00:08)
Aš perku pakuotę už 13lt., ten juo kokie 6, tamsia odele ruplėta, visad geri ir skanūs.

Man ryt dukrytės krikštamotės gimtadienis, poryt tėčio gimtadienis, užporyt kviestiniai senai matytų draugų ruošiami pietūs. Tai visiems pusiau juokais užsiminiau, kad paleo, sakiau tik arbatos gersiu, tai sakė gerai, nebrangiai atsieisiu biggrin.gif O mama, tai sako "ai, gi, jei labai nori, tai galima vieną saldainiuką" biggrin.gif Sakau, o ką daryt, jei nesinori? Sako-taip nebūna biggrin.gif

kartais ir tu nebuna! doh.gif

aga, as snd i svecius, sako paruos salotas man smile.gif
bet kadangi as tokia leisgyve tai tik jas ir valgysiu(buvo mintis pries einant i svecius prisivalgyt) bet matyt to nedarysiu..nereikia

vakar vakare geriau sultini, bet pernelyg riebus buvo, tai papykino biski.. snd varskes su grietine suvalgiau. geriu druskos rugsti po valgio. lyg ir gereja (po pusryciu stovejo kazkas krutinej), bet jau geriau.

o sekmad as pas save kvieciu -tai pasidarysiu paleo, ir valgys visi ka pasakysiu, nebent atsines ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 11 15, 09:36)
dufastona. o ka  g.gif
aciuks.gif  4u.gif  4u.gif

aš šito bandau atsikratyti biggrin.gif
Taigi sakiau, eikit avokadų į Rimi. Rezginėj šeši avokadai, rudieji, gruoblėti, už nepilnus 8 lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 15 lapkričio 2013 - 09:59