QUOTE(" voresta " @ 2013 11 14, 21:16)
na zinok man tie ju straipsniai....
jei kas nors isverstu i zmoniu kalba
o siaip...kokia kita iseitis, jei negerti kalcio? jeigu jis zemas ir negerti kalcio? juk plika tuoj liksiu.
QUOTE(Hippie @ 2013 11 15, 00:08)
Aš perku pakuotę už 13lt., ten juo kokie 6, tamsia odele ruplėta, visad geri ir skanūs.
kur cia tokiu pakuociu yra?
QUOTE(ativas @ 2013 11 15, 00:40)
oi nesakyk, keturios kokiu 5 metru lentynos nukrautos low-fat ar fat-free jogurtais. o to pilno pieno vos keli indeliai....
tas pats su grietine, pienu.
krautuvej, kuri arciausiai, isvis ner whole milk jogurto.
as jo nevalgau, bet dukroms kartais perku. dariau namini, ale neitiko. beje pienas cia nei rugstantis, nei gyztantis, ir varske is jo karti.
zodziu, kosmaras.
bet JAV pardese uztai darzoviu koks pasirinkimas.... svieziu juros gerybiu....drauge neseniai buvo, tai kai ji man parode prifotkinus maisto pardes lentynas, man iskrito zandikaulis
Labas rytas, na ka rytas prasidejo su nepersaunama
uzskaitau
BET -kadangi as geriu stipria kava (3 sauksteliai kupini
) tai to riebalo nelabai ir jaucias -dejau sauksta geroka paprasto sviesto. Tai toks skonis lyg butu stipri kava su vos vos slakeliu pieno.
Plius neturejau kaip nukost, tai pyliau tiesiog nusistovejusia, bet vistiek ten tu drumzliu daug pribego
Ir dar -as geriu kava tik uzplikyta, t.y. -verdancia beveik. Tai kai ji susiblenderiuoja, tai man jau gerokai pravesta, reikia vel kaitint is naujo
tokie ispudziai