QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 16:38)
Beje, kurios nevartojat pieno produktų - kaip gaunat kalcio?
Žalių lapinių daug vartoju, sardinėse žinau yra...
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 16:47)
yes, sir
"Yes Ma'am"
, kaip supratau Elata-mot. lyties
QUOTE(Šelma @ 2013 11 13, 22:00)
Oi, nesakyk
Mn avokadui mirtinai gaila 2,99
Aš perku pakuotę už 13lt., ten juo kokie 6, tamsia odele ruplėta, visad geri ir skanūs.
QUOTE(nefifi @ 2013 11 13, 22:11)
maximoj dabar po 1,99 žali tokie. Bet aš anksčiau jų nevalgydavau, šiandien nusipirkau - nu kartus bjaurybė, ar jie visi tokie?
Oi neeee, jie turi būti švelnūs ir net salsterni (čia man dbr jie pasidarė salsterni), galiu juos konsumuot jau vienus-kaip sviestukas žalias....mmmmm....MB dar vis reikia česnakiuko ir druskos prie jo.
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 13, 23:43)
O man avokadams gaila.
Geriau tiesiog lašiakas. Labiau nuspėjamas.
QUOTE(jautiena @ 2013 11 13, 23:47)
avokadai 59euro centai. pigiau grybo
(grybuku 300g - 1,50eur)
Beveik kaip LT, tik algos pas jus kiek kitos
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 13, 23:52)
Ką tu, grybus Voresta iš vis nemokamai dalina
QUOTE(jautiena @ 2013 11 14, 00:41)
del alkio jausmo ir as galiu paantrint. anksciau budavo, kad isalkus tiesiog dvilinka eidavau, jausmas kaip kad skrandis save estu, skausmas tik tik kad tveriamas, bent jau vandens reikdavo uzpilt, kad laikinai apramint. o dabar - na alkana ir ka?
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 14, 11:11)
kaip iškepti kuo mažiau kenksmingą ruginę duoną- mano šeimyna visavalgė, tai duonos reikia... Kažkada minėjot, kad reikia ruginius miltus užplikius palaikyti, tada nereikia cukraus?
Aš irgi visgi raugą ruošiu, ryt jau turėčiau turėt (bus 72h), bet galvoju ar be plikymo galėčiau iškept be cukraus? T.y. pirma raugas, ruginiai miltai ir vanduo, po 12h-druska, miltai, vanduo ir jokio cukraus. I vėl 3-5val. rūgt. Kaip manot rūgtų, kiltų?
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 14, 11:32)
paimk pusę kepimui skirtų miltų, užplikyk verdančiu vandeniu ir gautą košę įvyniok iš karto į patalus ar padėk kur šilta. paragauk iš karto po užplikymo, ir po 12 val. Grūdai yra krakmolas, o krakmolas tai gliukozė- kam cukraus dar dėt?
O kaip viskas "iš eilės"? Na, plikytų ruginių miltų duonos kepimas? Nes Šeimai turiu kept.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 14, 13:31)
Žiūriu, daugumai ta info visiškai neužsifiksuoja.
Man sunku HS straipsniu skaityt, reikia perskaityt kelis kartus, kad suprast
O kai ko ir toliau nesuprantu.
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 14, 16:12)
aš irgi šeimynai gamindama paragauju ir išspjaunu...
Aš irgi netyčia pirštą aplaižius prisimenu, išspjaunu ir juokas suima
QUOTE(<tundra> @ 2013 11 14, 16:44)
O šampanas - tik natūralus, kaip ten jie rašo
Choose 100% organic from sustainable farms. Kas tokį tik mėgsta, tas jo ir randa
Aš mėgstu, bet nežinau kur rasti
QUOTE(taša @ 2013 11 14, 17:08)
manes laukia isbandymas - nuo rytojaus 3 dienos baliu.... aisku galiu neit. bet bus issukis - nic nieko nevalgysiu ten.
Man ryt dukrytės krikštamotės gimtadienis, poryt tėčio gimtadienis, užporyt kviestiniai senai matytų draugų ruošiami pietūs. Tai visiems pusiau juokais užsiminiau, kad paleo, sakiau tik arbatos gersiu, tai sakė gerai, nebrangiai atsieisiu
O mama, tai sako "ai, gi, jei labai nori, tai galima vieną saldainiuką"
Sakau, o ką daryt, jei nesinori? Sako-taip nebūna
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 14, 20:34)
As dedavau valgoma sauksta ghee sviesto ir viena valgoma sauksta kokosu aliejaus
Kartais ir daugiau. Man nuo nuotaikos priklauso. Pasiilgau labai sios kavos, siuo metu blenderio neturiu.
Opa
O reikia būtinai sublenderiuot ar galima tik ištirpdyt?
QUOTE(Elata @ 2013 11 14, 20:45)
Spuogeliai gali padygti, jei organizmas valosi. Jei po poros savaičių jie vis dar dygs, gal kažkas iš dietos netinka: pieno produktai ar kokių riešutų per daug dietoj.
Aš taip save visą savo sąmoningą gyvenimą su spuogais guodžiu-vis valosi