Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 11 19, 20:27)
Reikes stazo.

O stažas turi būti iki nėštumo ar gali būti nėščia?
Atsakyti
QUOTE(skin2013 @ 2013 11 19, 21:25)
O stažas turi būti iki nėštumo ar gali būti nėščia?

Nėštumo mėnesiai, kuriais dirbate įsiskaičiuoja į stažą. Stažą reikia sukaupti iki išleidimo į NGA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dok2266: 19 lapkričio 2013 - 21:45
QUOTE(dok2266 @ 2013 11 19, 21:45)
Nėštumo mėnesiai, kuriais dirbate įsiskaičiuoja į stažą. Stažą reikia sukaupti iki išleidimo į NGA

Ačiū už atsakymą, dabar jau aiškiau:)
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 11 18, 10:16)
uz bilioteni niekas nemokes jei neisit NGA schmoll.gif MAN TAIP BUVO KAI TAIKIAU I senaja tvarka ir neemiau NGA 2011metais,emiau tada atostogu,pritruko paemiau nedarbinguma tai niekas uz ji nemokejo ,tik kad pazyma darbui buvo ax.gif
o dabar matau kad ir as kaip ir dziugintele neidamos pries tai i NGA  nukentesim dabar del skaiciavimo NGA, doh.gif

Ne tą turėjau omenyje. Aš klausiu, jeigu moteris 5 mėnesį būdama nėščia eina "ant biuletenio", o būdama 6 mėnesį ar gali pasiimti mėnesį sukauptų atostogų ir 7 mėnesį negrįžus į darbą eiti vaiko priežiūros atostogų ir ar tokiu atveju nenukentės išmoka?
Atsakyti
QUOTE(Edukologe @ 2013 11 19, 23:29)
Ne tą turėjau omenyje. Aš klausiu, jeigu moteris 5 mėnesį būdama nėščia eina "ant biuletenio", o būdama 6 mėnesį ar gali pasiimti mėnesį sukauptų atostogų ir 7 mėnesį negrįžus į darbą eiti vaiko priežiūros atostogų ir ar tokiu atveju nenukentės išmoka?

7 menesiu einama i NGA smile.gif
Nukentes kazkiek,nes biliutenis sumazins vidurki.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 11 20, 08:08)
7 menesiu einama i NGA smile.gif
Nukentes kazkiek,nes biliutenis sumazins vidurki.

Tai galiu prieš einant į NGA pasiimti savo sukauptų kasmetinių atostogų šeštą mėnesį, kad 7 mėnesį galėčiau eiti NGA? smile.gif nes realiai lieka neišnaudotos atostogos, ne nėštumo, o kasmetinės, kurios priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Edukologe @ 2013 11 20, 16:31)
Tai galiu prieš einant į NGA pasiimti savo sukauptų kasmetinių atostogų šeštą mėnesį, kad 7 mėnesį galėčiau eiti NGA? smile.gif nes realiai lieka neišnaudotos atostogos, ne nėštumo, o kasmetinės, kurios priklauso.

Galit.
Atsakyti
Sveikos,
nezinau ar i sita tema pataikiau,bet gal kas atsakys blush2.gif
Ar bunant NGA kaupiasi uz tas 126 dienas kasmetines atostogos,ir jei kaupiasi isejus is darbo uz kiek dienu priklauso kompensacija uz 8,9 ar 10. Visur randu skirtinga info........Buves darbdavis sakykim ignoruoja.
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už informaciją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oka78 @ 2013 11 20, 16:51)
Sveikos,
nezinau ar i sita tema pataikiau,bet gal kas atsakys blush2.gif
Ar bunant NGA kaupiasi uz tas 126 dienas kasmetines atostogos,ir jei kaupiasi isejus is darbo uz kiek dienu priklauso kompensacija uz 8,9 ar 10. Visur randu skirtinga info........Buves darbdavis sakykim ignoruoja.
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Taip,kaupiasi.Uz 9 dienas kazkur.
Atsakyti
sveikos, kilo siokiu tokiu neaiskumu del NGA...kaip jos skaiciuojasi, jei iseinama ne nuo 30nestumo sav, o veliau...man NGA priklauso nuo gruodzio 2d, bet pajamu atzvilgiu man geriau iseiti nuo sausio1d., bet uz koki laikotarpi as tuomet gausiu NGA?jis sutrumpeja?
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2013 11 21, 00:10)
sveikos, kilo siokiu tokiu neaiskumu del NGA...kaip jos skaiciuojasi, jei iseinama ne nuo 30nestumo sav, o veliau...man NGA priklauso nuo gruodzio 2d, bet pajamu atzvilgiu man geriau iseiti nuo sausio1d., bet uz koki laikotarpi as tuomet gausiu NGA?jis sutrumpeja?

nieko nesutrumpeja, lieka tos pacios 126 dienos, jei nepagimdot iki isejimo i dekreta
bet galima sakyti, tiek, kiek uzdeksiama iseiti i NGA, tiek trumpeja VPA
Atsakyti