Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(Trupinėlis @ 2014 02 02, 11:37)
Sveikos. Man kilo klausimas ar gali  būti vienoje darbovietėje jau NGA, o kitoje dar kasmetinėse atostogose prieš NGA? Nes pagal pareigas man priklauso skirtingas atostogų dienų skaičius darbovietėse.

Ne, negalima. Tuomet vienoj darbovietėj liks neišnaudotų atostogų.
Atsakyti
Klausimas.
Pildau prašymą NGA. Ten yra skiltis apie NPD.
Kaip suprantu, tai geriau rinktis "taikyti nuo-iki". Ar taip?

Ar reikia pasirinkti "taikyti PNPD", jei auginame šeimoje 2metų neturintį vaiką.
jei taip, tai pasirenku vaikų skaičius "1" ir viskas? Daugiau nieko pildyt nereik? Ar gerai viską supratau?

Sorry jei klausimas kartojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2014 02 02, 12:02)
Klausimas.
Pildau prašymą NGA. Ten yra skiltis apie NPD.
Kaip suprantu, tai geriau rinktis "taikyti nuo-iki". Ar taip?

Ar reikia pasirinkti "taikyti PNPD", jei auginame šeimoje 2metų neturintį vaiką.
jei taip, tai pasirenku vaikų skaičius "1" ir viskas? Daugiau nieko pildyt nereik? Ar gerai viską supratau?

Sorry jei klausimas kartojasi  4u.gif

Aš pildžiau Sodroj, tai liepė rinktis tą nuo-iki, ir paskui pilnus mėnesius nurodyti laikotarpį - nuo 02.01 iki 04.30. PNPD teisingai - nurodai 1 vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 02 02, 13:22)
Aš pildžiau Sodroj, tai liepė rinktis tą nuo-iki, ir paskui pilnus mėnesius nurodyti laikotarpį - nuo 02.01 iki 04.30. PNPD teisingai - nurodai 1 vaikas.
Man datas sistema pati supildė, tai gavos kaip gavos, tikrai ne pilni mėnesiai g.gif
Atsakyti
jei iseinu i dekreta kovo 3 diena, tai vasaris man nesiskaiciuoja i suma atidirbtu menesiu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 02 02, 13:54)
jei iseinu i dekreta kovo 3 diena, tai vasaris man nesiskaiciuoja i suma atidirbtu menesiu??? g.gif

I NGA nesiskaiciuos i VPA skaiciuosis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 02 02, 13:32)
I NGA nesiskaiciuos i VPA skaiciuosis  4u.gif

Stažui skaičiuosis, pašalpai - ne.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 02 02, 15:43)

As kazkaip ne taip klausima supratau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 02 02, 14:43)

kaip suprasti? blush2.gif gal galite paprasta kalba paaiskint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 02 02, 15:30)
As kazkaip ne taip klausima supratau  doh.gif  blush2.gif

Ai, aš čia ne tą pacitavau. Viskas gerai į VPA skaičiuosis ir stažui , ir pašalpai. 4u.gif O NGA (dekretui klausia) - stažui skaičiuosis, pašalpai ne.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti