Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(priklausomybe @ 2014 01 20, 15:17)
Aš tai dar patarčiau tiksliai jums persiskaičiuot  4u.gif . Nežinau kada jums NGA nusimato, bet jei paskui toms pašalpoms kokios 1 d. pritrūks, nu maža kas  g.gif

Kai kalbėjau jau buvau išsigandusi, kad negalėsiu rinktis, bet mane patikino, kad jei birzelį liepą ir rugpjutį buvau vaiko priežiūros atostogose, tai viskas gerai vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 20, 14:39)
12 men. stazo reikia per paskutinius 2 metus,kokiu etatu dirbat nesvarbu.

Sakot nesvarbu?nes kažkur buvau skaičius kad jei dirbi 0,5 etato tai reikia 2 metų stažo norint gaut išmoką.todėl ir užklausiau nes dirbu nepilnu etatu smile.gif galvoju nuo kada čia jau galim planuoti antrą biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(123ruta @ 2014 01 20, 14:01)
skambinausi i sodra del to palankesnio varianto, tai pasaaiškino taip, kadangi mano vaikui balandį suėjo 2m. o į darbą išėjau tik rugsejį, tai galėsiu rinktis palankesnį var.  thumbup.gif

Taip niekas ir nepasako kokiu atveju taikomas tas palankesnis variantas doh.gif
Nes vieniems jis taikomas, o kitiems ne.
Atsakyti
Tai visiems gi taikomas palankesnis variantas, kam - pagal buvusias VPA, kam iš naujos algos wink.gif.
Jei norit kad taikytų pagal buvusias VPA, tai į naujų NGA ir naujį VPA turi įeiti bent 1 diena iš buvusių VPA. Rašiau prieš kelis psl. kaip mano draugė padarė, kai aš jai patariau, paskui labai dėkojo, nes nebūtų susigaudžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 01 20, 16:26)
Sakot nesvarbu?nes kažkur buvau skaičius kad jei dirbi 0,5 etato tai reikia 2 metų stažo norint gaut išmoką.todėl ir užklausiau nes dirbu nepilnu etatu smile.gif galvoju nuo kada čia jau galim planuoti antrą biggrin.gif bigsmile.gif

Sodros ismokoms stazas nesvarbus,pagal pajamas skaiciuos.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2014 01 20, 15:17)
Aš tai dar patarčiau tiksliai jums persiskaičiuot  4u.gif . Nežinau kada jums NGA nusimato, bet jei paskui toms pašalpoms kokios 1 d. pritrūks, nu maža kas  g.gif

Nepritruks. Įeina bent viena diena buvusių VPA į skaičiavimą ir ima palankesnį variantą, o čia įeina visi trys mėnesiai.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2014 01 20, 14:40)
Tai visiems gi taikomas palankesnis variantas, kam - pagal buvusias VPA, kam iš naujos algos wink.gif.
Jei norit kad taikytų pagal buvusias VPA, tai į naujų NGA ir naujį VPA turi įeiti bent 1 diena iš buvusių VPA. Rašiau prieš kelis psl. kaip mano draugė padarė, kai aš jai patariau, paskui labai dėkojo, nes nebūtų susigaudžius smile.gif

Realiai teko man girdeti, jog ne visiems taikomas tas palankesnis variantas, tik kam taikomas, o kam ne, vat cia net sodra nesugeba paaiskinti doh.gif atsiuncia istrauka is ju tinklapio ir viskas, skaityt tai mes visi mokam, bet kad paaiskintu normaliai bent jau.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2014 01 20, 17:09)
Realiai teko man girdeti, jog ne visiems taikomas tas palankesnis variantas, tik kam taikomas, o kam ne, vat cia net sodra nesugeba paaiskinti  doh.gif  atsiuncia istrauka is ju tinklapio ir viskas, skaityt tai mes visi mokam, bet kad paaiskintu normaliai bent jau.

Netaikomas,kai daleiskim moteris neejo i NGA,o nuo vaiko gimimo dienos ejo i VPA,tad NGA ismoka skaiciuojama is paskutiniu 12 men,netaikoma,kai neieina is ankstesniu VPA nei diena,o kitais atvejais taikoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 sausio 2014 - 16:12
Sveiki,

Kieks skaičiau, nemačiau, kad kas klaustų tokio klausimo smile.gif Kovo 10 dieną išeinu NGA, iki tos dienos turiu nepanaudotas 21 dienas kasmetinių atostogų. Tai prieš NGA galiu pasiimti tik 21 dieną ar visas 36 dienas (už metus) kasmetines atostogas
Atsakyti
QUOTE(shkietka @ 2014 01 20, 17:58)
Sveiki,

Kieks skaičiau, nemačiau, kad kas klaustų tokio klausimo smile.gif Kovo 10 dieną išeinu NGA, iki tos dienos turiu nepanaudotas 21 dienas kasmetinių atostogų. Tai prieš NGA galiu pasiimti tik 21 dieną ar visas 36 dienas (už metus) kasmetines atostogas

Tiek kiek esat sukaupusi.
Atsakyti
QUOTE(shkietka @ 2014 01 20, 16:58)
Sveiki,

Tiek, kiek esate sukaupusi, ir, jei darbdavys sutinka, į priekį už NGA (jeigu jums per metu susikaupia 36 dienos, tai už dekretą priklausytų 12 kalendorinių dienų).
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 01 20, 19:14)
Tiek, kiek esate sukaupusi, ir, jei darbdavys sutinka, į priekį už NGA (jeigu jums per metu susikaupia 36 dienos, tai už dekretą priklausytų 12 kalendorinių dienų).

ačiū už atsakymą
Atsakyti