Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(priklausomybe @ 2014 01 13, 08:44)
O gal jūs žinot kada šitą tvarką už NGA padarė?
Kad taip vyksta su VPA, tai žinojau. O kada taip su NGA pakeitė?

tiesa pasakius nezinau, tiesiog isverciau paprastais zodziais kas buvo toje citatoje parasyta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 01 13, 08:30)
ačiū  4u.gif bet tai realiai pagalvojus nelabai ir apsimoka tada dirbti, taip?

tikrai kad neapsimoka schmoll.gif geriau jau ramiai ilsekites pries gimdyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2014 01 13, 10:51)
tikrai kad neapsimoka  schmoll.gif  geriau jau ramiai ilsekites pries gimdyma  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif dabar jau aiškiau viskas 4u.gif
Atsakyti
Kazin ar as nebematau ar nebera tokios funkcijos sodros puslapyje, kur rastu budavo galima pateikti klausimus? g.gif dabar matau tik telefoninius variantus, kad reikia tik skambinti.
Atsakyti
aj dar aš turiu tokį klausimėlį. o kaip darbe yra su išėjimu į NGA? kada riekia pildyti prašymą? ir taip pa treikia parašyti keliems metams išeini, taip?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2014 01 13, 10:44)
O gal jūs žinot kada šitą tvarką už NGA padarė?
Kad taip vyksta su VPA, tai žinojau. O kada taip su NGA pakeitė?

Visada taip buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KasYra @ 2014 01 13, 11:14)
Kazin ar as nebematau ar nebera tokios funkcijos sodros puslapyje, kur rastu budavo galima pateikti klausimus?  g.gif  dabar matau tik telefoninius variantus, kad reikia tik skambinti.

http://www.sodra.lt/pranesimai
i el.pasta galima dar rasyti.
Papildyta:
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 01 13, 11:15)
aj dar aš turiu tokį klausimėlį. o kaip darbe yra su išėjimu į NGA? kada riekia pildyti prašymą? ir taip pa treikia parašyti keliems metams išeini, taip?

Iseinant i NGA jokiu prasymu darbe nereikia rasyti,kai eisit i VPA tada rasysit.
Atsakyti
Sveiki, visiskai neismanau situ reikalu, jei man gimdymas liepos 14 d, tai galiu iseiti birzelio 1 d i gimdymo atostogas? tai kokiu men man skaiciuosis pasalpa? gal galit kas nors paaiskinti, nes nesuprantu tu pasalpu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 13, 12:14)
Iseinant i NGA jokiu prasymu darbe nereikia rasyti,kai eisit i VPA tada rasysit.

o tia einant i NGA tiesiog žodiškai pasakai ir viskas?
o VPA ateini parašyti prašymą kai pagimdai?
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2014 01 13, 12:49)
o tia einant i NGA tiesiog žodiškai pasakai ir viskas?
o VPA ateini parašyti prašymą kai pagimdai?

Taip.
Pries pasibaigiant NGA.
Papildyta:
QUOTE(migle111 @ 2014 01 13, 12:46)
Sveiki, visiskai neismanau situ reikalu, jei man gimdymas liepos 14 d, tai galiu iseiti birzelio 1 d i gimdymo atostogas? tai kokiu men man skaiciuosis pasalpa? gal galit kas nors paaiskinti, nes nesuprantu tu pasalpu verysad.gif

I NGA isleidziama nuo 30 sav.,t.y 70 dienu pries numatoma gimdymo data,bet galima ir veliau eiti,jums gydytoja pasakys,kada jums bus 30 sav..
Geguzes 5 d. bus 30 sav,tai vat nuo geguzes 5 d. galit eiti i NGA arba veliau.
Tai NGA skaiciuotu is 2013.04.01-2014.03.31 laikotarpio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 sausio 2014 - 12:07
QUOTE(migle111 @ 2014 01 13, 10:46)

Siaip jums NGA priklausytu pagal gimdymo data ne birzeli, o nuo geguzes 5. Taciau jeigu i NGA iseisit birzelio 1, tai skaiciuos is laikotarpio nuo 2013-05-01 iki 2014-04-30.
Atsakyti
Supratau, labai labai jums aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Klausimas dėl išėjimo antro vaiko nėštumo atostogoms, dabar esant pirmo vaiko auginimo atostogose. Kaip paskaičiau čia pas jus jeigu šios dvi išmokos kertasi naudingiau perrašyti vyrui tiems keliems mėnesiams už pirmą vaiką (40%) , tad:
jeigu pvz. gydytoja pildo mano antro vaiko NGA nuo šiandien, jau perrašymas vyrui tos pirmosios pašalpos turėtų būti padarytas?
Ar galim su vyru internetu užpildyti prašymus šiandien ir rytoj aš galiu jau pildyti dėl nėštumo gimdymo atostogų Sodrai? smile.gif
Ar geriau skambintis Sodrai ir klaust, ar eiti tiesiai ir rašyti popieriuje pas juos..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantela @ 2014 01 13, 13:46)
Laba diena,

Klausimas dėl išėjimo antro vaiko nėštumo atostogoms, dabar esant pirmo vaiko auginimo atostogose. Kaip paskaičiau čia pas jus jeigu šios dvi išmokos kertasi naudingiau perrašyti vyrui tiems keliems mėnesiams už pirmą vaiką (40%) , tad:
jeigu pvz. gydytoja pildo mano antro vaiko NGA nuo šiandien, jau perrašymas vyrui tos pirmosios pašalpos turėtų būti padarytas?
Ar galim su vyru internetu užpildyti prašymus šiandien ir rytoj aš galiu jau pildyti dėl nėštumo gimdymo atostogų Sodrai?  smile.gif
Ar geriau skambintis Sodrai ir klaust, ar eiti tiesiai ir rašyti popieriuje pas juos..?  g.gif

Taip.
Galit perrasyti per sodros puslapi
https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
Atsakyti