Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(Vaka @ 2013 12 19, 22:43)
Nevarbu ar NGA ar VPA max ismoka i rankas apie 3700 lt/men. NGA atveju reiktu dauginti is 4 menesiu grubiai.

Ziauri neteisybe uzdirbanciu daugiaunnei 3700 atzvilgiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2013 12 19, 21:48)
Ziauri neteisybe uzdirbanciu daugiaunnei 3700 atzvilgiu  verysad.gif

Taigi. Mokesciams tuomet irgi galetu buti "lubos", bet deja.
Atsakyti
NGA baigias gruodžio 22. Darbovietėje rašau prašymą dėl VPA. Ar reikia eit į Sodrą ar nebe?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 19, 23:09)
NGA baigias gruodžio 22. Darbovietėje rašau prašymą dėl VPA. Ar reikia eit į Sodrą ar nebe?

Nereikia, per EGAS galit pateikti elektroninį prašymą skirti pašalpą.
Atsakyti
QUOTE(dok2266 @ 2013 12 20, 12:44)
Nereikia, per EGAS galit pateikti elektroninį prašymą skirti pašalpą.

o as uzeinu i sodra spaudziu naujas prasymas/del VPA kurti/ o ten tuscia (VPA iseinu 12.23), gal reikia kad darbdavis suformuotu, o po to as?
Atsakyti
QUOTE(Netika @ 2013 12 20, 15:02)
o as uzeinu i sodra spaudziu naujas prasymas/del VPA kurti/ o ten tuscia (VPA iseinu 12.23), gal reikia kad darbdavis suformuotu, o po to as?

Tai ir turi but tuscia,reikia paciai uzpildyti,kiek laiko gaudinesit pasalpa,ar taikyt NPD,PNPD.
Atsakyti
Sveikos,

gal kas trumpai atsakytu 4u.gif

2014m. pavasari sueina 2 metai mano mazyliui, noreciau pasiimti 3-cius metus VPA.
Ar man reikai Sodroje ar/ir darbovieteje uzpildyti prasymus?
Ar yra kazkoks terminas iki kada uzpildyti?
Beje ar bunant 3-ius metus VPA skaiciuojasi stazas, nes kiek domejausi tai soc garantijos suteikiamos visos?

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O.r.c.h.i.d.e.j.a @ 2013 12 22, 16:41)
Sveikos,

gal kas trumpai atsakytu 4u.gif

2014m. pavasari sueina 2 metai mano mazyliui, noreciau pasiimti 3-cius metus VPA.
Ar man reikai Sodroje ar/ir darbovieteje uzpildyti prasymus?
Ar yra kazkoks terminas iki kada uzpildyti?
Beje ar bunant 3-ius metus VPA skaiciuojasi stazas, nes kiek domejausi tai soc garantijos suteikiamos visos?

Aciu smile.gif

Jeigu darbe raset prasyma,kad VPA busit 2 metus,tai pries 2 sav. iki 2-ojo gimtadienio reikia parasyti prasyma,kad pratestu VPA iki 3-ju metu i sodra darboviete pati viska pranes,jums nereikes.
Taip,visi VPA metai yra draudziami,eina stazas.
Atsakyti
Jei gauni iš gydytojo nedarbingumo lapelį išėjimui į NGA, tai kuo greičiau reikia per EGAS pateikti elektroninį prašymą skirti pašalpą ar geriau? Be to, reikia pasirinkti kiek laiko nori gauti pašalpą (1 ar 2 metai) ir taikyt NPD, PNPD?
Ten nereikia jokių el.parašų (prieš 3 metus reikėjo)?
user posted image
Atsakyti
Oi kaip viską pripainiojau smile.gif NGA supainiojau su VPA ax.gif

Jei gauni iš gydytojo nedarbingumo lapelį išėjimui į NGA, tai kuo greičiau reikia per EGAS pateikti elektroninį prašymą skirti pašalpą ar geriau? Be to, reikia pasirinkti taikyt NPD, PNPD?
Ten nereikia jokių el.parašų (prieš 3 metus reikėjo)?
Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2013 12 26, 16:09)
Jei gauni iš gydytojo nedarbingumo lapelį išėjimui į NGA, tai kuo greičiau reikia per EGAS pateikti elektroninį prašymą skirti pašalpą ar geriau? Be to, reikia pasirinkti taikyt NPD, PNPD?

kas tas geriau?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2013 12 26, 17:42)
kas tas geriau?

Kokia aš varna doh.gif
Geriau POPIERIUJE Sodros skyriuje pateikti?
Atsakyti