Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

Sveiki, noriu pasiteirauti. Buvau susitvarkiusi kompensacija, dabar sausio men, turiu eit ja prasitest. Baigesi mano motinystes atostogos, nes vaikui suejo 2 metai ir atleido is darbo, dabar esu bedarbe, planuoju stot i darbo birza. Taciau siandien skabino darbuotoja is socialinio, ir sako nueikite i sodra ir paklauskite dar del vaiko, nes nera 3 metu. Ir nelabai suprnatu ko paklaust, juk sodra nebemokes man pinigu.
Ir dar kiek turi neisneti pajamos kad butu galima tvarkytis maisto paketus? Ar del siuksliu irgi galima tvarkytis? Seima 5 asmenu...
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2013 12 30, 15:54)
Sveiki, noriu pasiteirauti. Buvau susitvarkiusi kompensacija, dabar sausio men, turiu eit ja prasitest. Baigesi mano motinystes atostogos, nes vaikui suejo 2 metai ir atleido is darbo, dabar esu bedarbe, planuoju stot i darbo birza. Taciau siandien skabino darbuotoja is socialinio, ir sako nueikite i sodra ir paklauskite dar del vaiko, nes nera 3 metu. Ir nelabai suprnatu ko paklaust, juk sodra nebemokes man pinigu.
Ir dar kiek turi neisneti pajamos kad butu galima tvarkytis maisto paketus? Ar del siuksliu irgi galima tvarkytis? Seima 5 asmenu...
Aciu

Iki 3-ju metu nebutina stotis i birza,kompensacija vistiek priklausys,o del maisto paketu neaisku dar ar is vis jie bus dalinami kitais metais.
Atsakyti
Bet as is birzos gauciau pinigeliu, taip?
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2013 12 30, 17:51)
Bet as is birzos gauciau pinigeliu, taip?

Taip,bet ir darbus gali siuliti,ar turesit kam vaika palikti?
Atsakyti
As jau dirbu tik nelegaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2013 12 30, 18:19)
As jau dirbu tik nelegaliai  blush2.gif

Tai vadinasi,jeigu pasiulis darba turesit kur vaikeli deti,tai tada eikit i birza. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2013 12 30, 19:19)
As jau dirbu tik nelegaliai  blush2.gif

O pajamas kai kreipėtės dėl paramos, ar rodėte? Ar žinote, kad jei bus nustatytas šis faktas, paramos galite netekti 12 mėnesiui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra's galerija @ 2013 12 30, 19:53)
O pajamas kai kreipėtės dėl paramos, ar rodėte? Ar žinote, kad jei bus nustatytas šis faktas, paramos galite netekti 12 mėnesiui cool.gif

Nemanau,kad zmogus milionus uzdirba,kad kazkas ji ten sektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 12 30, 17:37)
Tai vadinasi,jeigu pasiulis darba turesit kur vaikeli deti,tai tada eikit i birza. smile.gif

pas mane panasi situacija, man priklauso bedarbio pasalpa, bet as neturiu kur vaikelio deti,darzelio negavom..tai ar verta kreiptis i darbo birza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2013 12 30, 21:13)
pas  mane panasi situacija, man priklauso bedarbio pasalpa, bet as neturiu kur vaikelio deti,darzelio negavom..tai ar verta kreiptis i darbo birza? g.gif

Ziurekit ar turesit kam palikti,nes nieks ten neziures ar turit kam ar ne,atsisakysit darbo isbrauks,pasalpa nuims ir galesit tik po puses metu vel registruotis.
Atsakyti
siandien buvau socialiniame skyriuje,tvarkiausi socialine pirma karta po vestuviu seimai,socialine pasalpa sutvarke,o del kompensaciju prisikabino,kad vyras turi eiti tvarkytis,nes nuomos sutartis jo vardu,bet jei socialine tvarko,kaip seimai,jo nebereikia,tai nejau negaliu tvarkytis ir kompensaciju...gal kas buvo susidure su tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2014 01 03, 11:46)
siandien buvau socialiniame skyriuje,tvarkiausi socialine pirma karta po vestuviu seimai,socialine pasalpa sutvarke,o del kompensaciju prisikabino,kad vyras turi eiti tvarkytis,nes  nuomos sutartis jo vardu,bet jei socialine tvarko,kaip seimai,jo nebereikia,tai nejau negaliu tvarkytis ir kompensaciju...gal kas buvo susidure su tokia situacija?

Negalit,nes del kompensaciju tvarkosi tas kuriuo vardu nuomos sutartis arba tas kas ten deklaruotas,del soc.pasalpos neziurima kur kas deklaruotas ir kuriuo vardu nuomos sutartis,nes tai soc.pasalpa pinigine seimaj,o ne kompensacija butui.
Atsakyti