Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

QUOTE(auksine` @ 2014 07 01, 18:14)
o, cia geris biggrin.gif , eisiu  klaust ir as, gal nereis, o keliems men tesetes?

Pati tikrai neklauskit smile.gif jeigu jau pasakys,kad reikia atidirbineti,tada ir tarsites ir prasymus rasysit ir aiskinsites.
Atsakyti
Nelabai suprantu dėl socialiai remtino žmogaus statuso biggrin.gif blush2.gif
Esu bedarbė, stoviu darbo biržoj, bet kadangi esu iš darbdavio gavus išmoką, tai kaip suprantu šiuo metu tai skaitos mano pajamos. Gyvenu viena, vaikų neturiu, turto neturiu. Būčiau socialiai remtina tik tuo atveju, jei mano pajamos neviršytų nustatytos sumos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmuozelė @ 2014 07 02, 09:08)
Nelabai suprantu dėl socialiai remtino žmogaus statuso  biggrin.gif  blush2.gif
Esu bedarbė, stoviu darbo biržoj, bet kadangi esu iš darbdavio gavus išmoką, tai kaip suprantu šiuo metu tai skaitos mano pajamos. Gyvenu viena, vaikų neturiu, turto neturiu. Būčiau socialiai remtina tik tuo atveju, jei mano pajamos neviršytų nustatytos sumos?  unsure.gif

Kokia ismoka,iseitine ar kompensacija uz nepanaudotas atostogas? Ir is birzos bedarbio ismoka gaudinesit?
Nes,kad but soc.remtinai,pajamos neturi virsiti 350 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 07 02, 09:03)
Kokia ismoka,iseitine ar kompensacija uz nepanaudotas atostogas? Ir is birzos bedarbio ismoka gaudinesit?
Nes,kad but soc.remtinai,pajamos neturi virsiti 350 lt.

Gavau išeitinę išmoką už du mėnesius ir kompensaciją už nepanaudotas atostogas, bedarbio išmoką gausiu po tų dviejų mėnesių (žinoma jei nedirsiu jau tuo metu). Tai supratau, kad niekas man daugiau nepriklauso biggrin.gif o aš tikėjaus pasą nemokamai pasidaryti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmuozelė: 02 liepos 2014 - 12:50
sveikos ,bandziau siandien susitvarkyti mokykliniam reikmenym pinigus vaikam ,kadangi negalejo ieiti i birzos puslapi tai nemate ar stoviu birzoj tai nesutvarke ,tai vadinasi jau reikia ir mokyklinius tvarkantis stoveti birzoj ?anksciau lyg nereikejo ,nors stoviu ,visur cia taip ?
Atsakyti
tikrai reikia stoveti darbo birzoj kad susitvarkyciau mokinio krepseli ir nemokama maitinima?
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2014 07 02, 23:22)
tikrai reikia stoveti darbo birzoj kad susitvarkyciau mokinio krepseli ir nemokama maitinima?

tai va ir man iskilo klausimas toks ,soc ,gi negaunu
Atsakyti
viena beda ne beda.Sveiki,man iskilo klausimas del gimnazijos ,gal atilieps mamos kieno buvo panasi situacija ,reikejo tvarkytis mokykliniam reikmenim pinigus seniunijoj ir vaikas istojes i gimnazija pirmi metai reik pazymos kad mokysis ten o gimnazijoj neduoda ,nes jis skaitysis mokinys tik nuo rugsejo 1 tai kaip pristatyti pazyma is buvusios mokyklos netinka ,gal kam panasiai buvo ,ka daret?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 07 03, 16:57)
viena beda ne beda.Sveiki,man iskilo klausimas del  gimnazijos ,gal atilieps mamos kieno buvo panasi situacija ,reikejo tvarkytis mokykliniam reikmenim pinigus seniunijoj ir vaikas istojes i gimnazija pirmi metai reik pazymos kad mokysis ten o gimnazijoj neduoda ,nes jis skaitysis mokinys tik nuo rugsejo 1 tai kaip pristatyti pazyma is buvusios mokyklos netinka ,gal kam panasiai buvo ,ka daret?

reik pazymos is senos mokyklos, nes jis ten mokinys bus iki 08.31 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino @ 2014 07 03, 20:43)
reik pazymos is senos mokyklos, nes jis ten mokinys bus iki 08.31 wink.gif

tai va kad sako kad is senos netinka
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 07 03, 22:39)
tai va kad sako kad is senos netinka

idomiai kazkaip, tai nesakykit, kad keiciat mokykla. Arba tegu jums paaiskina, kaip tokioje situacijoje elgtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino @ 2014 07 04, 14:59)
idomiai kazkaip, tai nesakykit, kad keiciat mokykla. Arba tegu jums paaiskina, kaip tokioje situacijoje elgtis wink.gif

kaip nesakyti ,jei nera pats didziausias miestas soc darbuotojos tikrai zino kokiose mokyklose naikinamos 9 klases ir eik kur nori ,kas mokinasi i gimnazijas ,kas i profkes .klausiau sako ka padarysi tokie istatymai laukit rugsejo pirmos ,o kad reik vaikam kazka supirkti tai kam kas idomu ,juk ne is gero einam tvarkyt kazka.vadinasi tavo vaikas tavo problemos ,
Atsakyti