Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

QUOTE(lod @ 2014 06 10, 21:19)
Labas,gal kas žinos.Aš su vaikiais  registruota Imbarės seniūnijoje(Kretingos rajonas).Bet vaikai mokyklą lanko Kretingoje.Ar įmanoma gauti mokinio krepšelį jei mano vaikai mokykla lanko kitame mieste?Na gal aiškiai parašiau.Ačiū.

Galima.
Atsakyti
Sveiki.Situacija tokia, už birželį negausiu pašalpos, bet darbo biržoje stoviu (brolis tėvams atsiuntė pinigų į mano banko sąskaitą ir tai užskaitė kaip mano pajamas) ar yra kokia galimybė nemokėti už darželį, nes pinigų tai nėra ?ką daryti ?vaiką auginu viena alimentai nepriteisti tėvystė nenustatyta.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2014 06 12, 09:31)
Sveiki.Situacija tokia, už birželį negausiu pašalpos, bet darbo biržoje stoviu (brolis tėvams atsiuntė pinigų į mano banko sąskaitą ir tai užskaitė kaip mano pajamas) ar yra kokia galimybė nemokėti už darželį, nes pinigų tai nėra ?ką daryti ?vaiką auginu viena alimentai nepriteisti tėvystė nenustatyta.Ačiū 4u.gif

Koks miestas?
Atsakyti
Marijampolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2014 06 12, 11:02)
Marijampolė  4u.gif

CIA yra aprasytos lengvatos.

Pagal jusu situacija,tai reikes moketi pilna suma jums.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara. Nezinau kur kreiptis siuo klausimu. Sesuo siunte pinigus i savo saskaita is norvegijos 40tuks.kronu.bet netycia persiunte man blink.gif . Isaiskejus siam kurjozui paprase kad izkeisciau i lt.ir persiusciau jai atgal. Pakeiciau bet dar neissiunciau nes nedirba bankas. Pati to negaliu padaryt nes virsija siuntimo limita. Pinigus praso siust i lietuviska saskaita nes reik kad jau rytoj ir gautu. Klausimas toks ar ziuredamas soc.supras kad tai buvo klaida ir as jokiu pajamu neturejau. Ar reikalingi kazkokie popierei. Musu pajamos tik vaiku pinigai ir vyro tevystes pinigai. Ar jau viskas ir nebegausiu soc.pasalpos ir vaiku maitinimo mok. Nebezinau kaip elgtis. O sesei tai kas. Net nesiulo jokios pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaimene9: 29 birželio 2014 - 18:43
Sveiki, bandau pildyti vaiko pinigus kolegai. Per banką. Lyg viską suvedėm tvarka. bet ant pačio galo vis tiek meta klaidą: kad įvesti kito iš tėvų deklaruotą gyvenamąją vietą. Prieš tai pildėm dėl maitinimo bei pinigų mokinio reikmėm, viskas tiko. Kur problema?
Atsakyti
klausimas: noriu prasitesti pasalpa, bet, turiu 4m ir 6 m vaikus, kurie liepa ir rugpj. nelanko darzelio, siaip siuncia viesu darbu, o kaip man juos atidirbti? tevas dirba, vienu as nepalieku.
gal kas susiduret? aciu
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2014 06 30, 18:48)
klausimas: noriu prasitesti pasalpa, bet, turiu  4m ir 6 m vaikus, kurie liepa ir rugpj. nelanko darzelio, siaip siuncia viesu darbu, o kaip man juos atidirbti? tevas dirba, vienu as nepalieku.
gal kas susiduret? aciu

Nemanau,kad jus sius i viesus darbus.Nes turit 2 mazamecius vaikus.
Atsakyti
as parasiau prasyma,kad mano mazametis nelanko jokios istaigos ir nereikejo atidirbineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2014 07 01, 11:47)
as parasiau prasyma,kad mano mazametis nelanko jokios istaigos ir nereikejo atidirbineti 4u.gif

o, cia geris biggrin.gif , eisiu klaust ir as, gal nereis, o keliems men tesetes?
Atsakyti