Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

Laba diena, norėjau paklausti kokios turi būti praėjusių mėnesių pajamos, kad gauti socialinę pašalpą?
Atsakyti
QUOTE(Kristina Juozaitiene @ 2014 06 03, 19:49)
labukas norėčiau kad pasidalintumėte žiniomis ,gyvenu su vyru  auginame 1,7m mergyte, tai pogi dar laukiuosi antro kinderiuko, nesenai vyras isidarbino legaliai ir jam ant popieriaus alga tik 400lt , darbo birža mano vyro darbdavui pasiulė kad padarytu ,kad jis darba susirado per birža, kad darbdaviui būtų mažesni mokesčiai.  Na bet esminė mano mintis ar galiu papildomai dar tvarkytis soc. pašalpas jei musu pajamos per mėnesi tik 400lt+97lt už vaikuti.?

Pašalpa priklausytų, jei jūsų vyras dirba 0,5 etato ir dar lieka toliau registruotas darbo biržoje. Jums primokėtų skirtumą iki 1050Lt. Nes 1 VRP 350Lt. 350X3lygu 1050Lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trist @ 2014 06 05, 19:25)
Laba diena, norėjau paklausti kokios turi būti praėjusių mėnesių pajamos, kad gauti socialinę pašalpą?

Turi neviršyti vienam šeimos nariui 350lt 4u.gif arba sukonkretinkite klausimą. Tada atsakysiu išsamiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupestinga: 06 birželio 2014 - 18:01
Sveikos, gal jau zinote nuo kada galima tvarkytis mokinio krepseli ? ir ar jis nesumazejas ?
gal dar anksti apie tai kalbeti bet reik uzsiregistruoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2014 06 07, 13:34)
Sveikos, gal jau zinote nuo kada galima tvarkytis mokinio krepseli ? ir ar jis nesumazejas ?
gal dar anksti apie tai kalbeti bet reik uzsiregistruoti  blush2.gif

kaip visada nuo liepos 1 d. Tačiau nebūtina grumdytis eilėse, galima prašymą pateikti internetu smile.gif Yra toks puslapiukas SPIS, ten per elektroninę bankininkystę galima prisijungus pateikti prašymą... 4u.gif
ir čia ne mokinio krepšelis, o parama mokinams- maitinimas ir mokinio reikmenys, suma ta pati jau daugybę metų - 156 Lt. Mokinio krepšelis - mokykloje, mokyklai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupestinga: 07 birželio 2014 - 17:01
Kiek žinau norint gauti pašalpą skaičiuojamos 3 praėjusių mėnesių pajamos, tai jei gerai suprantu paskutinių 3 mėnesių pajamos neturi viršyti 350x3=1050 lt. Ar viską gerai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(trist @ 2014 06 07, 22:30)
Kiek žinau norint gauti pašalpą skaičiuojamos 3 praėjusių mėnesių pajamos, tai jei gerai suprantu paskutinių 3 mėnesių pajamos neturi viršyti 350x3=1050 lt. Ar viską gerai suprantu?

Viena šeimos nariui 350lt. turi neviršyt. Bet gali būti, kad kas keitėsi pajamose per paskutinius 3 mėn., tai tada bus tik einamojo mėnesio pajamoms priimamas prašymas.
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2014 06 07, 16:59)
kaip visada nuo liepos 1 d. Tačiau nebūtina grumdytis eilėse, galima prašymą pateikti internetu smile.gif Yra toks puslapiukas SPIS, ten per elektroninę bankininkystę galima prisijungus pateikti prašymą... 4u.gif
ir čia ne mokinio krepšelis, o parama mokinams- maitinimas ir mokinio reikmenys, suma ta pati jau daugybę metų - 156 Lt. Mokinio krepšelis - mokykloje, mokyklai...

o jiems nesti kaska is mokyklos reikia kokia pazyma ar dar kaska?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 08 birželio 2014 - 19:13
QUOTE(Kristina Juozaitiene @ 2014 06 03, 18:49)
labukas norėčiau kad pasidalintumėte žiniomis ,gyvenu su vyru  auginame 1,7m mergyte, tai pogi dar laukiuosi antro kinderiuko, nesenai vyras isidarbino legaliai ir jam ant popieriaus alga tik 400lt , darbo birža mano vyro darbdavui pasiulė kad padarytu ,kad jis darba susirado per birža, kad darbdaviui būtų mažesni mokesčiai.  Na bet esminė mano mintis ar galiu papildomai dar tvarkytis soc. pašalpas jei musu pajamos per mėnesi tik 400lt+97lt už vaikuti.?

kiek esu girdėjus realiai, tai tokiu atveju kai padaro, kad "darba susirado per birža" tai realiai vyrui iš darbdavio dažnai lieka tie patys pinigai, jusų pašalpa sumažėja, o nauda darbdaviui, gal dar biržai.

Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2014 05 19, 17:57)
laba vakara,iki kelintos menesio dienos galima tvarkytis soc pasalpa?

tai jei už birželį prašai pašalpos, tai tik iki birželio paskutinės gali prašyti pareiškime?
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2014 06 08, 20:12)
o jiems nesti kaska is mokyklos reikia kokia pazyma ar dar kaska?

Is mokyklos pazymos nereikia. Dar reikalingos pajamos.
Papildyta:
QUOTE(saulyte525 @ 2014 06 08, 20:17)
kiek esu girdėjus realiai, tai tokiu atveju kai padaro, kad "darba susirado per birža" tai realiai vyrui iš darbdavio dažnai lieka tie patys pinigai, jusų pašalpa sumažėja, o nauda darbdaviui, gal dar biržai.
Papildyta:

tai jei už birželį prašai pašalpos, tai tik iki birželio paskutinės gali prašyti pareiškime?

Jei tai naujas prasymas tai iki paskutines menesio darbo dienos. Jei tesimas,nesvarbu. Grazina men.atgal
Atsakyti
Gal kuri galite placiau pakomentuoti kaip ten yra su banko israsu uz 3men. tikrinimu? Kiek ten gali buti 'remiamu pajamu' ar kazkaip taip vadina tas iplaukas i savo saskaita 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 06 09, 17:23)
Gal kuri galite placiau pakomentuoti kaip ten yra su banko israsu uz 3men. tikrinimu? Kiek ten gali buti 'remiamu pajamu' ar kazkaip taip vadina tas iplaukas i savo saskaita 4u.gif  Aciu 4u.gif

Zmogui turi nevirsiti 350 lt,tai,jeigu israsuose bus matytos ir kitos pajamos ir viska sudejus virsisit zmogui 350 lt,tai pasalpa bus nutraukta.
Atsakyti
Labas,gal kas žinos.Aš su vaikiais registruota Imbarės seniūnijoje(Kretingos rajonas).Bet vaikai mokyklą lanko Kretingoje.Ar įmanoma gauti mokinio krepšelį jei mano vaikai mokykla lanko kitame mieste?Na gal aiškiai parašiau.Ačiū.
Atsakyti