Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

QUOTE(agneciuke @ 2014 04 14, 10:03)
O tai kaip su apranga? tarkim jei teritorijas tvarkai? aš paklausiau tos moteriškės kaip man apsirengti? gal kokiais prastesniais rūbais ar kaip. Tai ji sako renkis kaip į darbą eini.
Nu gerai, šeip į darbą aš eidavau ir su makiažu ir su aukštakulniais. Tai šitaip ir eiti?  blush2.gif

Aš jūsų vietoje apsirengčiau prastesnius rubus. mirksiukas.gif
Atsakyti
O jei tarkim vienas šeimos narys bus išbrauktas iš darbo biržos ar pats išeis, tai vistiek reikės atidirbinėti tas valandas? Nes pašalpa tada automatiškai visai šeimai nutraukiama (irgi logikos čia nematau).
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 04 14, 10:14)
O jei tarkim vienas šeimos narys bus išbrauktas iš darbo biržos ar pats išeis, tai vistiek reikės atidirbinėti tas valandas? Nes pašalpa tada automatiškai visai šeimai nutraukiama (irgi logikos čia nematau).

Tai ,jei negausite pašalpos ,tai ir atidirbineti nereikes.
Atsakyti
Na bet pagal viską, jei aš einu dirbti, tai tas "darbdavys" aš bent įsivaizduoju turėtų suteikti visas reikalingas priemones, nuo rūbų iki šluotos. O gal dar ir šluota liepia nusipirkti?
Man tie darbai tiesą pasakius yra kažkoks žmogaus pažeminimas. Jaučiuosi kaip nusikaltelė kokia, lyg būčiau nusikaltimą padarius, kad netekau darbo ir dabar ieškausi kito, bet nesėkmingai (posakis "mes jums paskambinsim" jau įaugęs į kraują). Baigi mokslus, aukštuosius, darbo nerandi, todėl esi baudžiamas viešaisiais darbais, už tai, kad dar drįsti paprašyti pašalpos, kad galėtum bent kiek egzistuoti.

Atsakyti
Sveiki turiu klausimeli ar 5 asmenu seimai priklauso soc jai pasjamos vif 390 alga 860 ir 201lt uz vaikus ax.gif ir kiek tada? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2014 04 14, 17:43)
Sveiki turiu klausimeli ar 5 asmenu seimai priklauso soc jai pasjamos vif 390 alga 860 ir 201lt uz vaikus ax.gif ir kiek tada? smile.gif ax.gif

Priklauso. smile.gif O kiek ,ateis žinančios tiksliai ir parašys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 04 15, 13:03)
Priklauso. smile.gif O kiek ,ateis žinančios tiksliai ir parašys. thumbup.gif

O sakykit mamai ja atidirbti reikia ar ne .?Nes nuejus tvarkytis sako kad reiks..as aisku nieko pries uz atidirbima bet vaikai auga su manim namie o jie dar mazi 4m 3m ir 1m tai kur man juos deti kai atidirbinesiu jai vyras dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2014 04 15, 14:09)
O sakykit mamai ja atidirbti reikia ar ne .?Nes nuejus tvarkytis sako kad reiks..as aisku nieko pries uz atidirbima bet vaikai auga su manim namie o jie dar mazi 4m 3m ir 1m tai kur man juos deti kai atidirbinesiu jai vyras dirba? g.gif

Jei auginate vaika iki 3 metu,nereikia atidirbineti.
Atsakyti
sakykit moterys ,reikejo tvarkytis sildymo kompensacijas kovo menesi toliau ,bet susirgta ir dabar tik si menesi rodys pilna menesi sodra .o iskylo toks klausimas o galima dar tas kompensacijas dar si menesi tvarkyti ar jau nebetvarko niekas ?
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 04 15, 15:25)
Jei auginate vaika iki 3 metu,nereikia atidirbineti.

tai kazi kodel soc liepe atidirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2014 04 15, 21:10)
tai kazi kodel soc liepe atidirbti g.gif

Pasakykite,kad žinote,kad nereikia. mirksiukas.gif
O jei dar norite užtikrinčiau jaustis,pasiskambinkite i savo miesto soc.skyriu ,kokiai skyriaus vadovei . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 04 16, 09:41)
Pasakykite,kad žinote,kad nereikia. mirksiukas.gif
O jei dar norite užtikrinčiau jaustis,pasiskambinkite i savo miesto soc.skyriu ,kokiai skyriaus vadovei . rolleyes.gif

Ne tai dekui as jumis pasitikiu 4u.gif
Atsakyti