Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

Atsiprasau, tiesiog pagalvojau kad nepastebejo kas nors smile.gif
Atsakyti
Neseniai pastebejau kad pas mane pervesti pinigeliai is darbo birzos, birzos konsultante nieko nezino, panesiau seniunijai tai sake reiks grazint ka permokejo soc. Pasalpos. Ar nuo siol birzoj konsultante neturi pranest kad paskirta ismoka? Ir kodel seniunijoj nemate kol nepasakiau?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2014 04 02, 15:53)
Neseniai pastebejau kad pas mane pervesti pinigeliai is darbo birzos, birzos konsultante nieko nezino, panesiau seniunijai tai sake reiks grazint ka permokejo soc. Pasalpos. Ar nuo siol birzoj konsultante neturi pranest kad paskirta ismoka? Ir kodel seniunijoj nemate kol nepasakiau?

Dabar bedarbio ismoka skyria ir ismoka sodra,tad konsultante ir nezinojo.O seniunijoj kas menesi jusu duomenys netikrina,matyt tvarketes anksciau nei po kovo 20.
Atsakyti
sveiki,

ar butina buti registruotam DB, kad gauti maisto paketus, t.y. kad galetum uzpildyti prasyma? gal galima prasyma uzpildyti internetu?
Atsakyti
QUOTE(soldia* @ 2014 04 07, 14:58)
sveiki,

ar butina buti registruotam DB, kad gauti maisto paketus, t.y. kad galetum uzpildyti prasyma? gal galima prasyma uzpildyti internetu?

Internetu ne,bet atrodo ir nebutina birzoj stovet.
Atsakyti
QUOTE(soldia* @ 2014 04 07, 13:58)
sveiki,

Nereikia stoveti darbo birzoje.
Atsakyti
Gal kas žinote, ar rašant prašymą socialinei gauti galiu nurodyti, kad pinigai būtų pervedami į vyro sąskaitą, ar reikia nurodyti savo sąskaitą g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulinukas @ 2014 04 07, 16:55)
Gal kas žinote, ar rašant prašymą socialinei gauti galiu nurodyti, kad pinigai būtų pervedami į vyro sąskaitą, ar reikia nurodyti savo sąskaitą g.gif

Savo,nes jus pildot dokumentus.
Atsakyti
Sveikos,

ar tikrai darzelio lengvatai gauti turi asmeniui neisnesti 525lt?Ar ne 350?Ar cia konkreciai savo skyriui reikia klaust? As pasalpos negaunanti tik vaiko 52lt. na ir vyro alga.
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 04 07, 18:48)
Sveikos,

ar tikrai darzelio lengvatai gauti turi asmeniui neisnesti 525lt?Ar ne 350?Ar cia konkreciai savo skyriui reikia klaust? As pasalpos negaunanti tik vaiko 52lt. na ir vyro alga.

kai gaunat soc,tai darzelis nemokamai tik uz ugdyma moket reikia,o jei 525 tai puse kainos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau pasiteirauti ar studentas besimokantis dieniniame skyriuje suėjus 24m ir gyvenantis vienas, negaunantis pajamu, gali pretenduoti į socialinę pašalpą, jei taip kokių veiksmų imtis? Skaitau ir dokumentus ir sodros psl, bet nerandu atsakymo. Ačiū jei kas paaiškins 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kai buvau seniunijoje del pasalpos pratesimo, man pasake, kad man priklauso 52 val viesuju darbu uz pasalpa. Cia kaune. Gal kas zinote eiguliu seniunijoje kur vyksta tie viesieji darbai? kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti