Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

QUOTE(juste0527 @ 2014 03 14, 08:33)
o jei nepilnu etatu, kaip tuomet? Kiek žinau d.b. reikia tada stovėt? ar td reikia laukti 3mėn ar ne?

Jei 0,5 etato dirba,tai reikia dar stoveti ir DB.
Jei 0,7 -nereikia.
Gerai nežinau,bet ko gero,jei isidarbini,kad ir ant 0,5 etato,gali iš karto prašyti pašalpos.
Atsakyti
QUOTE(fani20 @ 2014 03 12, 10:24)
sveiki gal kas gales patarti. abu su vyru esam bedarbiai nuo sios savaites registruoti darbo birzoj, kiek zinau vyras gaus bedarbio pasalpa nes buvo dirbes 3 metus, o as ne nes isdirbau tik 7 men. turim du mazamecius vaikus, is kuriu vienas lanko darzeli. kiek zinau galeciau kreiptis del socialines pasalpos  ar is karto ar tik po triju men kur tureciau kreiptis ir ka pristatyti, ir uz darzeli gal kokia lengvata galima. aciu

4u.gif
Atsakyti
Labukas, buvau soc skyriuje, pasirodo tikrai yra naujoviu,,,as ejau tik del kompensaciju, ne soc pasalpos,,nes pati gaunu motinyste,o vyras dirba puse etato ir stovi birzoje,,,supildziau prasyma ir sake apsilankys pas namuose tikrins ten kazka,,,,tai as db ir galvoju,,ka jie cia ziures?smile.gif gal pas kazka buvo neseniai?kaip viskas vyksta?aciu:)
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 14, 08:14)
Taip,tik po 3 men.

O dėl šito kad jei išejimo iš darbo biržos metu jokia pašalpa nebuvo skiriama vistiek po to reikia 3 mėn stovėti biržoje kol galėsi vėl kreiptis tikrai zinote? Nes kai aš tvarkiausi tai man aiškino, kad tik tada reikia 3 men buti jei iseini iš biržos kai gauni pasalpa. tarkim, pašalpa buvo paskirta uz sausi, vasari, kova, aš is birzos iseinu balandi tai realiai po to nebereikia 3 men laukti. Ar cia vel kazkas pasikeite?
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 03 14, 17:52)
O dėl šito kad jei išejimo iš darbo biržos metu jokia pašalpa nebuvo skiriama vistiek po to reikia 3 mėn stovėti biržoje kol galėsi vėl kreiptis tikrai zinote? Nes kai aš tvarkiausi tai man aiškino, kad tik tada reikia 3 men buti jei iseini iš biržos kai gauni pasalpa. tarkim, pašalpa buvo paskirta uz sausi, vasari, kova, aš is birzos iseinu balandi tai realiai po to nebereikia 3 men laukti. Ar cia vel kazkas pasikeite?

Taip,vistiek.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 03 14, 16:52)

Taip,tik po 3 men galesite prasyti pasalpos.
Atsakyti
Sveikos, o man idomu is kur galima suzinoti savo pajamas, nes sako savivaldybeje,kad pats turi pasiskaiciuoti ar kiekvienam seimos nariui iseina tie 525LT.? nedirbantys nuo gruodzio vidurio.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 03 15, 10:55)
Sveikos, o man idomu is kur galima suzinoti savo pajamas, nes sako savivaldybeje,kad pats turi pasiskaiciuoti ar kiekvienam seimos nariui iseina tie 525LT.? nedirbantys nuo gruodzio vidurio.

Is sodros( per ju puslapi prisijungus),is deklaracijos (kai bus suformuotos preleminarios deklaracijos uz 2013 metus),is banko (per el.bankininkyste)
Atsakyti
sveikos,
kaip yra su pašalpa vaikui 97lt? užėjau paklausti tai likau nesupratusi. išaiškino lyg jei mums šeimoje neišneša 525 tarkim šiais metais, tais už juos galėsim gauti tik kitais metais???
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 03 15, 18:43)
sveikos,
kaip yra su pašalpa vaikui 97lt? užėjau paklausti tai likau nesupratusi. išaiškino lyg jei mums šeimoje neišneša 525 tarkim šiais metais, tais už juos galėsim gauti tik kitais metais???

tas jau taip biggrin.gif, skaiciuoja pagal praejusiu metu pajamas, ar asmeniui iseina 525 per men, patys galit pasiskaiciuoti kuri menesi iseina ,o kuri ne, tada galit kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2014 03 15, 23:05)
tas jau taip biggrin.gif, skaiciuoja pagal praejusiu metu pajamas, ar asmeniui iseina 525 per men, patys galit pasiskaiciuoti kuri menesi iseina ,o kuri ne, tada galit kreiptis.

bet jei mums tik nuo šių metų neišeina po 525, tai galėsim kreiptis tik kitų metų sausį?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 03 16, 17:46)
bet jei mums tik nuo šių metų neišeina po 525, tai galėsim kreiptis tik kitų metų sausį?

Taip.
Atsakyti