Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 25, 16:07)
Gal biržoje stoveti pradejote,jus ar vyras?Nes iš ten duomenys velai pareina i socialini.Aš pridaviau dokumentus sausio pradžioje,ir kol soc negavo duomenu iš biržos apie gaunama pašalpa,tol neskyre.Sprendima prieme tik vasario 24 d.

Na ne, biržos duomenis jie seniai turi, socialiniam reikejo tik patvirtinti duomenis kad niekas nepasikeite, ir visada ateidavo gana greit sprendimas, o sikart kazkaip uztruko.
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 02 25, 17:04)
Cia kokiam mieste taip greitai?

Klaipėdoj. Patikslinsiu, čia aš kalbu apie socialinę pašalpą iš soc.rūpybos smile.gif ir kai ne pirmą kartą eini, pakankamai greitai jie nusprendžia.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 02 25, 18:09)
Na ne, biržos duomenis jie seniai turi, socialiniam reikejo tik patvirtinti duomenis kad niekas nepasikeite, ir visada ateidavo gana greit sprendimas, o sikart kazkaip uztruko.
Papildyta:

Klaipėdoj. Patikslinsiu, čia aš kalbu apie socialinę pašalpą iš soc.rūpybos  smile.gif ir kai ne pirmą kartą eini, pakankamai greitai jie nusprendžia.

Tai as supratau apie ka jus smile.gif
Vilniuj tai po menesio kazkur tik ateidavo laiskas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 02 25, 17:16)
Tai as supratau apie ka jus smile.gif
Vilniuj tai po menesio kazkur tik ateidavo laiskas.

O pas mus jokie laiškai neateina.Lauki 12 d,ir jei negauni pašalpos,tai reiškia nepaskyre,arba dar nenusprende. smile.gif
Atsakyti
sausi buvau soc skyriuje, perziurejo pajamas uz lapkriti, gruodi ir sausi, nes pastovios, pasake, kad priklauso soc pasalpa
nueinu siandien-pasake, nepriklauso,
likau be zedo,
pajamos bendros 1288, lt, keturi zmones,
o ji pasake, kad turime gauti maziau nei 1110 lt, tada priklausys
tai kaip is tiesu?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 02 26, 14:43)
sausi buvau soc skyriuje, perziurejo pajamas uz lapkriti, gruodi ir sausi, nes pastovios, pasake, kad priklauso soc pasalpa
nueinu siandien-pasake, nepriklauso,
likau be zedo,
pajamos bendros 1288, lt, keturi zmones,
o ji pasake, kad turime gauti maziau nei 1110 lt, tada priklausys
tai kaip is tiesu?

jums priklauso pašalpa 89,60 Lt.
1288/4=322 Lt
1 asmuo 350-322=28 Lt
2 asmuo (350-322)*0,8=22,40 Lt
3 asmuo (350-322)*0,7=19,60 Lt
4 asmuo (350-322)*0,7=19,60 Lt
Viso: 89,60 Lt
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2014 02 26, 14:57)
jums priklauso pašalpa 89,60 Lt.
1288/4=322 Lt
1 asmuo 350-322=28 Lt
2 asmuo (350-322)*0,8=22,40 Lt
3 asmuo (350-322)*0,7=19,60 Lt
4 asmuo (350-322)*0,7=19,60 Lt
Viso: 89,60 Lt

labai dekui 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiau,kad čia buvo rašiusi mamyte,jei neklystu iš Šilales,kad planuoja pirkti sodo sklypa,ir ,kaip ji sake,sociline darbuotoja sake nieko tokio,jie vis tiek gaus soc.pašalpa.Kažin ar jau nusipirko ir kaip viskas baigesi? smile.gif
Atsakyti
Esu studentė 24 metų , mokausi dieniniame skyriuje, noriu skeiptis dėl soc. pašalpos nes nedirbu. Tačiau turiu išsiėmusi verslo pažymą( kažkaip taip vadinasi), kol kas pajamų nagavau. Tai klausimas jeigu gausiu soc. pašalpą daleiskim kelis mėnesius, o paskui pagal pažymą užsidibčiau pinigėlių tai soc. nebeduos, o ar atims ką buvo sumokėjusi?
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 28, 15:20)
Prisiminiau,kad čia buvo rašiusi mamyte,jei neklystu iš Šilales,kad planuoja pirkti sodo sklypa,ir ,kaip ji sake,sociline darbuotoja sake nieko tokio,jie vis tiek gaus soc.pašalpa.Kažin ar jau nusipirko ir kaip viskas baigesi? smile.gif

taip.isigijom.
ir kai susitvarkem registruose popierius,ejau vel i soc ir kaip tik ta menesi mums reikejo prasitest kompensacija sildymui.jos perziurejo registru duomenis,nes ziuri i verte sklypo(6arai pas mus ivertinti iki 800lt-na toks zemes nasumas,nes jame nic nieko,plyna zole). ir viskas tvarkoj.
as buvau imetus pastraipa,palei ka nenubrauke mums kompensacijos,o soc pasalpa tik80lt tesigavo tada pas mus.as vis ejau pas tas moteriskes ir vis klausinejaus-snekejom,manau geriausia kas neaisku-eit tiesiai ir klaust ten,dometis,kas neaisku-prasyt pagrist istatymu smile.gif

kadangi pirkimo suma virsijo 2000lt tai tai buvo priskiriama i paskaiciavimus prie turto-ne prie pajamu,grynuju lt.kai viska tvarko-tada ta sklypo verte skiria prie turto.kadangi turto normatyvu nevirsijom,viskas paskaiciuojama buvo toliau,ir nepraradom teises i soc.pas.ir i kompensacijas(nuo sio menesio soc pas.neskyre,nes nebepriklauso,padidejo pajamos pas mus).
pirkimui lt buvo skolintasi.
o kai pajamos-turtas iki 2000lt,tai tada ta suma ar daiktas priskiriama prie piniginiu pajamu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrasius: 06 kovo 2014 - 09:34
Dar aš klausimų:
Jeigu žmogus dirba pusę etato, kas jam priklauso? Pašalpa kokia?
Ir kas priklauso jeigu dirba ketvirčiui? Ar reikai stovėti biržoje, kad gauti tuos 350lt?
Ir jeigu gauna tuos pusę etato 455, tai kaip ir pašalpa nepriklauo?

Ačiū etatinei atsakinėtojai.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 03 06, 13:20)
Dar aš klausimų:
Jeigu žmogus dirba pusę etato, kas jam priklauso? Pašalpa kokia?
Ir kas priklauso jeigu dirba ketvirčiui? Ar reikai stovėti biržoje, kad gauti tuos 350lt?
Ir jeigu gauna tuos pusę etato 455, tai kaip ir pašalpa nepriklauo?

Ačiū etatinei atsakinėtojai.

Dirbant puse etato ,reikia stoveti biržoje.
Pašalpa priklauso ,jei vienam asmeniui negauni 350 Lt.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 06, 13:24)
Dirbant puse etato ,reikia stoveti biržoje.
Pašalpa priklauso ,jei vienam asmeniui negauni 350 Lt.

Tai pagal mano logiką, žmogui dirbti pusę etato neapsimoka, nes jam nubrauks pašalpas? g.gif
Klausimas dar vienas, kaip birža skaičiuoja stažą? Jei žmogus puse etato ar 0,25 etato išdirbs 1,5metus jam ta bedarbio pašalpa priklausys ? kur moka 3mėn ir dar 3 mėn mažesnę. Ačiū. Ačiū.
Atsakyti