Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

QUOTE(Gella* @ 2014 01 25, 00:36)
neturiu as darbdavio  smile.gif

Tai tada i lygoniu kasas nueikit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 25, 11:30)
Tai tada i lygoniu kasas nueikit.

Tai jei del PSD - esu drausta, nes vaika iki 7 metu dar viena turiu, o jei ten "atsizymesiu" kad dar ir antra vaika (iki 3 metu) turiu, tai socialinis matys sita ir nereikia birzoj stovet kad priklausytu kompensacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2014 01 26, 01:28)
Tai jei del PSD - esu drausta, nes vaika iki 7 metu dar viena turiu, o jei ten "atsizymesiu" kad dar ir antra vaika (iki 3 metu)  turiu, tai socialinis matys sita ir nereikia birzoj stovet kad priklausytu kompensacijos?  g.gif

Nu nereikia smile.gif
Atsakyti
aciu uz praeitus atsakymus,as vel su klausimu ,o jei abieju sudejus pajamas draugo ir mano jos virsytu 525 tai kaip su sutvarkytu nemokamu maitynimu?jis sutvarkytas visiems mokslo metams ar jei keliais litais dabar per daug, tai nuims maitinima vaikams mokykloje?ar kaip?
Atsakyti
nemanau, kad vidury metų nuima. juk susitvarkai metams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 01 26, 14:34)
aciu uz praeitus atsakymus,as vel su klausimu ,o jei abieju sudejus pajamas draugo ir mano jos virsytu 525 tai kaip su sutvarkytu nemokamu maitynimu?jis sutvarkytas visiems mokslo metams ar jei keliais litais dabar per daug, tai nuims maitinima vaikams mokykloje?ar kaip?

Šiems mokslo metams niekas nebenuims jo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 26, 12:00)
Nu nereikia smile.gif

Del birzos aisku kad nereikia stovet tada, nors socialiniam pasake jokiu budu neiseit is birzos smile.gif todel ir akcentuoju; o kaip jie matys kad auginu vaika- gimimo liudijimo uztenka, ar pazymos is sodros reikia kad nepriklauso motinystes-tevystes pasalpa, ar reikia ten ta prasyma per egas uzpildyti - PRAŠYMAS DĖL DRAUDIMO VALSTYBĖS LĖŠOMIS, AUGINANT VAIKĄ IKI TREJŲ METŲ
(BENDRAS TĖVŲ APSISPRENDIMAS) ?
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2014 01 26, 20:22)
Del birzos aisku kad nereikia stovet tada, nors socialiniam pasake jokiu budu neiseit is birzos  smile.gif todel ir akcentuoju; o kaip jie matys kad auginu vaika- gimimo liudijimo uztenka, ar pazymos is sodros reikia kad nepriklauso motinystes-tevystes pasalpa, ar reikia ten ta prasyma per egas uzpildyti - PRAŠYMAS DĖL DRAUDIMO VALSTYBĖS LĖŠOMIS, AUGINANT VAIKĄ IKI TREJŲ METŲ
(BENDRAS TĖVŲ APSISPRENDIMAS) ?

Kai eini tvarkytis ar soc.pašalpos ,ar kompensacijos visada reikia tureti visu šeimos nariu asmens dokumentus.O ,kad nieko negaunat iš Sodros ,socialinis pats matys.
Atsakyti
ar imanoma kazkur pasiziureti nuo kada faktinis registravimas ar kur registruotas zmogus?save turiu galvoj .pvz. socialinis mato ir iraso nuo kada faktiskai registruotas bute ,o ar galima paciai kazkur pasiziureti nuo kada?
Atsakyti
socialinis liepia atnešti deklaraciją iš seniūnijos, kur esi registruotas. tas išduotas lapas ir yra įrodymas, kad kažkur registruotas esi
Atsakyti
Kaska girdejau, kad dabar jau reiks pristatyti socialiniui banko israsus, ir skaiciuos i pajamas visas smulkias sumas. Ar cia tiesa?
Kai pradejau tvarkytis dokumentus sake tik, kad negali buti banko saskaitoj dideliu sumu.
Pries kelias dienas dovanojau moterytei maisa rubu, kadangi reikejo siusti uz siuntima paprasiau susimoketi. Tai dabar man tuos 15 lt. ir atminusuos nuo pasalpos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2014 01 30, 03:19)
Kaska girdejau, kad dabar jau reiks pristatyti socialiniui banko israsus, ir skaiciuos i pajamas visas smulkias sumas. Ar cia tiesa?
Kai pradejau tvarkytis dokumentus sake tik, kad negali buti banko saskaitoj dideliu sumu.
Pries kelias dienas dovanojau moterytei maisa rubu, kadangi reikejo siusti uz siuntima paprasiau susimoketi. Tai dabar man tuos 15 lt. ir atminusuos nuo pasalpos?  doh.gif

Jeigu esat viena auginanti vaikus,tai tada reikes,jeigu nei vienam vaikui nera priteistu alimentu ir turit vyra (vaiku teva),tai tada nereikes.
Atsakyti