Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

QUOTE(Ievainiuks @ 2014 01 13, 01:33)
Sveikos,gal kas zinot? paskutinis menuo kaip gausiu pinigelius is birzos,sekanti men planuoju prasyti soc.pasalpos 315lt ar kiek ten priklauso.Taciau esu nescia,ar mane sius atidirbineti uz pasalpa,ar patikus pazyma is ginekologes nesius?

O kada jums butu terminas eiti i dekreta? Jus budama nescia paimkit is ginekologes nedarbinguma, prasites darbo birzos ismoka (max.30 dienu), gal spesit tuo metu kai gaunat bedarbio pasalpa iseiti i dekreta, tada prasites nedarbo pasalpa - 126 dienas 4u.gif o tada jei turit stazo (jei birza moka - manau turit) gausit motinystes-tevystes pasalpa smile.gif
Atsakyti
sveikos,eiciau tvarkytis sildymo kompensaciju tik kazin ar tvarkys ?pas mane du vaikai ,as bute registruota su jais ,o draugas kitur ,pati stoviu darbo birzoje o jis dirbantis ,kaip suprantu reikia musu visu pajamu ?o kadangi jis neregistruotas kartu su mumis ,ar gausim kompencasija?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 01 18, 14:48)
sveikos,eiciau tvarkytis sildymo kompensaciju tik kazin ar tvarkys ?pas mane du vaikai ,as bute registruota su jais ,o draugas kitur ,pati stoviu darbo birzoje o jis dirbantis ,kaip suprantu reikia musu visu pajamu ?o kadangi jis neregistruotas kartu su mumis ,ar gausim kompencasija?

Gausit,svarbiausia rodyti jo pajamas.
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2014 01 18, 00:49)
O kada jums butu terminas eiti i dekreta? Jus budama nescia paimkit is ginekologes nedarbinguma, prasites darbo birzos ismoka (max.30 dienu), gal spesit tuo metu kai gaunat bedarbio pasalpa iseiti i dekreta, tada prasites nedarbo pasalpa - 126 dienas  4u.gif o tada jei turit stazo (jei birza moka - manau turit) gausit motinystes-tevystes pasalpa  smile.gif

o nuo kada darbo birza gali isleisti i motinystes atostogas,ir moket motinystes pasalpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 01 20, 17:20)
o nuo kada darbo birza gali isleisti i motinystes atostogas,ir moket motinystes pasalpa? g.gif

Ji neisleidzia i dekreta,tiesiog jeigu tuo metu,kai laikas i dekreta,kai 30 sav, jus dar gaunat bedarbio ismoka,ja tiesiog pratesia.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 20, 16:39)
Ji neisleidzia i dekreta,tiesiog jeigu tuo metu,kai laikas i dekreta,kai 30 sav, jus dar gaunat bedarbio ismoka,ja tiesiog pratesia.

nezinojau sito.
o tai pratesia kuriam laikui-tas 126dienas?
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2014 01 21, 00:05)
nezinojau sito.
o tai pratesia kuriam laikui-tas 126dienas?

Arba iki vaiko gimimo arba uz visa dekreta,del sito tyksliai nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 21 sausio 2014 - 08:03
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 18, 20:04)
Gausit,svarbiausia rodyti jo pajamas.

pasiskaiciavau ir man atrodo kad gausim kom.uz sildyma ,o sakykit mano draugo is darbovietes uz paskutinius tris menesius pazima reik atnest apie pajamas ar ir is banko saskaitos israsa kur alga pervedineja ?uztenka turbut pazymos?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2014 01 22, 11:14)
pasiskaiciavau ir man atrodo kad gausim kom.uz sildyma ,o sakykit mano draugo  is darbovietes uz paskutinius tris menesius pazima reik atnest apie pajamas ar ir is banko saskaitos israsa kur alga pervedineja ?uztenka turbut pazymos?

Is darbo pazymos reikia.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 12 26, 11:23)
soc darbuotoja nemato iplauku i  saskaita, kiek žinau VMI gali paprašyti iš banko išrašo apie įplaukas.

tai visos iplaukos bus iskaiciojamos ir kai pats sau dedi I sask. nes mes mokam uz viska inernetu ir is vyro sask,.nuimdavom ir paskui kai reikejo dejau I savo sask. kad pervesti uz darzelius uz buta...tai suma nemaza+ pinigeliai uz parduodamus rubelius tai viskas tai bus priskaiciojama prie pajamu?
Atsakyti
QUOTE(alfa156 @ 2014 01 23, 10:55)
tai visos iplaukos bus iskaiciojamos ir kai pats sau dedi I sask. nes mes mokam uz viska inernetu ir is vyro sask,.nuimdavom ir  paskui kai reikejo dejau I savo sask. kad pervesti uz darzelius uz buta...tai suma nemaza+ pinigeliai uz parduodamus rubelius tai viskas tai bus priskaiciojama prie pajamu?

Tik tie pinigai kurie i saskaita perveda treti asmenys,t.y jusu ka dedat,vyras ka deda i saskaita nesiskaito pajamomis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 23, 11:08)
Tik tie pinigai kurie i saskaita perveda treti asmenys,t.y jusu ka dedat,vyras ka deda i saskaita nesiskaito pajamomis.

aciuks, tai reik soc. darbotojai parodit tos smulkius pervedimus ka gaunu uz parduodamus rubelius. sumos mazos bet gal paskui reikes viska grazint jai neparodisiu?
Atsakyti