Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.22

[quote=Taki,2014 01 07, 17:19]
[quote=JOLANCIUK,2014 01 07, 15:57]
http://www.socmin.lt...php?-1001205341
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=461758
Bet jeigu jie kartu gyvena,tai neiseis,nes tikrina vaiksto.

Aciu uz pagalba smile.gif
Skaitau skaitau ir visai susipyniau: mes ir mastom kazkaip jai padeti, nes visai neturi pajamu pragyvenimui.
Tik ar nepadarysim meskos paslaugos: kad tas atseit tevelis nenervuotu jos ir vaikelio, kad nereiketu ir jo dar maitinti is nuomojamo kambario ja laikinai pas save per ziema apgyvendinti.
Nors mums ir labai nepatogu ir teks susispausti, tik maziukes labai gaila.
Ar tokiu atveju ateje tikrinti soc darbuotojai nepasakys, kad mes ir turime jas abi islaikyti, todel jokia pasalpa nepriklauso? doh.gif
[/quote]
Neturetu,nes gi ne kiekvienas turi nuosava buta ir gyvena vieni.
Atsakyti
Ar galima gauti gyvenant ne savo bute kompensacijas? ir kada jos priklauso, kokio dydzio pajamos turi buti kad jau gautum kazkokias lengvatas?
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2014 01 11, 11:02)
Ar galima gauti gyvenant ne savo bute kompensacijas? ir kada jos priklauso, kokio dydzio pajamos turi buti kad jau gautum kazkokias lengvatas?

Jeigu nuomojamam,tai reikia legalios nuomos sutarties,kuri iregistruota butu registre.
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinot? paskutinis menuo kaip gausiu pinigelius is birzos,sekanti men planuoju prasyti soc.pasalpos 315lt ar kiek ten priklauso.Taciau esu nescia,ar mane sius atidirbineti uz pasalpa,ar patikus pazyma is ginekologes nesius?
Atsakyti
Žiūrėkit merginos, kažkada jau rašiau, trijų asmenų šeima, dirbantis vienas - gauna min, ką tik iškepta mamytė dieninio kurso studentė, šį mėnesi jau apsigins diplomą ir bus baigta. Kadangi vienam neišeina 525 lt, tai turėtų gauti maisto paketus ir vaiko pinigėlius, taip? Soc.darbuotoja aiškina, kad nieko absoliučiai nepriklauso, nes mama dieninio kurso studentė.... Tai nesuprantu, ar man negerai su galva, ar ta darbuotoja 4 klases baigusi...
Atsakyti
QUOTE(Ievainiuks @ 2014 01 13, 00:33)
Sveikos,gal kas zinot? paskutinis menuo kaip gausiu pinigelius is birzos,sekanti men planuoju prasyti soc.pasalpos 315lt ar kiek ten priklauso.Taciau esu nescia,ar mane sius atidirbineti uz pasalpa,ar patikus pazyma is ginekologes nesius?

Neturetu siusti.
Papildyta:
QUOTE(KameHame @ 2014 01 13, 01:07)
Žiūrėkit merginos, kažkada jau rašiau, trijų asmenų šeima, dirbantis vienas - gauna min, ką tik iškepta mamytė dieninio kurso studentė, šį mėnesi jau apsigins diplomą ir bus baigta. Kadangi vienam neišeina 525 lt, tai turėtų gauti maisto paketus ir vaiko pinigėlius, taip? Soc.darbuotoja aiškina, kad nieko absoliučiai nepriklauso, nes mama dieninio kurso studentė.... Tai nesuprantu, ar man negerai su galva, ar ta darbuotoja 4 klases baigusi...

Tai darbuotojai negerai su galva smile.gif maisto paketai tai nezynia ar visai bus siais metais,o vaiko pinigai priklausys,tegul eina dabar ir raso prasymus,jeigu vaikas jau gimes.
Atsakyti
Vasario mėn. einu tvarkytis kompensaciją už šildymą, tai dabar iškilo klausimas kokių mėnesių pajamas skaičiuos? kompensacija sakė priklausys už laikotarpį nuo gruodžio 1d. Tai pajamas skaičiuos už mėnesius iki gruodžio ar iki vasario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2014 01 13, 13:19)
Vasario mėn. einu tvarkytis kompensaciją už šildymą, tai dabar iškilo klausimas kokių mėnesių pajamas skaičiuos? kompensacija sakė priklausys už laikotarpį nuo gruodžio 1d. Tai pajamas skaičiuos už mėnesius iki gruodžio ar iki vasario? g.gif

Jeigu nuo gruodzio skirs,tai iki gruodzio.
Atsakyti
sveiki,

issiregistravau is birzos ir nuejau i socialini pranesti, kad sustabdytu pasalpos mokejima, bet ten man pasake, kad sustabdys tik nuo kito men., ir man pasalpa sumokes uz visa sausi, o internetu randu parasyta, kad turi iskart sustabdyti pasalpos mokejima, ar neturesiu problemu, kad man ismokejo, nors nepriklause?
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2014 01 13, 14:12)
sveiki,

issiregistravau is birzos ir nuejau i socialini pranesti, kad sustabdytu pasalpos mokejima, bet ten man pasake, kad sustabdys tik nuo kito men., ir man pasalpa sumokes uz visa sausi, o internetu randu parasyta, kad turi iskart sustabdyti pasalpos mokejima, ar neturesiu problemu, kad man ismokejo, nors nepriklause?

Man tai kartais keista,kaip skiriasi visur,as kai pranesiau,tai mums is kart sustabde pasalpos mokejima,o kitiems ziuri sako kitaip,o paskui reikalauja grazinti.
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2014 01 13, 13:12)
sveiki,

Jus geriau pasiskambinkite i Soc.reikalu ministerija.Nes man atrodo,kad paskui jums reikes permoka gražinti.
Atsakyti
tai as nuejusi ir prasiau, kad sustabdytu nuo penktadienio, nes nuo tos dienos nebestoviu DB, as manau, kad cia darbuotojo neismanymas ir man bus bedos, jei ismokes man ta pasalpa, bet ka daryti nezinau...
bandysiu parasyti i soc.ministerija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senamiestizz: 13 sausio 2014 - 13:23