Labas visoms
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 13, 13:06)
Mano istorija kitokia, mes palaidojom dukryte, 4 metuku.
Net apsiverkiau... Uzuojauta... Kodel net patys maziausieji turi kenteti...
QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 14, 22:35)
praėjo lygiai mėnuo nuo laidotuvių,o aš ddar pagaunu save galvojant,kad jis gyvas. Nesusigaudau dar kas įvyko.. stiprybės visoms
stiprybes ir Tau
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 15, 07:11)
Musu tevukui irgi vezio nuo plauciu uzdegimo neatskyre
Mate rentgene, kad deme, sake, jog ten normalu, buna taip rukantiems zmonems
O kai metastazes galvoje atsirado, tada onkologai ir klause, o
kodel tiek ilgai lauket, ko siuntimo nedave, kai deme pamate?
Nu negaliu, kaip mane nervai ima, kai gyd. uzduoda toki klausima. Suprantu, kai zmogus neina pas medikus, nedaromi jokie tyrimai ir pan. Bet kai eini, eini, vos ne issitycioja, kad ligu ieskai, ir paskui... labas, kur jus buvot anksciau
QUOTE(Deganti @ 2013 11 15, 17:49)
na tik viena žinau, nei vienas tas užpilas negydo, na gal pakelia tonusą, bet ir taurė vyno ar lašelis brendžio tą patį atlieka, gal todėl ir nesusigundžiau. Žinoma, kai jau matai, kad paskutinioji, tai matyt patį velnią užraugtą išgertum ir suvalgytum
Mano dede taip ir dare: pradzioje gydei plauciu vezi, paskui nebesitikrino, tada atkrito, tuo metu pradejo gerti visokius velnius, bet jau buvo per velu...
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 15, 19:31)
Mamai prieš savaitę sulašino chemiją. Dabar vakarais pakyla temperatūra 37,7. Dieną nebūna. Kaži gali būti chemijos poveikis?
Tikrai gali
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 16, 17:34)
Teva operavo, man rankos drebejo, kol laukiau, tol drebanciom rankom ta roze sukau. Nestebuklas gavosi, bet savom rankom, su meile ir viltimi sukta.
o dar kai savo rankomis daryta, su meile ir viltimi... super!!!!!
QUOTE(arune @ 2013 11 16, 17:54)
Mano požiūris į save, savo aplinką pasikeitęs. Nebepakenčiu tuštybės, paviršutiniškumo, visokių pliurpalų - šalinuosi to, net klausytis nenoriu. Darbe (dirbu puse etato) kai pradeda moterys per arbatos pertraukėlę apkalbinėt, ar šiaip kokius pliurpalus varinėt - dažniausiai tyliu, ar iš vis pasišalinu. Dabar svarbu tai , kas tikra - mano dukrytė, artimieji, pagalba kitam žmogui, geros knygos paskaitymas...
Nors veziu sergu ne as, o mano tetis, bet pastebiu, kad ir pati pradejau salintis bereiksmiu kalbu ir pan.