Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(korcula @ 2013 11 18, 13:14)
Nenusiminkite dar labai, situacija  sudėtinga, bet jeigu taikys chemiją, tai kažkiek ligą tikrai pristabdys.
Mano mamai prieš operaciją taip pat nedarė kompiuterinio tomografinio tyrimo, tai taip ir liko neaišku ar prieš operaciją tos kepenys jau buvo pažeistos ar dar ne.

O kokia yra tiksli Jūsų mamos diagnozė, ta prasme tikslus ligos medicininis pavadinimas?

g.gif vat paklauset tai net nezinau kaip tiksliai. Seip kaip gyditoja sako tai metastazaves kruties vezys. kuris buvo operuotas pries 7 metus., o po 6 metu islindo dubens kauluose, gimdoje( kuria rugpjuti pasalino), db. va kepenys ir pilvapleve g.gif
Atsakyti
Fera82, stiprybes 4u.gif jei tik kali priims, tai greit atstatys. Mano mamai 2,14 buvo, per kelias dienas pakele gerokai auksciau minimumo.
Tik kaip suprantu pradejes sokineti pulsas rodo kad sirdis pavargo unsure.gif Sunkiai atsigauna po 2 chemijos verysad.gif
Atsakyti
Fera82,tikėkit,viskas bus gerai. Tikėjimas labai didelė jėga. Negalima pasiduot iki paskutinės minutės. Sveikatos jūsų mamytei.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 11 18, 14:35)
g.gif vat paklauset tai net nezinau kaip tiksliai. Seip kaip gyditoja sako tai metastazaves kruties vezys. kuris buvo operuotas pries 7 metus., o po 6 metu islindo dubens kauluose, gimdoje( kuria rugpjuti pasalino), db. va kepenys ir pilvapleve g.gif

Pasidomėkite gal Jums tiktų citoredukcinė pilvaplėvės operacija
su hiperteminės terapijos (HIPEC) indikacijomis. Deja mano mamai šios procedūros netaiko - aiškina, kad neefektyvu, jei pradinis ligos taškas - gimdoje, gimdos kūne.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 11 18, 08:35)

Kovokim, tik nenuleiskit ranku

QUOTE(sposa @ 2013 11 18, 15:21)
Fera82, stiprybes  4u.gif jei tik kali priims, tai greit atstatys. Mano mamai 2,14 buvo, per kelias dienas pakele gerokai auksciau minimumo.
Tik kaip suprantu pradejes sokineti pulsas rodo kad sirdis pavargo  unsure.gif Sunkiai atsigauna po 2 chemijos  verysad.gif

kokios raideles rodo kali?
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2013 11 18, 20:58)
Pasidomėkite gal Jums  tiktų citoredukcinė pilvaplėvės operacija
su hiperteminės terapijos (HIPEC) indikacijomis. Deja mano mamai šios procedūros netaiko - aiškina, kad neefektyvu, jei pradinis ligos taškas - gimdoje, gimdos kūne.

As is vis jau nezinau ar kas gali padet. Man jau svyra rankos. verysad.gif Diagnoze-4 stadijos metastazaves kruties vezys. Jus man is patirties pasakykit turbut nebera jokios vilties verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2013 11 18, 23:08)
kokios raideles rodo kali?

K raide zymimas. Ir svarbu ir natri ziureti (Na), cia aisku gydytojo darbas, kad butu atitinkamas santykis ju abieju.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

QUOTE(Lauryte80 @ 2013 11 13, 13:06)
Mano istorija kitokia, mes palaidojom dukryte, 4 metuku.

Net apsiverkiau... Uzuojauta... Kodel net patys maziausieji turi kenteti...

QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 14, 22:35)
praėjo lygiai mėnuo nuo laidotuvių,o aš ddar pagaunu save galvojant,kad jis gyvas. Nesusigaudau dar kas įvyko.. stiprybės visoms 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybes ir Tau

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 15, 07:11)
Musu tevukui irgi vezio nuo plauciu uzdegimo neatskyre doh.gif Mate rentgene, kad deme, sake, jog ten normalu, buna taip rukantiems zmonems doh.gif O kai metastazes galvoje atsirado, tada onkologai ir klause, o kodel tiek ilgai lauket, ko siuntimo nedave, kai deme pamate? doh.gif

Nu negaliu, kaip mane nervai ima, kai gyd. uzduoda toki klausima. Suprantu, kai zmogus neina pas medikus, nedaromi jokie tyrimai ir pan. Bet kai eini, eini, vos ne issitycioja, kad ligu ieskai, ir paskui... labas, kur jus buvot anksciau doh.gif

QUOTE(Deganti @ 2013 11 15, 17:49)
na tik viena žinau, nei vienas tas užpilas negydo, na gal pakelia tonusą, bet ir taurė vyno ar lašelis brendžio tą patį atlieka, gal todėl ir nesusigundžiau. Žinoma, kai jau matai, kad paskutinioji, tai matyt patį velnią užraugtą išgertum ir suvalgytum

Mano dede taip ir dare: pradzioje gydei plauciu vezi, paskui nebesitikrino, tada atkrito, tuo metu pradejo gerti visokius velnius, bet jau buvo per velu...

QUOTE(Mergelė @ 2013 11 15, 19:31)
Mamai prieš savaitę sulašino chemiją. Dabar vakarais pakyla temperatūra 37,7. Dieną nebūna. Kaži gali būti chemijos poveikis?

Tikrai gali

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 16, 17:34)
Teva operavo, man rankos drebejo, kol laukiau, tol drebanciom rankom ta roze sukau. Nestebuklas gavosi, bet savom rankom, su meile ir viltimi sukta.

thumbup.gif o dar kai savo rankomis daryta, su meile ir viltimi... super!!!!!

QUOTE(arune @ 2013 11 16, 17:54)
Mano požiūris į save, savo aplinką pasikeitęs. Nebepakenčiu tuštybės, paviršutiniškumo, visokių pliurpalų - šalinuosi to, net klausytis nenoriu. Darbe (dirbu puse etato) kai pradeda moterys per arbatos pertraukėlę apkalbinėt, ar šiaip kokius pliurpalus varinėt - dažniausiai tyliu, ar iš vis pasišalinu. Dabar svarbu tai , kas tikra - mano dukrytė, artimieji, pagalba kitam žmogui, geros knygos paskaitymas...

Nors veziu sergu ne as, o mano tetis, bet pastebiu, kad ir pati pradejau salintis bereiksmiu kalbu ir pan.
Atsakyti
sveikos norejau paklausti gal zinote kuriam pastate santariskese yra Hematologinis skyrius?
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 11 18, 22:49)
As is vis jau nezinau ar kas gali padet. Man jau svyra rankos. verysad.gif Diagnoze-4 stadijos metastazaves kruties vezys. Jus man is patirties pasakykit turbut nebera jokios vilties  verysad.gif

pas mus ta pati diagnoze, bet ranku nenuleidziam. Laikykites ir Jus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2013 11 19, 23:00)
sveikos norejau paklausti gal zinote kuriam pastate santariskese yra Hematologinis skyrius?

http://web.santa.lt/...c...&Itemid=129

info ir telefonai, esu kartą buvus, tai įsukus į santariškių klinikų gatvelę, pastatas po kaire, o pats skyrius aštuntame aukšte. Man atrodo tai pagrindinis senasis pastatas, nuvažoavus tikrai nepasiklysit visur yra nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2013 11 18, 21:58)
Pasidomėkite gal Jums  tiktų citoredukcinė pilvaplėvės operacija

Kiek zinau pradzia turetu buti butent ten.
Atsakyti