Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 14, 22:35)

console.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 11 15, 20:54)
temperatura gali buti del chemijos. mano mamai irgi buvo. skaiciau, kad ir kitoms besigydancioms pakildavo temperatura.

Bet čia jos jau šitos chemijos 5 ar tai 6 kartas. Truputį jau pasimečiau. Nebūdavo temepratūros. Išskyrus liepos mėnesį. Bet tada gal labai daug susidėjo. Brolio liga, ji labai išgyveno. Šiandien buvau, tai lyg ir linksma ir viskas ok. unsure.gif Dieną nebuvo, o vakare šmaukšt ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 15, 20:58)
Bet čia jos jau šitos chemijos 5 ar tai 6 kartas. Truputį jau pasimečiau. Nebūdavo temepratūros. Išskyrus liepos mėnesį. Bet tada gal labai daug susidėjo. Brolio liga, ji labai išgyveno. Šiandien buvau, tai lyg ir linksma ir viskas ok.  unsure.gif Dieną nebuvo, o vakare šmaukšt ir yra.

tai mano mamai irgi tik vakare pakildavo, buvo po keliu chemiju, ne po visu. tiksliai nepamenu, po kuriu.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 15, 21:58)
Bet čia jos jau šitos chemijos 5 ar tai 6 kartas. Truputį jau pasimečiau. Nebūdavo temepratūros. Išskyrus liepos mėnesį. Bet tada gal labai daug susidėjo. Brolio liga, ji labai išgyveno. Šiandien buvau, tai lyg ir linksma ir viskas ok.  unsure.gif Dieną nebuvo, o vakare šmaukšt ir yra.

Vyrui irgi vakarais temperatura buna jam irgi dabar chemijair atsiranda po keliu dienupo chemijos sulasinimo.nepergyvenk.gali buti nuo chemijos. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dina1 @ 2013 11 15, 21:13)
sveika,taigi Vytevytute gydesi dendritinem lastelem.....ten dideli pinigai.....ir vistiek kiausidese metastazes.nesvaistykit pinigu
Papildyta:

auksiniai zodziai thumbup.gif ner ka ir pridurti,jei dievulis duos gyvent tai ir gyvensi,o jei ne.....tai ka darysi yra kaip yra,as irgi nesigundau visais tais gydymais bijau  ,kad tik nenusigydyciau....

Mes tai bandysim ir gersim viska.vien Dievu nepasikliausim 4u.gif Musu liga per daug rimta.gal del to kitaip i viska ziurim verysad.gif .Aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

vakar mano mamytei skirta pirma chemija. Ir taip turejom bedu su venom, bet svoriui pakritus isvis baisu su jom. Laukiam porto idejimo. Mama jo bijo, bet nera kitos iseities. Ar kas turit ji? Kokia prieziura?
Gal turit patarimu kaip svorio kritima sustabdyti ir pakelti ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 16 lapkričio 2013 - 08:20
QUOTE(ida1 @ 2013 11 16, 08:15)
Vyrui irgi vakarais temperatura buna jam irgi dabar chemijair atsiranda po keliu dienupo chemijos sulasinimo.nepergyvenk.gali buti nuo chemijos. 4u.gif
Papildyta:

Mes tai bandysim ir gersim viska.vien Dievu nepasikliausim 4u.gif Musu liga per daug rimta.gal del to kitaip i viska ziurim verysad.gif .Aciu uz nuomone 4u.gif

visi mes sergame ta pacia liga vezys...tik vieni anksciau iseina ,o kiti ir pinigu nemetidami gyvena...visos tos zoleles ir visi tie raugai neisgelbes .tik naudojasi ligoniais,kad paskutinius pinigus istaskytu zmogus..o del tu lasteliu....jei butu pasitvirtine tai patys daktarai siulytu,bet deja to gydymo nieks nesiulo.as jusu tikrai neatkalbineju,bet gal pirma su savo daktaru pakalbekit patikekit jie geriau zino kas ir kaip.
Atsakyti
Dėkui, nuraminot. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 11 16, 09:36)
visi mes sergame ta pacia liga vezys...tik vieni anksciau iseina ,o kiti ir pinigu nemetidami gyvena...visos tos zoleles ir visi tie raugai neisgelbes .tik naudojasi ligoniais,kad paskutinius pinigus istaskytu zmogus..o del tu lasteliu....jei butu pasitvirtine tai patys daktarai siulytu,bet deja to gydymo nieks nesiulo.as jusu tikrai neatkalbineju,bet gal pirma su savo daktaru pakalbekit patikekit jie geriau zino kas ir kaip.

SUTINKU SU JUMIS,cia tik pinigu metymas,nei viena snuo tu visokiu zoleliu,uzpilu ir t.t. nepasveiko...tik tuo momentu zmogus paluzta,griebiasi uz bet ko,kad tik ,kas isgelbetu.o tie visi prekybininkai tik lobsta.Man zolininkas pasake ,kad zoleles negydo,jos tik priedas prie vaistu.A.A Brazauskas...ko jis tik neisbande ir visur vaziavo,bet pinigai nevisagaliai. unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(skorpe555 @ 2013 11 16, 11:25)
SUTINKU SU JUMIS,cia tik pinigu metymas,nei viena snuo tu visokiu zoleliu,uzpilu ir t.t. nepasveiko...tik tuo momentu zmogus paluzta,griebiasi uz bet ko,kad tik ,kas isgelbetu.o tie visi prekybininkai tik lobsta.Man zolininkas pasake ,kad zoleles negydo,jos tik priedas prie vaistu.A.A Brazauskas...ko jis tik neisbande ir visur vaziavo,bet pinigai nevisagaliai. unsure.gif

Ne tik a.a. Brazauskas, o ir a.a. Gorbačiova, kad ir APPLE įkūrėjas. Manau, kad kažkas iš aukščiau lemia kiek mums svečiuotis laiko šioje žemėje. Bet aišku, kai turi artimą sergantį visko griebies. Mano brolis dar buvo susidomėjęs kažkokiu vadinamu "šaltuoju peiliu". Čia tas operacijas daro Vokietijoj ir dar kažkur. Bet Česas jį sustabdė. Pasiskaitinėkit dar apie tai, bet čia anglų kalba. Jis jau buvo pasiryžęs ir mašinas išsi[parduoti ir viską.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 16, 12:46)
Ne tik a.a. Brazauskas, o ir a.a. Gorbačiova, kad ir APPLE įkūrėjas. Manau, kad kažkas iš aukščiau lemia kiek mums svečiuotis laiko šioje žemėje. Bet aišku, kai turi artimą sergantį visko griebies. Mano brolis dar buvo susidomėjęs kažkokiu vadinamu "šaltuoju peiliu". Čia tas operacijas daro Vokietijoj ir dar kažkur. Bet Česas jį sustabdė. Pasiskaitinėkit dar apie tai, bet čia anglų kalba. Jis jau buvo pasiryžęs ir mašinas išsi[parduoti ir viską.

Taip Mergele 4u.gif viska viksa nulemia is auksciau....mum tik belieka tiketi Juo ir gydytojais smile.gif
Atsakyti
Jau visai čia visokių pievų prirašinėta: dendritines ląsteles supynė su žolelėmis. Dendritinių ląstelių gydymas - tai sudėtinga medicininė procedūra, dar tebėra tai eksperimentinis gydymas, bet toks metodas yra. Kad ne visiems šis gydymas gali tikti ir padėti - taip, stebuklingo vaisto nuo šios ligos dar nėra. Ida apie tai ir kalba: yra toks gydymas ir viską reikia išbandyti, jei kitos išeities nėra, viliantis, kad gal tai padės. Kas savimi rūpinasi, tam ir Dievas padeda. Aš ir rupūžę suryčiau apsilaižydama. Beje, vyksta tyrimai su rupūžėmis, jų odelėje rasta piktybines ląsteles žudanti medžiaga, bet dar reikia tolesnių tyrimų.

Dendritinėmis ląstelėmis gydėsi ir V.Kernagis, bet gydymas buvo pradėtas per vėlai. Aišku, gerai pasitarti su onkologu, bet aš galvoju, ką jis gali pasakyti: nei garantuoti, nei paneigti.

Šaltasis peilis - tai gama peilis, kuris tobulu tikslumu operuoja galvos auglius. Lietuva šios aparatūros neturi, nes ji beprotiškai brangi ir paskaičiuota, kad ji nėra pakankamai ligonių, kuriems jos reikėtų. Todėl galima vykti į kitas šalis ir operuotis. Arčiausia ir pigiausia - Čekijoje.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 16, 11:06)
O pernai per Kaledas as jam dovanojau biserine(is stikliniu karoliuku) roze ir pasakiau, kad jis numirs tada, kai roze nuvys. blush2.gif Nezinau, kiek tai psichologiskai jam padeda, bet ta roze jis pamerkes i vaza salia savo lovos, nors tokiu suvenyru jis nemegejas wub.gif

kur pirkote tokia roze? gal ir as dovanu nupirkciau.

o del zoleliu, dendritiniu lasteliu, salto peilio - tikrai reiktu pasikonsultuoti su gerai nusimananciu ir naujovemis besidominciu onkologu. gal vienam zmogui, atsizvelgus i jo diagnoze, tai neveiksminga, o kitam - gal ir veiksminga. juk ir tradiciniai gydymo budai (chemija, svitinimas) vieniem geriau suveikia, kitiem - ne taip gerai. gi buna, kad ir skirtingas chemijas taiko, kol randa tinkancia.
siaip ir as manau, kad yra kazkas zmogui duota is auksciau, nes ziurekit vieni deda maximalias pastangas (naujausi vaistai, mityba, sveikas gyvenimo budas, naujausi gydyo metodai), bet liga zengia toliau, o kiti nekeicia mitybos, nekeicia gyvenimo budo, gydosi tik tiek kiek sako gydytojai (operacija ir chemija/svitinimas) ir n metu pragyvena su vezio diagnoze...

siaip noreciau paklausti mergaiciu jau ilga laika esanciu remisioje, kad ir degancios, arunes, svetos, ragnez, ar liga pakeite ju poziuri i save, i aplinka? ar samoningai pacios keite poziuri ar poziuris keitesi savaime, jei keitesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 16 lapkričio 2013 - 12:54