Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 15, 16:37)
lotuliukas.gif Man tas pats su uzpilta rupuze-pakakdavo pamatyti,tuoj visi gerkles skausmai baigdavosi lotuliukas.gif Galvoju, ar yra koks mokslinis tos liaukos gydomuju savybiu paaiskinimas ar bus, kaip Ruolia apie rupuze pasakes, kad tik vargsas gyvunas issitustina tam spirite, sugeriam gyvuno ismatas, jokio gydomojo poveikio nera biggrin.gif
Taukai-tai taukai, bent jau sociuju(ar nesociuju) rugsciu juose gausu, omega kazkelintu ten rugsciu gausu, o kas gero liaukoj? biggrin.gif

Nezinau as nieko apie ta liauka is viso.sakau vyro gimines ruosia jam smile.gif O kas zino apie tuos mokslinius paaiskinimus.reik manau viska bandyt.Toki straipsni skaiciau rusiskai rusu fitoterapeutes.tai ji rase.kad po gydymu chemija.butina pratesti gydyma gydomosiom nuodingom zolem.Pvz ji gamina lasiukus is maudos.musmires ir kurpele melynoji.zmones viska bando.Kazkuom juk zmogus turi tiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 11 15, 11:04)
O koks G buvo? Nes mano mama kai atrado irgi puikiausiai jautesi, bet pas ja G3, taip ir pasake, "greitasis traukinys". Todel pasalino pilnai skrandi. O ligonineje jau maciau ne viena, kuri po 2 m. vaiksciojo, ligos ieskojo, o kai pagaliau atrado-visur metastazes....ne visiems matyt pasiseka atrasti kompetetinga gydytoja, kuris iskart atskiria kas yra kas. Netikiu, kad teismu laimesite, paprastai sunku irodyti gydymo klaidas, tik nervu prisigadinsite.  4u.gif

Daktaras man tokių smulkmenų nesakė,nė nežinau kas tas G..pasakė tik,kad per stipriai išplitę chemijai ar operacijai. Iš karto pradėjo stipriai skysčiai plaučiuose kauptis,onkologiniam tik tyrimus padarė,pasakė kad metastazės ir pleuritas,atseit reikia pirma jį stabdyt. Varė varė antibiotikus triguba dozę,kol mirė žmogus. Žinau kad gal nelaimėčiau,čia daugiau skausmas kalba.

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 15, 16:09)

vienas giminaitis gerai pasake: norisi isgerti degtines, bet nera kaip, tai i buteli isideti tai berzo lapa, tai kviecio stieba, tai gyvate ir jau tipo galima gert, juk tai jau vaistas, o ne siaip baltoji biggrin.gif

QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 15, 16:51)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 14, 22:35)
Visoms sergančioms ir kas slaugot artimiausius su šia baisia liga-stiprybės 4u.gif visoms netekusioms-užuojauta.. mano Tėvelis nuo diagnozės pradžios išgyveno 2 mėnesius. Nelabai įsivaizduoju kaip aplamai įmanoma išeit per du mėnesius. Kai gydytojas pasakė,kad tėčiui  vėžys ir kad jau ketvirta stadija,nepuoliau į paniką-prisiskaičiau,kad žmonės išgyvena ir daug metų,kad švitinimai,chemijos padeda. Bet kai tėtis pradėjo nykt akyse,kai kaskart atvažiavus lankyt rasdavau vis silpnesnį,pradėjau panikuot. Onkologas nė neoperavo,nė chemijos netaikė. Sakė per silpnas organizmas,chemija pribaigtų. Vos per porą mėnesių sunyko visiškai,nors kreipėsi pats pas šeimos gydytoją dėl paprasto skrandžio negalavimo. Pasirodo buvo skrandžio vėžys. Onkologiniam Kaune pradėjo smarkiai kauptis skysčiai plaučiuose,jau buvo metastazės. Viską ką darė,tai leido antibiotikus,nes sakė stiprus pleuros uždegimas. Nespėjom nieko.. nė nespėjau susigaudyt kas įvyko,praktiškai per kelias savaitės metastazės ir viskas. Šiaip tėčiui nė nepasakiau kas jam-slėpiau,galvojau sustiprės,pasakysiu.. nespėjau. Kartais galvoju,kad gal ir lengviau taip greit išeit,nespėjo nė nervų prisigadint.. mama taip pat nuo vėžio mirė..praėjo lygiai mėnuo nuo laidotuvių,o aš ddar pagaunu save galvojant,kad jis gyvas. Nesusigaudau dar kas įvyko.. stiprybės visoms 4u.gif

Labai jus uzjauciu. Musu atveju po paskutines operacijos daktarai irgi pasake - viskas, niekuo nebepadesim. O as ziurejau i zmogu ir galvoju - taigi ka tik vaiksciojo, gyveno daug maz normalu gyvenima, tik kad gydesi. O cia - per menesi nebebus. Niekaip negalejau suprasti, kaip suvalgys ta zmogu. Teko pamatyti kaip tai ivyksta sad.gif

Lauryte80, jums didziule uzuojauta. Nera baisiau, negu palaidoti savo vaika sad.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2013 11 15, 17:59)

thumbup.gif

na tik viena žinau, nei vienas tas užpilas negydo, na gal pakelia tonusą, bet ir taurė vyno ar lašelis brendžio tą patį atlieka, gal todėl ir nesusigundžiau. Žinoma, kai jau matai, kad paskutinioji, tai matyt patį velnią užraugtą išgertum ir suvalgytum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 11 15, 17:23)
Labai jus uzjauciu. Musu atveju po paskutines operacijos daktarai irgi pasake - viskas, niekuo nebepadesim. O as ziurejau i zmogu ir galvoju - taigi ka tik vaiksciojo, gyveno daug maz normalu gyvenima, tik kad gydesi. O cia - per menesi nebebus. Niekaip negalejau suprasti, kaip suvalgys ta zmogu. Teko pamatyti kaip tai ivyksta sad.gif

Lauryte80, jums didziule uzuojauta. Nera baisiau, negu palaidoti savo vaika sad.gif

Mane tas "niekuo nebepadėsim",nieko nebegalima daryt labiausiai ir pykdo. Juk daryt privalo viską iki paskutinės minutės. Mano tėčiui nedarė nieko per tuos du mėnesius išskyrus antibiotikus leido. Mane vis ėda mintis,kad jeigu būtų iškart švitint pradėję,gal būtų tos metastazės sumažėję,ir tuos skysčius būtų sustabdę,o čia kaip apuokai onkologiniam mėnesį pralaikė ir tesugebėjo antibiotikus paskirt. Aišku,giliai kažkur suvokiu kad taip turėjo būt..bet. Baisiausia,kai žmogus pats klausia ką sakė daktarai,kokia mano būklė,o tu neturi jėgų pasakyt tiesos. Melavau jam,bet tik gero norėdama..laikykitės visos,aš dažnai žliumbiu,tam kartui palengvėja. Dar neprisiruošiau pas jį į butą nuvažiuot.
Lauryte,prisijungiu prie užuojautų-vaiką laidot turėtų būti nepakeliama. Bet su viskuo susitaikoma su Dievo pagalba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 15, 18:32)
Mane tas "niekuo nebepadėsim",nieko nebegalima daryt labiausiai ir pykdo. Juk daryt privalo viską iki paskutinės minutės. Mano tėčiui nedarė nieko per tuos du mėnesius išskyrus antibiotikus leido. Mane vis ėda mintis,kad jeigu būtų iškart švitint pradėję,gal būtų tos metastazės sumažėję,ir tuos skysčius būtų sustabdę,o čia kaip apuokai onkologiniam mėnesį pralaikė ir tesugebėjo antibiotikus paskirt. Aišku,giliai kažkur suvokiu kad taip turėjo būt..bet. Baisiausia,kai žmogus pats klausia ką sakė daktarai,kokia mano būklė,o tu neturi jėgų pasakyt tiesos. Melavau jam,bet tik gero norėdama..laikykitės visos,aš dažnai žliumbiu,tam kartui palengvėja. Dar neprisiruošiau pas jį į butą nuvažiuot.
Lauryte,prisijungiu prie užuojautų-vaiką laidot turėtų būti nepakeliama. Bet su viskuo susitaikoma su Dievo pagalba.  4u.gif

Suprantu jusu skausma, bet manau taip nereiektu galvoti, nes musu atveju buvo 4 operacijos, 2 chemijos (antros nebepabaige). Reiskia, kol buvo bent menkiausia viltis, tol niekas nenuleido ranku. Be to, mediku buvo paklausta "o ka jus darytumet sitoj vietoj? Ar nuleistumet rankas?" Tai jie pasake: patikekit, operuoja keliese, kol yra bent menkiausia viltis, medikai meta pajegas. O cia jau ir chemija nutrauke, nes nebebuvo prasmes - sarkoma augo valandomis. Man tai baisiausia buvo, kad realiai zmogus gal net nuo issekimo mire, nes 2 savaites nieko negalejo valgyti - tik palaikancios lasalines. Skrandis praso, bet toliau nusileisti maistui nera kur - visa zarnyna apraizges parazitas buvo. Tai realiai 2 paskutines savaites tik su laselinemis buvo ir morfijumi, jokio gydymo nebebuvo.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 11 15, 18:39)
Suprantu jusu skausma, bet manau taip nereiektu galvoti, nes musu atveju buvo 4 operacijos, 2 chemijos (antros nebepabaige). Reiskia, kol buvo bent menkiausia viltis, tol niekas nenuleido ranku. Be to, mediku buvo paklausta "o ka jus darytumet sitoj vietoj? Ar nuleistumet rankas?" Tai jie pasake: patikekit, operuoja keliese, kol yra bent menkiausia viltis, medikai meta pajegas. O cia jau ir chemija nutrauke, nes nebebuvo prasmes - sarkoma augo valandomis. Man tai baisiausia buvo, kad realiai zmogus gal net nuo issekimo mire, nes 2 savaites nieko negalejo valgyti - tik palaikancios lasalines. Skrandis praso, bet toliau nusileisti maistui nera kur - visa zarnyna apraizges parazitas buvo. Tai realiai 2 paskutines savaites tik su laselinemis buvo ir morfijumi, jokio gydymo nebebuvo.

Mano tėčiui tuos paskutinius du mėnesius irgi jau buvo labai prastai su valgymu,o esmė tame,kad alkio jis visai ir nejautė. Būdavo per prievartą kokios sriubos suvalgo pusę lėkštės,o mėsa jam tiesiog šleikštulį kėlė. Man irgi atrodo,kad nuo išsekimo mirė,o gal neatlaikė tokių dozių antibiotikų. Paskutinę savaitę kvėpavo tik su deguonim,baisiai duso. Gal ir be reikalo kaltinu gydytojus,tiesiog pasakė tiesą nevyniojant į vatą ir tiek. Gerai kad nors jam to nepasakė. Nors ką gali žinoti,gal ir norėtų žmogus žinoti..
Atsakyti
Mamai rpieš savaitę sulašino chemiją. Dabar vakarais pakyla temperatūra 37,7. Dieną nebūna. Kaži gali būti chemijos poveikis? Šiandien darėsi kraujo tyrimą lyg ir viskas gerai. Jai lyg skauda kepenis. g.gif verysad.gif
Atsakyti
J
Kreipiuosi į slaugančias, susidūrusias: kaip pradžiuginti sergantįjį? Apart savęs nuvežimo? Kas bent akimirkai pakelia nuotaiką? Daugiau pozityvo?
Man sunku važiuoti aplankyti, bet reikia, suvokiu, kad atidėliojimas vėliau atsisuka dar didesniu skausmu, nei, kad pamatyti sergantįjį.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 15, 13:25)
Aisku galiu ir viesai 4u.gif .as jau viena karta klausiau del tu dendritinu lasteliu.bet kazkaip nelabai kas domejosi.nieks nedare ar paslapty laiko.Mes galvojam po viso gydymo konsultacijai eiti 4u.gif

sveika,taigi Vytevytute gydesi dendritinem lastelem.....ten dideli pinigai.....ir vistiek kiausidese metastazes.nesvaistykit pinigu
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2013 11 15, 17:49)
thumbup.gif

na tik viena žinau, nei vienas tas užpilas negydo, na gal pakelia tonusą, bet ir taurė vyno ar lašelis brendžio tą patį atlieka, gal todėl ir nesusigundžiau. Žinoma, kai jau matai, kad paskutinioji, tai matyt patį velnią užraugtą išgertum ir suvalgytum  4u.gif

auksiniai zodziai thumbup.gif ner ka ir pridurti,jei dievulis duos gyvent tai ir gyvensi,o jei ne.....tai ka darysi yra kaip yra,as irgi nesigundau visais tais gydymais bijau ,kad tik nenusigydyciau....
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 11 15, 19:31)
Mamai rpieš savaitę sulašino chemiją. Dabar vakarais pakyla temperatūra 37,7. Dieną nebūna. Kaži gali būti chemijos poveikis? Šiandien darėsi kraujo tyrimą lyg ir viskas gerai. Jai lyg skauda kepenis. g.gif  verysad.gif

temperatura gali buti del chemijos. mano mamai irgi buvo. skaiciau, kad ir kitoms, kurioms buvo lasinama chemija, pakildavo temperatura.
o negi niekas gyvai su VyteVytule nebendrauja g.gif senokai prisijungusi buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 15 lapkričio 2013 - 20:56