duphalac mamai nepadejo.
QUOTE(safyre @ 2014 01 01, 20:13)
duphalac mamai nepadejo.
Buvo toks laikas, kai mano mamai niekas nepadejo, isskyrus klizmutes su vandeniu ir muiliuku.
Sveikos,
Su Naujais jus visas. Sveiktos sveikatos ir dar karta sveikatos, visa kita galima isigyti:) O mano teciui sventes ligonineje taip pat ir mano, nes slaugiau ji. Atsitiko mums taip, kad po pirmos chemijos labai sedo kraujas, leukocitu-0, trombocitai tik 5 buvo like. Gal kazkam taip drastiskai buvo krites kraujas? Gal daktarai, sakau truputi persistenge? Vyras 2 metrai, stambus, kraujas pries chemoterapija labai geras, viskas savo normose, o cia pirma chemija ir po to kraujo perpilas, trombocitu papildymas? Kazkaip man neramu.
Su Naujais jus visas. Sveiktos sveikatos ir dar karta sveikatos, visa kita galima isigyti:) O mano teciui sventes ligonineje taip pat ir mano, nes slaugiau ji. Atsitiko mums taip, kad po pirmos chemijos labai sedo kraujas, leukocitu-0, trombocitai tik 5 buvo like. Gal kazkam taip drastiskai buvo krites kraujas? Gal daktarai, sakau truputi persistenge? Vyras 2 metrai, stambus, kraujas pries chemoterapija labai geras, viskas savo normose, o cia pirma chemija ir po to kraujo perpilas, trombocitu papildymas? Kazkaip man neramu.
Su sventem visus.
Pas mus nukrite leukocitai. Norejau paklausti gal zinote kokiu liaudisku budu jiems pakelti. Kolkas leidziam i pilva vaistukus, kad pakeltume juos.
Gal yra Klaipedieciu naudojusiu dietologo konsultaciju svoriui priauginti. Pasidalinkit kur, pas ka?
sena pažįstama: kaip man gera skaityti jusu pasisakymus. Saunuole jus.
Pas mus nukrite leukocitai. Norejau paklausti gal zinote kokiu liaudisku budu jiems pakelti. Kolkas leidziam i pilva vaistukus, kad pakeltume juos.
Gal yra Klaipedieciu naudojusiu dietologo konsultaciju svoriui priauginti. Pasidalinkit kur, pas ka?
QUOTE(asaraa @ 2014 01 02, 13:02)
Su sventem visus.
Sveikatos visoms bei ju artimiems
Lai sie metai atnesa daug stiprios sveikatos,istvermes,meiles...
Kai man buvo nukrite leukocitai,tai gydytoja liepe savaite nevalgyti jokiu sveziu vaisiu ir darzoviu ir daug sudytu lasiniu,atsistate
Sena pažįstama, jūs labai išmintinga moteris
Su šventėmis, mergaitės!
----------
Man kai sunku, man padeda pažvelgimas į viską iš galutinio taško... Tada labai aiškiai suprantu, kaip man gyventi, kas man svarbiausia, ir kokias klaidas darau. Išsigrynina viskas. Kas tos karjeros, darbai, pinigai... nagi niekas. Man svarbiausia vaikas
O artimieji... reikia stoti šalia sergančio ir paimti dalį naštos - konkrečiu veiksmu, konkrečiu dėmesio parodymu. Man su dukryte viena draugė užsakė Palangoj viešbutuką dviem parom - sako, lėkit prasiblaškyt Atsimenu, tada labai tai tiko, nes sau negaliu leisti išlaidauti, o emocijų gerų taigi reikia, aplinką pakeisti reikia. Arba prieš kalėdas gaunu siuntinuką paštu nuo žmogaus, kuris pasirodo apie tave galvoja... tokį šiltą šiltą siuntinuką su gražiausiais žodžiais ir mielom dovanėlėm. Labai tai pradžiugina.
http://www.rugute.lt...ir-draugai.html
čia apie vaikus, bet juk tinka ir suaugusiems.
Su šventėmis, mergaitės!
----------
Man kai sunku, man padeda pažvelgimas į viską iš galutinio taško... Tada labai aiškiai suprantu, kaip man gyventi, kas man svarbiausia, ir kokias klaidas darau. Išsigrynina viskas. Kas tos karjeros, darbai, pinigai... nagi niekas. Man svarbiausia vaikas
O artimieji... reikia stoti šalia sergančio ir paimti dalį naštos - konkrečiu veiksmu, konkrečiu dėmesio parodymu. Man su dukryte viena draugė užsakė Palangoj viešbutuką dviem parom - sako, lėkit prasiblaškyt Atsimenu, tada labai tai tiko, nes sau negaliu leisti išlaidauti, o emocijų gerų taigi reikia, aplinką pakeisti reikia. Arba prieš kalėdas gaunu siuntinuką paštu nuo žmogaus, kuris pasirodo apie tave galvoja... tokį šiltą šiltą siuntinuką su gražiausiais žodžiais ir mielom dovanėlėm. Labai tai pradžiugina.
http://www.rugute.lt...ir-draugai.html
čia apie vaikus, bet juk tinka ir suaugusiems.
QUOTE(asaraa @ 2014 01 02, 12:02)
Su sventem visus.
Yra tikrai liaudiskas metodas pakelt leukocitus.ir jau isbandytas.Nu nerandu nors tu ka .gal senbuves atsimena ten skaiciau kazkada mieziu nuovira reikia gerti.Gal dar pati paieskok .paieskosiu ir as.
QUOTE(ida1 @ 2014 01 02, 14:05)
Yra tikrai liaudiskas metodas pakelt leukocitus.ir jau isbandytas.Nu nerandu nors tu ka .gal senbuves atsimena ten skaiciau kazkada mieziu nuovira reikia gerti.Gal dar pati paieskok .paieskosiu ir as.
Radau.1.5 stiklines nevalytu mieziu uzpilti 2l vandens.uzvirinti ir gerokai pavirinti.Per diena isgerti litra tokio nuoviro.Cia receptas is rusu onko forumo.musu forumietes irgi isbandziusios ir sekmingai.Miezius perka is tu vietu kur pardavinejami grudai.Sekmes
sena pažįstama, kur perkat tuos kokteilius, kaip jie vadinas tiksliau?
Dėl leukocitų, tai tie vaistukai leidžiami į pilvą, tikrai turėtų padėti.
Dėl leukocitų, tai tie vaistukai leidžiami į pilvą, tikrai turėtų padėti.
Sena pažįstama: aciu. O tas kokteilis saldus? Klausiu,nes mama negali nieko saldaus.
Ida: aciu uz recepta.
Fera: kaip jusu mamyte?
Ida: aciu uz recepta.
Fera: kaip jusu mamyte?
Labai ačiū už patarimus. Kol kas atsiradus fiziniams negalavimams, tai nuo bendravimo atsiriboti nori, pavargsta bendrauti. Kur jau ten nuotaikos paskaidrinimas. Net vaikų pasiekimų nevisada nori peržiūrėti... O atrodo tai turėtų nustumti blogas mintis. Bet dabar susidūrėm su žarnyno bėdom, sunkina fizinę ir psichologinę savijautą.