QUOTE(nida44 @ 2013 12 28, 14:31)
Vėl liūdnos žinios čia ir skamba viskas kažkaip kraupiai.
Vakar paskambino verkdama dukterėčia: nebėra tėvo. Žmogus prieš 3 savaites atsigulė į ligoninę tyrimams, esą kažkur prie stemplės auglys, reikės operacijos ir pan. Staiga vakar 11 val. į reanimaciją ir 17 val. - viskas. Paaiškino, kad esą MTS visur pilna: ir kepenyse, ir skrandyje, nors taip ir nesupratau, kur pirminė priežastis. Niekuo ypatingai nesiskundė, pakosėdavo, gydė nuo bronchito, praeidavo, bet viskas įvyko taip staigiai, kad šeimai baisus šokas. Vyrui 62 m. Normaliai atrodė, kraujas irgi buvo geras. Čia viskas vyko Klaipėdoje, ten viskas keistai kažkaip su diagnozėm, su gydymais ima atrodyti.
Prieš dvejus metus per Kalėdas buvau palatos bičiulės laidotuvėse.
Užuojauta dėl giminaičio mirties.
Matyt nepadarė kompiuterinės tomografijos tyrimo. Niekaip nesuprantu, kodėl taip nenori to tyrimo daryti. Taigi gal dar pritaikę chemoterapinį gydymą būtų žmogui padėję. Kauno klinikose taip pat labai sudėtinga su KT tyrimu.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 28, 14:39)
Kur gydotes? Bandykit vaziuoti konsultuotis i kita didmiesti
Kai jau absoliuciai visi onkologai pasakys, kad nebera vilties, tik tada palikit viska savo eigai, o jei bent vienas medikas dar duoda nors 10 proc.tikimybes, kad vezys bus pristabdytas, tol nenuleiskit ranku
Jau rasiau gal penkta karta, parasysiu ir sesta: mano mociutei analogiskai su III stadija Klaipedos onkologai rankomis skesciojo ir linkejo ramios mirties, o tevai nenurimo, veze ja i Kauna, i Vilniu. Vilnius ryzosi operacijai, o po jos radioterapijai. Ir ka-mociute 28 metai kaip gyva ir sveika, mirti nesiruosia
Deguonies balionai namuose tikrai buna, pernai mums ju reikejo. Galima issinuomoti, o galima nusipirkti, man rodos, yra kompensuojami jie.
http://www.deguonies...aciam-asmeniui/
Gydė mamą Kauno klinikose.
O kur Jūs vykote į Vilnių - Santariškes ar Onkologijos institutą?
Dėkui už informaciją dėl deguonies aparatų. Išsiaiškinsiu su gydytoja dėl kompensavimo, jei ne - tada pirksime, kad tik mamai būtų lengviau.