Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

Sakau cia turi tartis su medziotoju kokiu....o kiap ja paruosiate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 11 14, 14:54)
Sakau cia turi tartis su medziotoju kokiu....o kiap ja paruosiate?  4u.gif

sitos dar negeriam smile.gif .Dar spintoj stovi.liauka uzpilama spiritu 60.laikoma tamsoje lygtai 4sav.turi igauti spalva kaip brendzio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 11 14, 12:36)
Zinau,kad kiti geria uzpilta su degtine raudonaja musmere 4u.gif Gere mano senelis,o ar padejo,sunku ir pasakyti..... unsure.gif

Kazkur skaiciau, ar tik ne Ruolios straipsniuose, kad su musmire atsargiai reikia, nieko gero ji neduoda veziu sergantiems, net uzpilta degtine ji nuodinga, zmogu, o dar po chemijos nusilpusi, garantuotai pribaigia. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti Tamoxifeno vartojimo pasekmėmis? verysad.gif
Atsakyti
laba,

siandien mamai dare KT viso kuno (na beveik viso, nuo kaklo ir tarpvietes). siai dienai didysis auglys tokio pat dydzio kaip ir liepos pabaigoj, visi kiti organai svarus. is ties geros zinios pries artejancias kaledas 4u.gif
ir pati skaiciau KT aprasyma, man uzkliuvo, kad yra pastorejusi pilvapleve. gal zinote, kodel taip gali buti? negalejau paklausti gydytojo,nes mama pas gydytoja lydi kt. zmogus.
mamai sekantis KT sausio pabaigoje. beje, labai nustebau, kad chemoterapeute siek tiek kalbejo apie mityba. sake, kad riboti miltinius patiekalus, saldumynus, pyragus, pyragelius, salto rukymo desra. bulves virti su lupena, taip virtose yra daug kalio.
dar rekomendavo gerti zuvu taukus ir vitamina D. tad tokios zinos siai dienai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 14 lapkričio 2013 - 16:28
QUOTE(safyre @ 2013 11 14, 17:27)
laba,

siandien mamai dare KT viso kuno (na beveik viso, nuo kaklo ir tarpvietes). siai dienai didysis auglys tokio pat dydzio kaip ir liepos pabaigoj, visi kiti organai svarus. is ties geros zinios pries artejancias kaledas  4u.gif
ir pati skaiciau KT aprasyma, man uzkliuvo, kad yra pastorejusi pilvapleve. gal zinote, kodel taip gali buti? negalejau paklausti gydytojo,nes mama pas gydytoja lydi kt. zmogus.
mamai sekantis KT sausio pabaigoje. beje, labai nustebau, kad chemoterapeute siek tiek kalbejo apie mityba. sake, kad riboti miltinius patiekalus, saldumynus, pyragus, pyragelius, salto rukymo desra. bulves virti su lupena, taip virtose yra daug kalio.
dar rekomendavo gerti zuvu taukus ir vitamina D. tad tokios zinos siai dienai  4u.gif
Kaip smagu skaityti 4u.gif .is ties geros naujienos.atsikvepkit...
Atsakyti
Visoms sergančioms ir kas slaugot artimiausius su šia baisia liga-stiprybės 4u.gif visoms netekusioms-užuojauta.. mano Tėvelis nuo diagnozės pradžios išgyveno 2 mėnesius. Nelabai įsivaizduoju kaip aplamai įmanoma išeit per du mėnesius. Kai gydytojas pasakė,kad tėčiui vėžys ir kad jau ketvirta stadija,nepuoliau į paniką-prisiskaičiau,kad žmonės išgyvena ir daug metų,kad švitinimai,chemijos padeda. Bet kai tėtis pradėjo nykt akyse,kai kaskart atvažiavus lankyt rasdavau vis silpnesnį,pradėjau panikuot. Onkologas nė neoperavo,nė chemijos netaikė. Sakė per silpnas organizmas,chemija pribaigtų. Vos per porą mėnesių sunyko visiškai,nors kreipėsi pats pas šeimos gydytoją dėl paprasto skrandžio negalavimo. Pasirodo buvo skrandžio vėžys. Onkologiniam Kaune pradėjo smarkiai kauptis skysčiai plaučiuose,jau buvo metastazės. Viską ką darė,tai leido antibiotikus,nes sakė stiprus pleuros uždegimas. Nespėjom nieko.. nė nespėjau susigaudyt kas įvyko,praktiškai per kelias savaitės metastazės ir viskas. Šiaip tėčiui nė nepasakiau kas jam-slėpiau,galvojau sustiprės,pasakysiu.. nespėjau. Kartais galvoju,kad gal ir lengviau taip greit išeit,nespėjo nė nervų prisigadint.. mama taip pat nuo vėžio mirė..praėjo lygiai mėnuo nuo laidotuvių,o aš ddar pagaunu save galvojant,kad jis gyvas. Nesusigaudau dar kas įvyko.. stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 14, 22:35)
Visoms sergančioms ir kas slaugot artimiausius su šia baisia liga-stiprybės 4u.gif visoms netekusioms-užuojauta.. mano Tėvelis nuo diagnozės pradžios išgyveno 2 mėnesius.

Uzuojauta Jums verysad.gif is ties zaibiskai situacija susikloste. pamenu ir a.a. Kernagiui greit liga vystesi. kai jau kreipesi pas gydytojus, liga buvo stipriai pazengusi. bet kiek pamenu, jis pasakojo,kad jau ilgokai (metus gal kokius) jaute kazkokius negalavimus. o kaip ilgai jusu a.a. tevelis skundesi skrandzio sutrikimais?
siaip kai suzinojau mamos diagnoze, tai buvau nusiteikusi labai pesimistiskai, nes mama buvo labai nusilpusi. o dabar ir sustiprejo kazkiek.
mano a.a. tete irgi nuo vezio mire... verysad.gif
Atsakyti
Tėveliui prieš tris metus buvo radę polipą,Kaune tam pačiam onkologiniam nukirpo,ištyrė,buvo neigiamas atsakymas,nieko piktybiško. Normaliai valgė ir po daug,labai mėgo pavalgyt. Balandžio mėnesį šių metų rado skrandį opą,gastroeneterologas pasakė,kad tiesiog opa,išrašė vaistų,bet jam nepadėjo. Aišku,kad jokia ten ne opa buvo o vėžys ir jau normaliai pažengęs,jei po kelių mėnesių jau metastazės buvo. Tik nesuprantu kaip taip žaibižgai tos metastazės išsivystė,labai agresyvi forma matyt.. žiauru kai matai sveiką žmogų,stiprų,o po kelių savaičių jau su pampersu guli..guodžiuos tik ta mintim,kad ilgai nesikankino,neprireikė morfijaus,nekentėjo skausmų. Tik nenurimstu ir turbūt konsultuosiuos su advokatu,nes labai noris paduot tą mediką į teismą dėl aplaidumo. Kaip galima neatskirt opos nuo vėžio aš neįsivaizduoju. schmoll.gif jei balandį būtų nustatytas vėžys,gal būtų išgelbėję.
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 14, 23:46)
Tėveliui prieš tris metus buvo radę polipą,Kaune tam pačiam onkologiniam nukirpo,ištyrė,buvo neigiamas atsakymas,nieko piktybiško. Normaliai valgė ir po daug,labai mėgo pavalgyt. Balandžio mėnesį šių metų rado skrandį opą,gastroeneterologas pasakė,kad tiesiog opa,išrašė vaistų,bet jam nepadėjo. Aišku,kad jokia ten ne opa buvo o vėžys ir jau normaliai pažengęs,jei po kelių mėnesių jau metastazės buvo. Tik nesuprantu kaip taip žaibižgai tos metastazės išsivystė,labai agresyvi forma matyt.. žiauru kai matai sveiką žmogų,stiprų,o po kelių savaičių jau su pampersu guli..guodžiuos tik ta mintim,kad ilgai nesikankino,neprireikė morfijaus,nekentėjo skausmų. Tik nenurimstu ir turbūt konsultuosiuos su advokatu,nes labai noris paduot tą mediką  į teismą  dėl aplaidumo. Kaip galima neatskirt opos nuo vėžio aš neįsivaizduoju.  schmoll.gif jei balandį būtų nustatytas vėžys,gal būtų išgelbėję.

Užuojauta, Liada,

mano tetos vyrą irgi skrandžio piktasis nuvarė į kapus per pusantro mėnesio, kai pasijuto blogai. Gydytojai neoperavo, nes sakė, jog jau nebegalima.... Sakė, visą skrandį apėmęs ir augo ne vienerius ir ne dvejus metus...
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2013 11 14, 16:42)
Kaip smagu skaityti 4u.gif .is ties geros naujienos.atsikvepkit...

aha 4u.gif aciu uz gera zodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liada_32 @ 2013 11 15, 00:46)
Tik nesuprantu kaip taip žaibižgai tos metastazės išsivystė,labai agresyvi forma matyt.. žiauru kai matai sveiką žmogų,stiprų,o po kelių savaičių jau su pampersu guli..guodžiuos tik ta mintim,kad ilgai nesikankino,neprireikė morfijaus,nekentėjo skausmų. Tik nenurimstu ir turbūt konsultuosiuos su advokatu,nes labai noris paduot tą mediką  į teismą  dėl aplaidumo. Kaip galima neatskirt opos nuo vėžio aš neįsivaizduoju.  schmoll.gif jei balandį būtų nustatytas vėžys,gal būtų išgelbėję.

O koks G buvo? Nes mano mama kai atrado irgi puikiausiai jautesi, bet pas ja G3, taip ir pasake, "greitasis traukinys". Todel pasalino pilnai skrandi. O ligonineje jau maciau ne viena, kuri po 2 m. vaiksciojo, ligos ieskojo, o kai pagaliau atrado-visur metastazes....ne visiems matyt pasiseka atrasti kompetetinga gydytoja, kuris iskart atskiria kas yra kas. Netikiu, kad teismu laimesite, paprastai sunku irodyti gydymo klaidas, tik nervu prisigadinsite. 4u.gif
Atsakyti