Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(oliuxxx @ 2013 12 23, 15:31)
Sveikos merginos 4u.gif

Man nustate beta hemolizini streptokoka,cia gimdoje,kaip suprantu infekcija.Si tyrima kiek zinau atlieka kai laukiesi.Idomu ar tai gali buti kaip nors susije su mano pagrindine v...liga?nes ten taip minimos didziosios B raides g.gif

Taip pat daug gleiviu per diena iskrenksiu,gerkle kaip isplikyta,isbandyti visi imanomi vaistai,pagerejimas laikinas.Vienzo pilna gleiviu pas manes biggrin.gif krutines lasta skaust...
Gal kam teko su tokiom bedelem susidurti?

Sveikatytes visoms bei ju artimiems 4u.gif

Kai kosėjau skrepliuodama, niekas nepadėjo, kol nepabandžiau ACC. Sūnus ką tik smarkiai kosėjo ir jam padeda, pažiūrėk internete, ar atitinka simptomus
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 12 23, 19:17)
Kai kosėjau skrepliuodama, niekas nepadėjo, kol nepabandžiau ACC. Sūnus ką tik smarkiai kosėjo ir jam padeda, pažiūrėk internete, ar atitinka simptomus

Aciu nida44 ,bet mano beda ta,kad mano kosulys ne virusinis,jis tesiasi jau senokai,dar nebuvo liga mano v... diagnozuotas.Buvo aptike ta bakterija pas manes plius sake klapanas skrandyje blogai funkcionojantis,plius refliuksas,vienzo visa puokste biggrin.gif Tiesiog klausiu jusu patarimu,kadangi sunkoka darosi su tuo gyventi doh.gif

Dabar surasiau viska ir galvoju ar ACC yra nuo virusinio kosulio ar aplamai gleives skystinantis g.gif mazu gal tikrai pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliuxxx: 23 gruodžio 2013 - 20:02
QUOTE(oliuxxx @ 2013 12 23, 21:00)
Aciu nida44 ,bet mano beda ta,kad mano kosulys ne virusinis,jis tesiasi jau senokai,dar nebuvo liga mano v... diagnozuotas.Buvo aptike ta bakterija pas manes plius sake klapanas skrandyje blogai funkcionojantis,plius refliuksas,vienzo visa puokste biggrin.gif  Tiesiog klausiu jusu patarimu,kadangi sunkoka darosi su tuo gyventi doh.gif

Dabar surasiau viska ir galvoju ar ACC yra nuo virusinio kosulio ar aplamai gleives skystinantis g.gif mazu gal tikrai pabandyti 4u.gif

na aš pati kai jau užknisa kosulys pageriu Fervex, tas pats kas ACC iš esmės, išsikosėju ir vėl ramu kuriam laiku, nuo refliukso ir reikėtų reguliariai vaistus vartot, gi jis gydomas kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 12 23, 20:07)
na aš pati kai jau užknisa kosulys pageriu Fervex, tas pats kas ACC iš esmės, išsikosėju ir vėl ramu kuriam laiku, nuo refliukso ir reikėtų reguliariai vaistus vartot, gi jis gydomas kažkaip  g.gif

Nepainioti, tai visiškai skirtingi vaistai.

ACC tinka, kai problema yra bakterinio, ne virusinio pobūdžio, http://www.vaistai.l...

Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 12 23, 23:12)

ACC tinka, kai problema yra bakterinio, ne virusinio pobūdžio,  http://www.vaistai.l...

Dekoju uz info,bandysiu 4u.gif

Mielosios,labai noriu palinketi jums ir jusu artimiesiems siltu,jaukiu,prasmingu bei stebuklingu svenciu!Lai ateinantis metai buna kupini vilties,noru issipildymo metai!!!
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 12 23, 22:12)

ACC tinka, kai problema yra bakterinio, ne virusinio pobūdžio,  http://www.vaistai.l...

Sorry sumaišiau, aš geriu ne ACC, bet Flavamedą, nežinau kodėl bet man jis geriau nei ACC veikia 4u.gif pavadinimus supainiojau, tu nuo ale persalimo niekad negeriu praktiškai ax.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...o.d?id=63524444

Iki kitų Kalėdų, mielos draugės.
Atsakyti
Gražių Jums švenčių! 4u.gif

Perskaičiau 1-ąją žinutę, kurioje rašoma apie išopėjimą burnos. Kuris jums būdas pasiteisino labiausiai?
Atsakyti
Mūsų ramios šventės namuose, su viltim ir tikėjimu... Su šv. Kalėdom jums ir jūsų šeimoms sveikatos, darnos, laimės...
Mūsų, tai mano ir vaikų, vyras vis dar ligoninėj, bet viliamės, kad Naujus jau sutiks namučiuose. Tyrimai rodo, kad blastų sumažėjo iki minimumo wub.gif Artėjantys metai vyro metai, jie turi būti geri. Tikim tuo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 25 gruodžio 2013 - 15:11
Sveikinu su sv. Kaledomis. Sveikatos pirmiausia Jums ir Jusu artimiesiems. ir tikekime stebuklais, ju tikrai buna wub.gif
Musu kucios buvo namuose jaukiai ir ramiai. Jaudinausi del mamos, kaip ji jausis, ar nesigraudins ir pan. bet ji, saunuole, gerai laikesi.

QUOTE(Angele @ 2013 12 25, 15:10)
Mūsų ramios šventės namuose, su viltim ir tikėjimu... Su šv. Kalėdom jums ir jūsų šeimoms sveikatos, darnos, laimės...
Mūsų, tai mano ir vaikų, vyras vis dar ligoninėj, bet viliamės, kad Naujus jau sutiks namučiuose. Tyrimai rodo, kad blastų sumažėjo iki minimumo  wub.gif Artėjantys metai vyro metai, jie turi būti geri. Tikim tuo...

Linkiu sutikti Naujuosius metus jaukiai namuose visiems drauge 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 25 gruodžio 2013 - 23:53
Kaledos toks metas, kai verta sustoti, prabegusi laika gerai apgalvoti, pamirsti bloguma, ileisti geruma, tiketi stebuklais, juk kartais ju buna! Su Sv. Kaledom!
QUOTE(sposa @ 2013 12 23, 11:00)
Braške, o jūsų vyro kokios diferenciacijos navikas? Mamai G3...žodžiu eiga agresyvi  verysad.gif
Po naujų keliaus 4 chemijai. Man kažkaip neramu, kad pas ją labai svoris nukrito. Jei dar kris, tiesiog nebegalės skirti chemijos  unsure.gif Nors valgo nemažai dabar. Tiesa, bijo, kad nebūtų su inkstais jau kokios bėdos, nes labai retai pradejo į tualetą eiti, nors nejaučia nieko. Sakau pasisakyk gydytojai, o ji atsako, kad bijo, jog nutrauks chemiją ....
drinks_cheers.gif  Šaunuolės jūs visos  4u.gif

pas mano vyra taip pat g3, liga nustate pries beveik 2 metus, dare operacija ir chemijos kursa, kuris truko beveik 6menesius. O jusu mamai 4 chemija, cia 4 chemiju kursas ar cia pirmo chemijos kurso 4 chemija? Na del svorio, tai mano vyras nors ir stipriai viduriavo, bet svoris nekrito, o augo. Tas viduriavimas va ir sia nakti ji lydejo, taip kad net manem teks i ligonine vaziuot, bet lygtais apsiramino, matyt sventiniu valgiu padaugino doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 12 26, 00:52)
Sveikinu su sv. Kaledomis. Sveikatos pirmiausia Jums ir Jusu artimiesiems. ir tikekime stebuklais, ju tikrai buna  wub.gif
Musu kucios buvo namuose jaukiai ir ramiai. Jaudinausi del mamos, kaip ji jausis, ar nesigraudins ir pan. bet ji, saunuole,  gerai laikesi.
Linkiu sutikti Naujuosius metus jaukiai  namuose visiems drauge  4u.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti