QUOTE(braske01 @ 2013 12 22, 11:46)
o kazkaip neuzfiksavau anksciau kad jusu mama turi tokia pacia diagnoze kaip ir mano vyras ir stadija ta pati, o kaip jai dabar sekasi? Ar gydymas jau pasibaige ar remisijoj? Mano vyras irgi pries tai nieko nejaute, taip jau yra kad su skrandziu kai kazka pajauti tai buna jau velyvesnese stadijose, bet mano vyrui sekasi neblogai, jau virs metu yra remisijoj, ir ka tik buvo seimos gydytojas padares kazkoki tai platesni kraujo tyrima, kur rodo ir prostata ir koks kiekis vitamino D organizme,..., tai sake viskas puiku, tik vitamino D organizme truksta, bet jo truksta labai labai daugkam, tik nezino apie tai niekas, tai israse vartoti vitamino D ir sake, matau nusiteikes esate gyventi ilgai, kuom ir mes tikime
.
Braške, o jūsų vyro kokios diferenciacijos navikas? Mamai G3...žodžiu eiga agresyvi
Po naujų keliaus 4 chemijai. Man kažkaip neramu, kad pas ją labai svoris nukrito. Jei dar kris, tiesiog nebegalės skirti chemijos
Nors valgo nemažai dabar. Tiesa, bijo, kad nebūtų su inkstais jau kokios bėdos, nes labai retai pradejo į tualetą eiti, nors nejaučia nieko. Sakau pasisakyk gydytojai, o ji atsako, kad bijo, jog nutrauks chemiją ....
QUOTE(SVETA K. @ 2013 12 23, 01:51)
Mane irgi suzavejo sitas
Degantes postas
ir as taip pat bunu ,bendrauju su vaikais,myliu,leidziu daug,gal kam nors atrodo kad perdaug lepinu,bet man dzin,turiu nustabios dukrytes
ir vertinu ta brangu laika
Šaunuolės jūs visos