Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(asaraa @ 2013 12 20, 11:18)
sena pažįstama, ida1: Dekui Jums. Siandien mes vaziuosim chemijos. Tai paminesiu silpnuma, gal prie to paties sulasins.

mama po chemijos isleista labai silpna gulejo, pati galvojo, kad cia tiesiog toks chemijos poveikis...ligonineje isleidziant padare tik bendra kraujo tyrima. Gerai, kad spejome laiku padaryti pilna namuose, visai kritine riba buvo kalio, natrio, dekui D. kad organizmas dar isisavino lasinama kali ir greit sustiprejo. Po kitu chemiju jau pilna kraujo tyrima dare isleisdami.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2013 12 19, 02:12)
Paskaitykite cia http://www.kraujas.l...u-ambasadoriai/

yra net sitos butent ligos ambasadore,galite tiesiogiai paskambinti,paklausti 4u.gif
pvz. as irgi esu ten kaip savo ligos ambasadore,jei kas skambina,atsakome i visus klausymus 4u.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man grynai tas pats..
Labai ačiū už informaciją.

QUOTE(asaraa @ 2013 12 20, 09:13)
Gal turit kokiu patarimu. Kaip pagerinti bendra kuno silpnuma. Kaip mama sako: "Buna momentai, kad net kalbeti sunku".
Aktualu ir mums, tik kad lašinės kapsi kasdien, o silpnyn. Svorio kritimas stiprumo neprideda, Kai buvo pakritę natris, kalis, prikabina nakčiai. Bet ir nuo ligos priklauso, nes kasdiena tyrimai ir pagal tai lašinės.
Atsakyti
Chemija gavom. Laselines sake nereikia. Paemem vitamino C.

Ar chemijos buna stiprios ir palaikancios? Ar as ka ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 12 19, 11:46)
Tikrai niekas cia nepasakys tikrosios priezasties, vienas kelias-tikrintis. Mano mama niekuo nesiskunde, o netiketai atrado skrandzio  v. Ir jau 3 st.  verysad.gif

o kazkaip neuzfiksavau anksciau kad jusu mama turi tokia pacia diagnoze kaip ir mano vyras ir stadija ta pati, o kaip jai dabar sekasi? Ar gydymas jau pasibaige ar remisijoj? Mano vyras irgi pries tai nieko nejaute, taip jau yra kad su skrandziu kai kazka pajauti tai buna jau velyvesnese stadijose, bet mano vyrui sekasi neblogai, jau virs metu yra remisijoj, ir ka tik buvo seimos gydytojas padares kazkoki tai platesni kraujo tyrima, kur rodo ir prostata ir koks kiekis vitamino D organizme,..., tai sake viskas puiku, tik vitamino D organizme truksta, bet jo truksta labai labai daugkam, tik nezino apie tai niekas, tai israse vartoti vitamino D ir sake, matau nusiteikes esate gyventi ilgai, kuom ir mes tikime smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 12 18, 18:27)
Jaučiuosi aš tai gerai, kaip sako anglai, per daug gerai, kad būtų tiesa, tpfu tpfu tpfu. Manau, bendrai sveikatos būklei labai buvo svarbus kasdienis 4 ir daugiau km maratonas Vingio parke, net lietui lyjant prisiverčiant iš paskutiniųjų. Dabar tik po miestą, bet visur, kur galiu, tik tapu tapu.

manau tikrai jusu pasivaiksciojimai padeda prie geresnes savijautos, mano vyras taip pat sportui skiria 5dienas per savaite, ir sventai tiki kad tai jo viena pagrindiniu pasveikimo priezasciu.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 15, 19:43)
O mano tevukui pasiseke guleti vien su nerukanciais doh.gif Vienam jaunam vyrui is viso isterija buvo prasidejusi: "o kodel man, as juk niekada gyvenime nerukiau". unsure.gif Tevas pasakojo, kad net jautesi savotiskai kaltas.
Bet net operuotas, net po chemijos, net po svitinimo tevas nemete rukyti verysad.gif

neprisimenu kokiam skyriui, bet lygtai chemija kai lasino, vyras ejo i moteru tualeta, nes vyru budavo toks prirukytas doh.gif , o vyras labai stipriai ruke anksciau, bet po operacijos neberuko (jau beveik 2m praejo), tai jam labai erzindavo, kad vyru tualete ne tik smarve baisi, bet ir per dumus nieko nematyti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 12 08, 00:49)
Ir aš džiaugiuosi vaikais, kažkaip pas mane išvis namie nebeliko žodžio negalima, nedarysim, labai noriu būt būt ir būt su abiem, šiandien ryte mažėlį nulydėjau į draugės gimtadienį, jo -  ne savo, o vakare su dičke išsiruošiau į SEL koncertą, dviese, sakė "žinok visi klasėj pavydi, kad mes abi va einam į koncertus, tu su mama eini? kaip tau faina - sako jau klasiokai, o man dar fainiau, o šiandien taip smagiai šalia sėdinti jauna pora, net atsisuko, kai ana į mane mama kreipėsi, oi sako, mislinom su Jūs abi draugės (p.s. salėje gi tamsu), o mes tai smagiai užsikvatojom ir tiek  4u.gif Ir nors šiuo metu tų darbų turiu marias, kažkaip nedrįstu pasakyt, gal vaikai rytoj, nes tas rytojus toks trapus, pastumiu į šalį savo rašliavas ir einam kartu žiūrėt filmo.

Atsiprasau, bet negalejau neatitempti cia sito posto, -l abai silta ir miela .Cia manu taip pat salutinis sitos ligos poveikis. Kas serga, ar sirgo, ar turi salia serganti zmogu v., manau supranta koks trapus tas laikas ir sugeba ji vertinti, vertinti salia supanciu zmoniu buvima kartu,...nors viena teigiama puse turi si liga.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 12 18, 17:27)
Jaučiuosi aš tai gerai, kaip sako anglai, per daug gerai, kad būtų tiesa, tpfu tpfu tpfu. Manau, bendrai sveikatos būklei labai buvo svarbus kasdienis 4 ir daugiau km maratonas Vingio parke, net lietui lyjant prisiverčiant iš paskutiniųjų. Dabar tik po miestą, bet visur, kur galiu, tik tapu tapu.

Nebepamenu to paralyžiaus simptomų, nes mane tada vien tie žodžiai suparalyžiavo.Tik jis sakė, kad tai būna išskirtiniai atvejai.

Aš sunerimau tik todėl, kad to anksčiau nebuvo.

Kaip tu?  Kaip Pelkių Monas, VytėVytulė, Gabija, gražuoliukas, Mastė, dar kitos mergaitės, atsiliepkit, merginos, bent Kalėdoms, nes nežinia, ką čia ir begalvoti.

Laba diena, pas mane visi tyrimai geri. Dariau echo, dubens mrt, plauciu rentgena ( tik paskutinio tyrimo atsakymo penktadieni nesulaukiau, skambinsiu rytoj). Pratese neigaluma 2 metams. Viena beda, kad operuotos puses ranka pradejo tinti ir skauda. Buvau uzejusi pas reabitologe penktadieni, tai pasake, kad proceduroms uzraso tik geguzes menesiui unsure.gif Turbut bandysiu tartis su masazuotoja asmeniskai. Na dar ir antidepresantus pradejau gerti, kazkaip paveluotai ji mane uzpuole g.gif
Visoms sveikatos, Skorpe555 stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2013 12 22, 13:35)
Atsiprasau, bet negalejau neatitempti cia sito posto, -l abai silta ir miela .Cia manu taip pat salutinis sitos ligos poveikis. Kas serga, ar sirgo, ar turi salia serganti zmogu v., manau supranta koks trapus tas laikas ir sugeba ji vertinti, vertinti salia supanciu zmoniu buvima kartu,...nors viena teigiama puse turi si liga.

Mane irgi suzavejo sitas Degantes postas wub.gif ir as taip pat bunu ,bendrauju su vaikais,myliu,leidziu daug,gal kam nors atrodo kad perdaug lepinu,bet man dzin,turiu nustabios dukrytes wub.gif ir vertinu ta brangu laika
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2013 12 22, 11:46)
o kazkaip neuzfiksavau anksciau kad jusu mama turi tokia pacia diagnoze kaip ir mano vyras ir stadija ta pati, o kaip jai dabar sekasi? Ar gydymas jau pasibaige ar remisijoj? Mano vyras irgi pries tai nieko nejaute, taip jau yra kad su skrandziu kai kazka pajauti tai buna jau velyvesnese stadijose, bet mano vyrui sekasi neblogai, jau virs metu yra remisijoj, ir ka tik buvo seimos gydytojas padares kazkoki tai platesni kraujo tyrima, kur rodo ir prostata ir koks kiekis vitamino D organizme,..., tai sake viskas puiku, tik vitamino D organizme truksta, bet jo truksta labai labai daugkam, tik nezino apie tai niekas, tai israse vartoti vitamino D ir sake, matau nusiteikes esate gyventi ilgai, kuom ir mes tikime smile.gif .

Braške, o jūsų vyro kokios diferenciacijos navikas? Mamai G3...žodžiu eiga agresyvi verysad.gif
Po naujų keliaus 4 chemijai. Man kažkaip neramu, kad pas ją labai svoris nukrito. Jei dar kris, tiesiog nebegalės skirti chemijos unsure.gif Nors valgo nemažai dabar. Tiesa, bijo, kad nebūtų su inkstais jau kokios bėdos, nes labai retai pradejo į tualetą eiti, nors nejaučia nieko. Sakau pasisakyk gydytojai, o ji atsako, kad bijo, jog nutrauks chemiją ....

QUOTE(SVETA K. @ 2013 12 23, 01:51)
Mane irgi suzavejo sitas Degantes postas  wub.gif ir as taip pat bunu ,bendrauju su vaikais,myliu,leidziu daug,gal kam nors atrodo kad perdaug lepinu,bet man dzin,turiu nustabios dukrytes  wub.gif  ir vertinu ta brangu laika

drinks_cheers.gif Šaunuolės jūs visos 4u.gif
Atsakyti
sposa inkstai nejuokai, jei atsakys nei chemijos, nei žmogaus jau nebebus, būtinai sakykit gydytojai, Jūs pasakykit jei mama nenori, nes gi instai šalina toksinus, čia au jau nemoksliškai, bet jei inkstai nedirbs apnuodysit visą organizmą, ypač kai dar chemiją gaunat, tai toks nuodas ištikro doh.gif būtina gerti daug vandens ir reguliariai lankytis WC, blyn nejuokas tai. Aš gerai neatmenu jau, bet kai leisdavo chemijas kiti mano kolegos gerdavo vaistus nuo skrandzio ir net slapimą varančius, pačiai neteko, nors ne, kai jau tinau po šeštos chemijos taip gydytoja ir buvo išrašius, nes net veidas atrodė, kaip bičių sugeltas, tad būtinai sakykit, konsultuokitės.

Ačiū merginos, aš stengiuosi, bet ne visada būnu gera ir pukuota, būna ir kitokių momentų mirksiukas.gif Visoms gražių švenčių, kurios mane nervina, na bet dvi dienas kaip nors pratemsiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Man nustate beta hemolizini streptokoka,cia gimdoje,kaip suprantu infekcija.Si tyrima kiek zinau atlieka kai laukiesi.Idomu ar tai gali buti kaip nors susije su mano pagrindine v...liga?nes ten taip minimos didziosios B raides g.gif

Taip pat daug gleiviu per diena iskrenksiu,gerkle kaip isplikyta,isbandyti visi imanomi vaistai,pagerejimas laikinas.Vienzo pilna gleiviu pas manes biggrin.gif krutines lasta skaust...
Gal kam teko su tokiom bedelem susidurti?

Sveikatytes visoms bei ju artimiems 4u.gif
Atsakyti
Visom ramaus Kuciu vakaro.Kaledu STEBUKLO.sveikatos ir 000552.gif
Atsakyti