Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

Skorpe, linkiu stiprybes jums begalines ir tikiu, jog viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 12 13, 14:02)
mano mamai auglys spaudzia kojos nervus. skausma gerai nuima pleistriukai.

O kokie pleistriukai? Kai leisdavau diclofenaka tai budavo geriau,bet ir leidziamo sake negalima,nes opa neuzgis. Dabar lygtai lifoma itaria,gulsim biopsijai,bet jam taip skauda tas kojas,kad eina i siena isikibes,turbut tas auglys spaudzia kokius nervus,o dar pradejo daugeti tokiu guzeliu ant blauzdu-uzvakar dar nebuvo,o vakar jau gal po5 ant kiekvienos kojos. Turbut tai limfmazgiai,bet tada eiga labai greita,nieko nebesuprantu. g.gif Gerai cia kuri mergaite rase,kad forume suzinai daugiau,nei gydymo istaigoj. Skorpe,stiprybes ,vilties ir tikejomo tau! 4u.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...tm#.Uq24PpD8L5o

Ida, o ar tavo vyras - rūkantis?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 12 15, 17:14)

Mano vyras pradejo rukyti paauglys.bet dabar buvo metes jau trys metai.kaip neruko.Bet jam turbut ne nuo rukymo verysad.gif .Siaip skyriuje kai guledavo.tai prachtiskai visi rukantys....Baisus dalykas tas rukymas.kaip galima taip sau kenkti.Visom sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 12 14, 14:50)
skorpe, o darinys piktybinis, gal ne? bet kokiu atveju laikykis, tikėk viskas bus gerai, kitaip ir būti negali  wub.gif

o šventės ateina ir praeina, asmeniškai man jos ir nelabai patinka, norisi ramybės, tylos, pabūti su šeima, bet be šurmulio to šventinio, tai tik kūčių vakarą nulėksiu iki tėvukų ir ryte atgal namo, nebepakeliu to maratono  doh.gif esu gal trečią chemiją gavus per kūčias ir kalėdas, taip jau sutapo, o man buvo vienos įsimintiniausių, niekur nevažiavau, tėvai su sese ir vaišėm atsibeldė iki manęs, ramiai pasibuvom, ryte per kalėdas išlekiau antros dozės, atmenu kažką nusivežiau vaišių į skyrių ir būtent ten gal ir pajunti tą tikrą stebuklą, kai kapsi lašelinė, o tu su viltim ir begaliniu tikėjimu į ją žvelgi, suprasdama gyvenimo trapumą.

stiprus isgyvenimai unsure.gif 4u.gif
mano vyrui per preitas sventes buvo labai prastai, liga smarkiai zenge pirmyn, o mes beviltiskai ieskojom priezasties. siaubingas nerimas ir niekuo negalejimo padeti jausmas doh.gif buvo stebuklas, kad naujametine nakti isleido trumpam i namus. valentino diena irgi prisiminsim visai kitaip, nes pradejo kapset chemija. Na, o vyro gimtadienis sutapo su chemijos pabaiga. kad ir kaip butu ganetinai gera padetis siuo metu vistiek vidinis nerimas persekioja kasdien, gyvenimo dziaugsmas kitoks, sventes kitokios unsure.gif skubam gyventi, patirti, pajausti...

o kada lupasi oda? iskart po chemijos? mano vyrui tik dabar, kai pagyde parvo virusa ir atsistate hemaglobinas i normas pradejo luptis veidas. ranku delnu oda nusilupus ir sanariu skausmas sake viruso pozymiai, tik irodo, kad is tikro juo sirgo.

Skorpe, nera paguodos zodziu... tik STIPRYBES! heart.gif

apie ilgaamziskuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrAiVa: 15 gruodžio 2013 - 18:24
Sveikos (labai tikiuosi, kad sveikos ir sveikstat, kaip sveiksta ir jūsų artimieji),

Skaitau Patrick Holford "Nauja optimalios mitybos biblija"
http://www.patogupir...os-biblija.html

Apart žinomų tiesų, daug visokių naujienų. Labai daug kam prieštarauja, ką mums rekomenduoja, pvz vitaminas B (įvairių rūšių) - gėris, reikia vartoti... papildų nauda.... ir 85proc vėžio kilmė - nuo neteisingo maitinimosi. Nerandu kol kas svarių argumentų sutikti su knygoj išdėstytomis tiesomis, bet įdomi knyga.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2013 12 15, 11:54)
O kokie pleistriukai? Kai leisdavau diclofenaka tai budavo geriau,bet ir leidziamo sake negalima,nes opa neuzgis. Dabar lygtai lifoma itaria,gulsim biopsijai,bet jam taip skauda tas kojas,kad eina i siena isikibes,turbut tas auglys spaudzia kokius nervus,o dar pradejo daugeti tokiu guzeliu ant blauzdu-uzvakar dar nebuvo,o vakar jau gal po5 ant kiekvienos kojos. Turbut tai limfmazgiai,bet tada eiga labai greita,nieko nebesuprantu. g.gif Gerai cia kuri mergaite rase,kad forume suzinai daugiau,nei gydymo istaigoj. Skorpe,stiprybes ,vilties ir tikejomo tau! 4u.gif

Fentanyl pleistrai, parduodami su rudonu receptu. Gali israsyti ir seimos gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 15, 19:43)
O mano tevukui pasiseke guleti vien su nerukanciais doh.gif Vienam jaunam vyrui is viso isterija buvo prasidejusi: "o kodel man, as juk niekada gyvenime nerukiau". unsure.gif Tevas pasakojo, kad net jautesi savotiskai kaltas.
Bet net operuotas, net po chemijos, net po svitinimo tevas nemete rukyti verysad.gif

Mano tėtis taip pat po operacijos ir švitinimo nemetė rūkyti verysad.gif , o taip norėtųsi.....liūdna, bet ką padarysi.....suaugęs žmogus...

Skorpe tikėjimo Tau ir Tavo šeimai 4u.gif
Atsakyti
scorpe555, stiprybes ir ryzto tolimesnei kovai! 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e...mp;s=2&no=0
Atsakyti
Skorpe, mes su tavim 4u.gif
Atsakyti
Scorpe 555 4u.gif
Suprantu ka isgyvenate,bet mes privalom buti stiprios!Tik tikejimas ir didziule viltis veda mus i prieki!Parklupusios vel keliames ir einam mazais zingsneliais pirmyn vardan musu vaiku bei artimu zmoniu!Viltis mirsta paskutine!
Mes su jumis 4u.gif
Atsakyti