QUOTE(norali @ 2013 12 14, 12:12)
skorpe555, puikiai jus suprantu, bet viskas bus gerai. Svarbiausia nenuleisti rankų ir
tikėti tikėti ir dar kartą
tikėti ir tik geros ir šviesios mintys
skorpe555, laikykis. Nors kaip lengva patarti. Bet vistiek turėk, kad ir mažą viltį. Šiandien aš to prašiau ir mamos, nes jau pradeda praradinėti viltį.
QUOTE(skorpe555 @ 2013 12 14, 13:18)
ACIU uz grazius zodzius.Stengsiuosiu ,kiek galiu...kovoti,turiu uzauginti vaikus.Kad ir kaip bebutu sunku turiu kabintis,kovoti...
Tikėk, turėk viltį. Tu dar gali pakovoti.
QUOTE(nida44 @ 2013 12 14, 13:21)
O kuo tai pasireiškė, kaip aptinkama, kokia eiga? Mergaitės, pasakokit apie problemas, simptomus, visokius požymius, tai labai svarbu visoms. Aš net neįsivaizduoju, kas tai yra - rasta raumenyje.
Nesinervink, silpnėja imunitetas ir bendra fizinė būklė. Nuverkti kiek ašarų neblogai, bet nereikia įsijausti. Dabar devizas turi būti - ką aš galiu padaryti ir daryti.
Kokie tau buvo pirmieji simptomai, kai nustatė šią ligą, kur buvo pirmasis navikas įsitaisęs?
QUOTE(Deganti @ 2013 12 14, 14:50)
o šventės ateina ir praeina, asmeniškai man jos ir nelabai patinka, norisi ramybės, tylos, pabūti su šeima, bet be šurmulio to šventinio, tai tik kūčių vakarą nulėksiu iki tėvukų ir ryte atgal namo, nebepakeliu to maratono
esu gal trečią chemiją gavus per kūčias ir kalėdas, taip jau sutapo, o man buvo vienos įsimintiniausių, niekur nevažiavau, tėvai su sese ir vaišėm atsibeldė iki manęs, ramiai pasibuvom, ryte per kalėdas išlekiau antros dozės, atmenu kažką nusivežiau vaišių į skyrių ir būtent ten gal ir pajunti tą tikrą stebuklą, kai kapsi lašelinė, o tu su viltim ir begaliniu tikėjimu į ją žvelgi, suprasdama gyvenimo trapumą.
Va va ir aš jų nemėgstu. Nepatinka man tas šventinis šurmulys. Man geriausios šventės namie, su malda mintyse.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2013 12 14, 01:23)
Del temperaturos nepergyvnkite,man ji buvo po kiekvienos chemijos ir virs 38 ,antibiotikus irgi geriau po kiekvienos chemijos,cia tikrai nieko baisaus,bet va CRB jau nemazas tikrai,man atrodo,jei nemaisau,jau blogai pamenu skaicius,bet kai buvo kraujo uzkretimas CRB buvo 84
idealiai butu ,jei paimtu paseli ir nustatytu kokia bakterija yra.
Bet kas mane labiausiai erzina, kad žmogus turi būti pats sau gydytojas. Juk skambino chemoterapeutei sakė, tuos tyri
mus matė ir šeimos gydytoja, bet jos nieko nesakė ką daryti. Chemoterapeutė liepė gert antibiotikus ir tiek. Žinokit jau pavargau nuo viso šito medicininio košmaro.
Supermamos forume sužinai daug daugiau nei nuėjęs į medicinos įstaigą. Jūsų patarimai tokie vertingi. Stirpybės jums visoms.