Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(skorpe555 @ 2013 12 14, 01:51)
Pas mane naujienos blogos...po MRT,po metu ramybes... vel aptiko  ,tik kitoje vietoje raumenyje verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sventes sugadintos...rankos vel nusviro  verysad.gif

Tikrai labai blogos naujenos verysad.gif console.gif bet jau yra kaip yra,nieko dabar nepakeisite,vel gydymas ir vel turesite nugaleti liga 4u.gif Nors lengva cia patarineti...pati neisivaizduoju savo busenos ir bijau net ir pagalvoti,jei butu recidivas.
Linkiu ,kad viskas butu gerai,kaip tik imanoma tokioje situacijoje 4u.gif Del svenciu tikrai pergyvenciau maziausiai,kitais metais atsvesite dvigubai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 13, 16:42)
O mano mamai temperatūra laikos. Vakarais 37,4 ar 37,8. Bet užkyla ir nukrinta. Rytais nebūna, tik vakarais. Bet labai jau nenori valgyt, pasaulis pasidarė nebeįdomus.  verysad.gif CRB 70, verysad.gif Liepė gert antibiotikus ir tiek.

Del temperaturos nepergyvnkite,man ji buvo po kiekvienos chemijos ir virs 38 ,antibiotikus irgi geriau po kiekvienos chemijos,cia tikrai nieko baisaus,bet va CRB jau nemazas tikrai,man atrodo,jei nemaisau,jau blogai pamenu skaicius,bet kai buvo kraujo uzkretimas CRB buvo 84 g.gif idealiai butu ,jei paimtu paseli ir nustatytu kokia bakterija yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 14 gruodžio 2013 - 01:24
QUOTE(skorpe555 @ 2013 12 14, 00:51)
Pas mane naujienos blogos...po MRT,po metu ramybes... vel aptiko  ,tik kitoje vietoje raumenyje verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sventes sugadintos...rankos vel nusviro  verysad.gif

Naujienos nekokios. Bet Kaledos-tai Jezaus Kristaus gimimo svente, vadinasi, tikekite, kad ir su jo gimtadieniu jus atgimsite is naujo, tai stebuklu laikas 4u.gif Vel gydysites ir vel viska pristabdysite 4u.gif Svarbiausia, nenuleisti ranku, o kovoti, kovoti... Uzsibrezkite tiksla, kad privalote isgyventi del vaiku 4u.gif
Atsakyti

Juk nezadi pasiduoti, nenuleisk ranku! Tikejimas nuvercia kalnus. Kad ir labai sunku-svajok, nes nera neimanomu svajoniu, yra tik ribotas suvokimas apie tai, kas yra imanoma. 4u.gif
Atsakyti

skorpe555, puikiai jus suprantu, bet viskas bus gerai. Svarbiausia nenuleisti rankų ir tikėti tikėti ir dar kartą tikėti 4u.gif ir tik geros ir šviesios mintys friends.gif
Atsakyti
ACIU uz grazius zodzius.Stengsiuosiu ,kiek galiu...kovoti,turiu uzauginti vaikus.Kad ir kaip bebutu sunku turiu kabintis,kovoti... sad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 12 13, 23:51)

O kuo tai pasireiškė, kaip aptinkama, kokia eiga? Mergaitės, pasakokit apie problemas, simptomus, visokius požymius, tai labai svarbu visoms. Aš net neįsivaizduoju, kas tai yra - rasta raumenyje.

Šiandien Lietuvos ryte yra interviu su S.Cicėnu - VUOI plaučių ir krūtinės ląstos vadu. Nors dėstė niūrią statistiką, vis dėlto paliko vietos optimizmui. Net su 4 st. gydomas žmogus gali išgyventi 5 metus, gyvendamas normalų gyvenimą, o ne tik gulėdamas ant patalo. Ir tai - jis kalba apie sunkiausiai gydomą ligą.

Todėl tau, Scorpe, patariu susiimti, nerti į informacijos paieškas, nusišvilpti ant tų visų švenčių, kurios tik nervina ir išvargina, žiūrėti, ką galima paadryti, koks gydymas būtų geriausias, kokios galimybės. S.Cicėnas aiškina, kaip daug yra pažengęs onkologinių ligų gydymas, palyginti su senesniais laikais.

Nesinervink, silpnėja imunitetas ir bendra fizinė būklė. Nuverkti kiek ašarų neblogai, bet nereikia įsijausti. Dabar devizas turi būti - ką aš galiu padaryti ir daryti.
Atsakyti
Nera jokiam organe ,tik po zarnynu,kuriame yra raumuo,tai jame ir taisosi....Sake vel labai sudetinga operacija.Bet to nebijau,svarbu ,kad pasalintu ,kad kuri laika vel buciau rami.... Kai vel kartos MRT tada vel ziures.Tikiu as gydytoju ,kad viskas bus gerai....
O dabar visiskai nieko man neskauda,jokiu blogu simtomu nejauciu,gal tas naktinis prakaitavimas....kraujo tyrimai buvo pakite.Bet kas liecia markeri ,kuriuos dariausi geri.
Teisingai, tos sventes tik vargina ir tas sveciu "ispuolis"... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpe555: 14 gruodžio 2013 - 13:38
skorpe, o darinys piktybinis, gal ne? bet kokiu atveju laikykis, tikėk viskas bus gerai, kitaip ir būti negali wub.gif

o šventės ateina ir praeina, asmeniškai man jos ir nelabai patinka, norisi ramybės, tylos, pabūti su šeima, bet be šurmulio to šventinio, tai tik kūčių vakarą nulėksiu iki tėvukų ir ryte atgal namo, nebepakeliu to maratono doh.gif esu gal trečią chemiją gavus per kūčias ir kalėdas, taip jau sutapo, o man buvo vienos įsimintiniausių, niekur nevažiavau, tėvai su sese ir vaišėm atsibeldė iki manęs, ramiai pasibuvom, ryte per kalėdas išlekiau antros dozės, atmenu kažką nusivežiau vaišių į skyrių ir būtent ten gal ir pajunti tą tikrą stebuklą, kai kapsi lašelinė, o tu su viltim ir begaliniu tikėjimu į ją žvelgi, suprasdama gyvenimo trapumą.
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2013 12 14, 12:12)
skorpe555, puikiai jus suprantu, bet viskas bus gerai. Svarbiausia nenuleisti rankų ir tikėti tikėti ir dar kartą tikėti 4u.gif  ir tik geros ir šviesios mintys   friends.gif

skorpe555, laikykis. Nors kaip lengva patarti. Bet vistiek turėk, kad ir mažą viltį. Šiandien aš to prašiau ir mamos, nes jau pradeda praradinėti viltį. verysad.gif

QUOTE(skorpe555 @ 2013 12 14, 13:18)
ACIU uz grazius zodzius.Stengsiuosiu ,kiek galiu...kovoti,turiu uzauginti vaikus.Kad ir kaip  bebutu sunku turiu  kabintis,kovoti... sad.gif  cray.gif

Tikėk, turėk viltį. Tu dar gali pakovoti.

QUOTE(nida44 @ 2013 12 14, 13:21)
O kuo tai pasireiškė, kaip aptinkama, kokia eiga? Mergaitės, pasakokit apie problemas, simptomus, visokius požymius, tai labai svarbu visoms. Aš net neįsivaizduoju, kas tai yra - rasta raumenyje.

Nesinervink, silpnėja imunitetas ir bendra fizinė būklė. Nuverkti kiek ašarų neblogai, bet nereikia įsijausti. Dabar devizas turi būti - ką aš galiu padaryti ir daryti.

Kokie tau buvo pirmieji simptomai, kai nustatė šią ligą, kur buvo pirmasis navikas įsitaisęs?

QUOTE(Deganti @ 2013 12 14, 14:50)

o šventės ateina ir praeina, asmeniškai man jos ir nelabai patinka, norisi ramybės, tylos, pabūti su šeima, bet be šurmulio to šventinio, tai tik kūčių vakarą nulėksiu iki tėvukų ir ryte atgal namo, nebepakeliu to maratono  doh.gif esu gal trečią chemiją gavus per kūčias ir kalėdas, taip jau sutapo, o man buvo vienos įsimintiniausių, niekur nevažiavau, tėvai su sese ir vaišėm atsibeldė iki manęs, ramiai pasibuvom, ryte per kalėdas išlekiau antros dozės, atmenu kažką nusivežiau vaišių į skyrių ir būtent ten gal ir pajunti tą tikrą stebuklą, kai kapsi lašelinė, o tu su viltim ir begaliniu tikėjimu į ją žvelgi, suprasdama gyvenimo trapumą.

doh.gif
Va va ir aš jų nemėgstu. Nepatinka man tas šventinis šurmulys. Man geriausios šventės namie, su malda mintyse. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2013 12 14, 01:23)

Del temperaturos  nepergyvnkite,man ji buvo po kiekvienos chemijos ir virs 38 ,antibiotikus irgi geriau po kiekvienos chemijos,cia tikrai nieko baisaus,bet va CRB jau nemazas tikrai,man atrodo,jei nemaisau,jau blogai pamenu skaicius,bet kai buvo kraujo uzkretimas CRB buvo 84 g.gif idealiai butu ,jei paimtu paseli ir nustatytu kokia bakterija yra.

Bet kas mane labiausiai erzina, kad žmogus turi būti pats sau gydytojas. Juk skambino chemoterapeutei sakė, tuos tyri verysad.gif mus matė ir šeimos gydytoja, bet jos nieko nesakė ką daryti. Chemoterapeutė liepė gert antibiotikus ir tiek. Žinokit jau pavargau nuo viso šito medicininio košmaro.
Supermamos forume sužinai daug daugiau nei nuėjęs į medicinos įstaigą. Jūsų patarimai tokie vertingi. Stirpybės jums visoms. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 14 gruodžio 2013 - 20:18
Pirmaji turejau dubens kaule,tada pradejo gelti pats kaulas ,veliau pradejo tinti juosmens srytis.
O dabar nejauciu jokio blogumo verysad.gif
Atsakyti
skorpe viskas bus gerai.tikejimo,stiprybes ir istvermes jums.
Atsakyti
Skorpe, nu isivaizduoju, kaip tyrimu rezultatai nuliudino pries sventes. issikapstet po vienos operacijos, issikapstysit ir po kitos 4u.gif aiskiu minciu ir ramaus bet kovingo nusiteikimo 4u.gif
Atsakyti