Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(zemec @ 2013 12 13, 10:54)
Sveikutes! Na,mes jau po konsultacijos Kauno Klinikose. Kadangi vyrui po gastroskopijos dar itare,jog yra ne tik kasos,bet ir skrandzio vezys,tai nerimo apturejom dar daugiau. Bet,atrodo,kad skrandyje tik didziulis uzdegimas,o Kaune pasake,kad kol kas gydytume skrandi,o tas gydytojas per ta laika su rentgenologais issiaiskins kam tas tumoras priklauso,nes jis itaria,kad tai ne kasos vezys. Kad tas tumoras yra tai tikrai,bet jam atrodo,kad jis priklauso ne kasai. Tai dabar gydysime opa ir neramiai lauksim pasimatymo su daktaru po nauju metu. Naujienos ir geros ir nelabai,nes kol kas neaiski diagnoze. o vyrui labai skauda blauzdu ir slaunu raumenis,daktaras kazkaip apie stubura paklausinejo,tai gal tas auglys spaudzia koki stuburo nerva,todel tos kojos jam skauda g.gif Vaistu nuo skausmo vartoti negai del opos.Tai va tokios naujieneles pas mus.Sveikatytes visiems! 4u.gif

nuo skausmo gali netik gerti,bet yra ir leidziamu i raumenis,dar pleistrai yra.
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 12 13, 11:31)
nuo skausmo gali netik gerti,bet yra ir leidziamu i raumenis,dar pleistrai yra.

mano mamai auglys spaudzia kojos nervus. skausma gerai nuima pleistriukai.
Atsakyti
Gal kas bandete? Enterinis maitinimas
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2013 12 13, 10:54)
Sveikutes! Na,mes jau po konsultacijos Kauno Klinikose. Kadangi vyrui po gastroskopijos dar itare,jog yra ne tik kasos,bet ir skrandzio vezys,tai nerimo apturejom dar daugiau. Bet,atrodo,kad skrandyje tik didziulis uzdegimas,o Kaune pasake,kad kol kas gydytume skrandi,o tas gydytojas per ta laika su rentgenologais issiaiskins kam tas tumoras priklauso,nes jis itaria,kad tai ne kasos vezys. Kad tas tumoras yra tai tikrai,bet jam atrodo,kad jis priklauso ne kasai. Tai dabar gydysime opa ir neramiai lauksim pasimatymo su daktaru po nauju metu. Naujienos ir geros ir nelabai,nes kol kas neaiski diagnoze. o vyrui labai skauda blauzdu ir slaunu raumenis,daktaras kazkaip apie stubura paklausinejo,tai gal tas auglys spaudzia koki stuburo nerva,todel tos kojos jam skauda g.gif Vaistu nuo skausmo vartoti negai del opos.Tai va tokios naujieneles pas mus.Sveikatytes visiems! 4u.gif

Sveikos,
oi doh.gif blink.gif negąsdinkit. Man juodai skauda kojas. Bet man gal daugiau kaulus. Jau net nežinau. Ar kaulus, ar raumenis. Skausmas toks panašus,, kai sako, kad kaulus laužo.
O mano mamai temperatūra laikos. Vakarais 37,4 ar 37,8. Bet užkyla ir nukrinta. Rytais nebūna, tik vakarais. Bet labai jau nenori valgyt, pasaulis pasidarė nebeįdomus. verysad.gif CRB 70, verysad.gif Liepė gert antibiotikus ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 13 gruodžio 2013 - 14:44
Sveiki.
Rasveratolio ir RM-10 galima iš Iherb.com pačioms parsisiųsti. Siuntimas 4 doleriai. Siuntinukų iki 75 Lt. neapmuitina, virš 75 Lt. muitas 21 proc.+30 Lt. išmuitinimo paslaugos. Ten šeip visokių neblogų papildų ir ekologiškų maisto produktų yra. Gal kam pravers informacija ax.gif
Sveikatos ir gražių švenčių 4u.gif newyear.gif
Papildyta:
Nuorodą pamiršau doh.gif .Prašom:
Iherb
Atsakyti
QUOTE(Darida1 @ 2013 12 13, 19:19)
Siuntinukų iki 75 Lt. neapmuitina, virš 75 Lt. muitas 21 proc.+30 Lt. išmuitinimo paslaugos.

Pataisau - virs 75 Lt PVM ir 30 Lt uz pasto paslaugas. Perkant pirma karta, panaudojus koduka galima gauti 5$ nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 12 13, 15:42)
Sveikos,
oi doh.gif  blink.gif negąsdinkit. Man juodai skauda kojas. Bet man gal daugiau kaulus. Jau net nežinau. Ar kaulus, ar raumenis. Skausmas toks panašus,, kai sako, kad kaulus laužo.
O mano mamai temperatūra laikos. Vakarais 37,4 ar 37,8. Bet užkyla ir nukrinta. Rytais nebūna, tik vakarais. Bet labai jau nenori valgyt, pasaulis pasidarė nebeįdomus.  verysad.gif CRB 70, verysad.gif Liepė gert antibiotikus ir tiek.

žinokit daug mūsų chebros taip ir darydavo, po kiekvieno kurso išrašydavo jiems antibijotikų ir gerdavo, nes dažnam kildavo temparatūra va tokia būtent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 12 13, 19:10)
žinokit daug mūsų chebros taip ir darydavo, po kiekvieno kurso išrašydavo jiems antibijotikų ir gerdavo, nes dažnam kildavo temparatūra va tokia būtent  4u.gif

Dekui, truputi nuraminai.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...a.d?id=63524270
Atsakyti
Mergele: jusu mamai chemija leidzia siuo metu?

QUOTE(Deganti @ 2013 12 13, 19:10)
žinokit daug mūsų chebros taip ir darydavo, po kiekvieno kurso išrašydavo jiems antibijotikų ir gerdavo, nes dažnam kildavo temparatūra va tokia būtent  4u.gif

tai tokia temp galima chemijos pasekme?
Atsakyti
Pas mane naujienos blogos...po MRT,po metu ramybes... vel aptiko ,tik kitoje vietoje raumenyje verysad.gif verysad.gif verysad.gif sventes sugadintos...rankos vel nusviro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 12 13, 23:51)
Pas mane naujienos blogos...po MRT,po metu ramybes... vel aptiko  ,tik kitoje vietoje raumenyje verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sventes sugadintos...rankos vel nusviro  verysad.gif

verysad.gif ojei....

Laikykites. 4u.gif Linkiu visko ko geriausio, kad ir kaip sunku bebutu...
Atsakyti