Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 43

QUOTE(asaraa @ 2013 12 01, 22:37)
O kokia chemija gavotepo atkritimo?

tokią pat kaip ir pirmąją - carboplatinum+paclitaxelum
Papildyta:
braske01 thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas!

Ateinu ir as su neblogom ziniom - mano teciui po paskutines apziuros gydytoja pasake, kad spinduliavimas padejo, vezys pridusintas, dabar patikra kas tris menesius. Ir bandau dziaugtis, ir baisu... Zinau, kad gali visaip nutikti, bet viltis yra, kad dar turesiu ji salia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2013 12 01, 11:47)
o as su gerom ziniom mano vyro eilne patikra - rezultate viskas puiku, jokiu pakitimu thumbup.gif

QUOTE(s3mka @ 2013 12 02, 14:31)
Labas!

Ateinu ir as su neblogom ziniom - mano teciui po paskutines apziuros gydytoja pasake, kad spinduliavimas padejo, vezys pridusintas, dabar patikra kas tris menesius. Ir bandau dziaugtis, ir baisu... Zinau, kad gali visaip nutikti, bet viltis yra, kad dar turesiu ji salia  blush2.gif

Na va, o sako, kad stebuklu ant sio svieto nebuna thumbup.gif thumbup.gif Dziaugiames kartu su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2013 12 02, 14:31)
Labas!

Ateinu ir as su neblogom ziniom - mano teciui po paskutines apziuros gydytoja pasake, kad spinduliavimas padejo, vezys pridusintas, dabar patikra kas tris menesius. Ir bandau dziaugtis, ir baisu... Zinau, kad gali visaip nutikti, bet viltis yra, kad dar turesiu ji salia  blush2.gif

Dziaugiames 4u.gif .gyvenkim sia diena.nu nepasiduoda musu plautininkai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2013 12 02, 13:31)
Labas!

Tik būtinai džiaukitės ir džiaukitės kievieną dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2013 12 02, 13:31)
Labas!

tyliai dziaugiames thumbup.gif
Atsakyti
braske01 ir s3mka, labai dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
O man vis svaigsta galva, bijau net į šoną pasižiūrėti, net žemė slysta iš po kojų. Orų permainos, ko gero
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 12 03, 20:46)
O man vis svaigsta galva, bijau net į šoną pasižiūrėti, net žemė slysta iš po kojų. Orų permainos, ko gero

ko gero, man visur ir lyg paskaudena, ir kosulys nepraeina, nurašau viską įtampai, nusprendžiau tikrintis varyti sausį, dabar mankštinu smegenis 4u.gif

Džiaugiuosi už visų gerus rezultatus thumbup.gif tai labai praskaidrina prieš šventinį periodą.
Atsakyti
labas visoms 4u.gif mes irgi po pirmos patikros...kraujo markeriai geri, kepenų fermentai geri..dare KT, bet paskyre brand. rezonansą, nes gerai nemato kepenų buklės. KT daryta be kontrastinio skysčio, nes alergija jodui. Neramu...v .žarnyne, 3st.
Atsakyti
o kada ta markeri daro? Mamai dabar 3 chemija kapsi (3 st. V), pries ja padare KT, o markerio kol kas ne, nors maciau popieriuose yra parasyta, kad sekoje bus daroma KT ir markeriai.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 12 05, 17:09)
o kada ta markeri daro? Mamai dabar 3 chemija kapsi (3 st. V), pries ja padare KT, o markerio kol kas ne, nors maciau popieriuose yra parasyta, kad sekoje bus daroma KT ir markeriai.

mums dare po 6 chemijos (viso buvo 10), po 10 ir dabar praejus 3men. po paskutines chemijos
Atsakyti